vybavu ti reknou podle poslednich 7 znaku z Veh.Iden.Num. v kazdem autorizovanem servise ci u prodejce BMW..nejaka databaze ASAP nebo tak nejak..nekde musis prijet a ukazat TP..nekde to staci po Tel: jinak co se tyce individual..tak nevim co to zahrnuje, ale v servisni knizce mam vlepeny papir s vybavou, kterou tam prodejce vlepil a individual tam je taky.. m-packet, chrome line interier, bussines audio, sportpacket...no proste jesli to individual zahrnuje treba tyto veci tak to bude asi ono....u nekoho jsem treba videl v individualu treba Telefon, extra materialy pouzite v interieru, drevene dekory a pod.... myslim, ze takove veci tvori trosku individualitu auta..
Pokud se nepletu tak jde hlavne o barvu auta a doplnky a barvy v interieru. Vetsinou to neni vubec hezky treba jako muj volant a radicka v modre kuzi. Ale uz jsem si zvyknul
já třeba v servisce nemám napsáno individual, ale přitom nekolik věcí tam mám...
třeba do individual výbavy patří černý interier, nebo jiná barva auta (AvusBlau se dávala standartně pouze na M3 a M5). Zkrátka je toho kopice... Úplný seznam ti někdo (ko
romě BMW) těžko poskytne.
PS: hodně prodávajících píše v inzerátech individual, ale mnohdy je to zaměňováno s tuningem, nebo jenom tak, aby se lépe prodalo.
adam píše:Pokud se nepletu tak jde hlavne o barvu auta a doplnky a barvy v interieru.
Je to tak, většinou jsem se setkal se zajímavou Individual-výbavou, ale najdou se i podivné kombinace jako u adama (světlá modrá kůže na volantu, kolem řadičky, sorry, ale když jsem to poprvé viděl, to hraničí s tuzzingem) a nebo rudé potahy sedaček k Avusmodré metalíze
Abych úravdu rekl ptal sem se hlavne proto, ze mam takovej peknej zelenej interier, jako ma LOPOLO cervenej, tak ja mam zelenej, vim ze se delal snad jeste modrej s tim vzorkem. A tyhle barvy se skoro nevidej. Je to individual nebo ne?
Lukys318is píše:Abych úravdu rekl ptal sem se hlavne proto, ze mam takovej peknej zelenej interier, jako ma LOPOLO cervenej, tak ja mam zelenej, vim ze se delal snad jeste modrej s tim vzorkem. A tyhle barvy se skoro nevidej. Je to individual nebo ne?
Podivej se do motoroveho prostoru jestli tam mas stitek s napisem "BMW individual" jako na fotce od jirky.
Pro zjisteni vybavy s jakou auto sjelo z linky neni treba chodit do BMW. Na nemeckym netu je pro to nakej vin-decoder. Podivam se doma na url a poslu pokud by to nekoho zajimalo.
S tim individual - z toho vin dekoderu vyjede vybava rozdelena prave myslim do tri kategorii. V prvni jsou veci jako ABS a tak, pak priplatkova a individualni. Ja mam individual urcite barvu, je to na stitku jak bylo uvedeno...
surfis píše:já třeba v servisce nemám napsáno individual, ale přitom nekolik věcí tam mám...
třeba do individual výbavy patří černý interier, nebo jiná barva auta (AvusBlau se dávala standartně pouze na M3 a M5). Zkrátka je toho kopice... Úplný seznam ti někdo (ko romě BMW) těžko poskytne.
PS: hodně prodávajících píše v inzerátech individual, ale mnohdy je to zaměňováno s tuningem, nebo jenom tak, aby se lépe prodalo.
tyjo...to jsem nevedel ze mam barvu, ktera byla standart jen na m3 a m5...toz to su tezke KING
Marrtin píše:Pro zjisteni vybavy s jakou auto sjelo z linky neni treba chodit do BMW. Na nemeckym netu je pro to nakej vin-decoder. Podivam se doma na url a poslu pokud by to nekoho zajimalo.
S tim individual - z toho vin dekoderu vyjede vybava rozdelena prave myslim do tri kategorii. V prvni jsou veci jako ABS a tak, pak priplatkova a individualni. Ja mam individual urcite barvu, je to na stitku jak bylo uvedeno...
surfis píše:já třeba v servisce nemám napsáno individual, ale přitom nekolik věcí tam mám...
třeba do individual výbavy patří černý interier, nebo jiná barva auta (AvusBlau se dávala standartně pouze na M3 a M5). Zkrátka je toho kopice... Úplný seznam ti někdo (ko romě BMW) těžko poskytne.
Marrtin píše:Pro zjisteni vybavy s jakou auto sjelo z linky neni treba chodit do BMW. Na nemeckym netu je pro to nakej vin-decoder. Podivam se doma na url a poslu pokud by to nekoho zajimalo.