Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW X6: kupé-SUV je realitou

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
kosh

#21 Příspěvek od kosh »

mufman píše:
JIP píše:
kosh píše:Ja zase smysl tohoto modelu chápu naprosto přesně. Chce to člověk, který chce jezdit rychle, mít z toho nějaký požitek a potřebuje se dostat i do lehounkého terénu. Oproti X5 to má být více sportovně nastavené takže není co řešit.

Kdo chce jezdit rychle - Koupí si sportovní auto (Žádné SUV na světě nemůže být sportovní, už proto kolik váží a kde má těžiště...rychlost v přímce je něco jiného)
Kdo chce mít požitek jízdy - koupí si BMW...v tomhle s tebou souhlasím
Kdo se chce dostat do lehkého terénu - Koupí si terénní auto. Ano, do lehkého terénu se X6 využít může, ale to se dá použít i moje E36 Coupé, na seriovém podvozku je to stejně vysoká koza. X6, která je primárně určená pro silniční využití(už podle obutí), bude mít jízdní vlastnosti v terénu otřesné. Jediný lehký terén, kam bych se s tímhle vydal je zasněžená D1.

Nechci to auto zrazovat, dokud jej osobně nevyzkouším, ale příjde mi myšlenka křížit coupé a Jeep jako slepá ulička. Výjde z toho hybrid který jenom kombinuje slabosti obou platforem.
Já se taky doma nesnažím skřížit psa a kočku, aby mi mourek štěkal na kolemjdoucí a hlídal barák a Azor by zatím chytal myši a večer by mi hezky vrněl do klína...
Kam až tyhle fantasmagorie automobilek půjdou?
Co takhle obojživelná sedma v longu, aby se dala použít pro transkontinentální zaoceánskou přepravu diplomatů? :roll:

Supr napsany, vtipně, výstižně!! Naprosto souhlasím. Dokonce jsem narozdíl od ostatních aji pochopil o čem jsi psal... Mi došlo, že nesrovnavas e36 s X6, ale proste normalni silnicni auto versus tenhle hybrid, kterej je jeste navic osklivej. Nekde jsem cetl ze to spouste lidí pripomina Sangyong Actyon(nebo jak se to pise) a me teda dost... pekna Asie z Mnichova, jen co je pravda.

To že nesrovnává E36 s X6 pochopili myslím všichni :lol:
mufman

#22 Příspěvek od mufman »

Tak já asi neumím číst :) No nic, tak neumím číst, nic se nedeje, to doženu :)
askul11

#23 Příspěvek od askul11 »

Mě se vzhledově líbí moc!Ale zároveň také vím že tento druh auta si nikdy nekoupím :D
ToM

#24 Příspěvek od ToM »

Všude čtu jak je to strašně zbytečný a neužitečný auto. Velká kráva atd...Nepsalo se tohle náhodou taky o X5, když jí BMW začalo dělat? :lol:

Je to krásná kára... 8)
Kvidas

#25 Příspěvek od Kvidas »

kdyz pominu , motory, vybavu, jizdni vlastnosti atd. a vezmu to jen podle zevnejsku. Jezis me se to tak strasne nelibi :lol: Jako jeste si pockam jak bude na zivo 8)
JIP

#26 Příspěvek od JIP »

mufman píše:Supr napsany, vtipně, výstižně!! Naprosto souhlasím. Dokonce jsem narozdíl od ostatních aji pochopil o čem jsi psal... Mi došlo, že nesrovnavas e36 s X6, ale proste normalni silnicni auto versus tenhle hybrid, kterej je jeste navic osklivej. Nekde jsem cetl ze to spouste lidí pripomina Sangyong Actyon(nebo jak se to pise) a me teda dost... pekna Asie z Mnichova, jen co je pravda.

Dík...už jsem si připadal, že to píšu snad čínsky
Sto lidí, sto chutí ... mě se nelíbí a myslím si, že postrádá smysl.
Někomu naplní očekávání a příjde mu víc sexy než R8...prosím, ať si ji koupí.
Já bych koupil E46 coupé a minulou X5 dohromady za stejné peníze co novou X6 a měl bych dvě plnohodnotné auta patřící ke špičce ve svojí třídě a ne jenom jeden podivný hybrid, který mi nedá v každém směru ani 80% z vlastností těchto aut...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Už delší dobu na něco podobného čekám, k nám do hor se to hodí. Některé zimy je sníh na silnici skoro půl roku a všichni víme jaký je spoleh na silničáře. X5 je zbytečně vysoká, E34 ix/E60 xi zase někdy moc nízká. Hodně tu jezdí Audi Allroad, což je stavbou těla auto podle mého gusta, ale není to BMW :-(
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
GG

#28 Příspěvek od GG »

Vracím téma, páč je za dveřma premiéra :D Myslím, že je nádherné a už se těším, až ho uvidím na vlastní oči.
Jinak, když by ho někdo chtěl, zajistím financování :D
http://bmwgg.wbs.cz/BMW_X6.html
Thunder
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Thunder »

RuDoSh píše:
michal09 píše:X5 4,8i by určitě výkon měla, ale podvozek jí toho moc nedovolí

no nevim...

Můžem to někdy zkusit... otázka je jestli to vydrží Tvoje spodní prádlo..
jarda

#30 Příspěvek od jarda »

A já si myslim že to auto má jeden konkrétní smysl - vypadat na silnici jako větší pes. Z toho důvodu lidi jezdí po cestě v Porsche Cayenne, Mercedesu M nebo v X5ce. A čim bude X6 nesmyslnější a dražší, tim spíš si jí člověk který má dost peněz a chce aby to na něm bylo vidět koupí. Plus to že při srážce z toho asi tahle velká auta vyváznou líp než ty menší.
Myslet si že si to někdou koupí protože potřebuje občas do terénu mi přijde stejně jako u výše vyjmenovaných pravda možná tak pro 1% majitelů.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Kvidas

#31 Příspěvek od Kvidas »

¨Tak kdyz vidim tuhle fotku... tak si rikam ze to nebude tak špatný 8)

Obrázek
Obrázek
na_nervy_z_iDrivu

#32 Příspěvek od na_nervy_z_iDrivu »

JIP píše:Nějak u tohohle auta postrádám jeho smysl (krom toho, že se mi moc nelíbí). To by se už mohlo vyrábět FERRARI ENZO Combi, DACIA LOGAN GTi nebo SMART 4x4Allroad... :roll:

Mne sa páči ale SUV by sm nechcel ani toto "SUV cupe... :P "
Odpovědět