Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Budu táhnout auto

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Filozof

#21 Příspěvek od Filozof »

elektrik píše:hele lidi zase z toho neděljte takovou vědu.... s pár přestávkama to auto v pohodě doveze kam potřebuje třeba za felicii..... já tahnol prve 525ku za škodou 1000 MB asi 50 KM a úplně v pohodě se jelo.....jeden prudkej kopec se jelo sice za 1 ale normálka po rovinkách 70. Zase nedělejte z BMW náklaďák zase tak těžký to neni a felicie si s tim hravě poradí.

Konečně názor kterej mě trochu uklidnil .... :D
Bude to asi makačka a budu mít plné brejle ale doufám že to zvládneme.
Felda je to 50KW celkem ve slušném stavu.

Jinak lano máme to co se natahuje takové cosi gumové a radeji beru sebou i normální klasické. Věřím že to zvládneme. Tak mi držte palce dám potom vědět jak jsme dojeli.
Plánujeme to na tuhle neděli :D
Takže večer pokud tady budu tak jsme dojeli. :)

PS: Jediného čeho se bojím je tmy a deště či sněhu. a to že mi chcipne baterka. Takže se ji pokusim nabít a déle jak 4-5hodin snad nepojedem.
Maxiczech

#22 Příspěvek od Maxiczech »

Vzhledem ke značce auta BMW, ročnímu období, bych auto naložil normálně na valník a v klidu ho dovezl kamkoli. Tento způsob "šetření bankovek" se hrubě nevyplácí. :o
Pak dej vědět, v jaké škarpě ti vyskočilo sklo a které dveře budeš měnit.. :roll:
Filozof

#23 Příspěvek od Filozof »

Maxiczech píše:Vzhledem ke značce auta BMW, ročnímu období, bych auto naložil normálně na valník a v klidu ho dovezl kamkoli. Tento způsob "šetření bankovek" se hrubě nevyplácí. :o
Pak dej vědět, v jaké škarpě ti vyskočilo sklo a které dveře budeš měnit.. :roll:

Hodně lidí i tady na klubu to řešilo tímto zpusobem a nevidim v tom žádnej problém. Možná je jen 150km hodne a bude to trošku únavnější jinak silnice budou určo mokré takže toho bych se nebál. A trasu znám nazpaměť.
4am

#24 Příspěvek od 4am »

ja ti fandim , vem s sebou kameru :wink:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hitman »

4am píše:ja ti fandim , vem sebou kameru :wink:

presne tak kameru :-D to bude masakr :-D
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

Filozof píše:Budu táhnout auto na laně pres 150k.
Nemůže se mi stím nic stát. Někde jsem četl že rozlačování nebo tažení auta může poškodit motor.

Chtěl jsem vědět na co si dát pozor, protože jsem nejvíce tahl auto asi 25km.
Jinak posilovač brzd a řízení mi asi nepojede že ? :?

Felicie potáhne těžké BMW 1800kg takže to bude asi zahul pro tu feldu protože jedeme přes kopce a hory atd. Tak snad to zvládne.

No..tak to jsi frajer..nakup si do zásoby lana,protože na jedno to určitě nedáte.. :wink: Jinak plaťák by to jistil..

Vzpomínám si na jednu story,když jsem měl před více jak 10ti lety e12ku,už nevím proč mi to přestalo jet,jestli mi došel benzín nebo co, přijel mě odtáhnout bratr s Hyundai Scoupe 1,5i,stál jsem do mírného kopečku,zapřáhli jsme bawo a milej Hjundaj s tím ani nehl, e12ka měla tuším 1200kg,nicméně bratr nelenil a zajel pro něčí Šáde 100L a ta sice s problémy,ale odtáhla.. :wink: :D
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od ZapBranigan »

elektrik píše:hele lidi zase z toho neděljte takovou vědu.... s pár přestávkama to auto v pohodě doveze kam potřebuje třeba za felicii..... já tahnol prve 525ku za škodou 1000 MB asi 50 KM a úplně v pohodě se jelo.....jeden prudkej kopec se jelo sice za 1 ale normálka po rovinkách 70. Zase nedělejte z BMW náklaďák zase tak těžký to neni a felicie si s tim hravě poradí.

Preci nikdo nedela z Felicie chudinku ale tahnout s ni takhle daleko relativne tezky auto je proste prasecina. Nikoho nepobavi ztrapena Felicie tak jako me - ja jen rikam, ze si ji dotycny bude uplne zbytecne nicit.
tds

#28 Příspěvek od tds »

taky si myslím.E34 není liazka!
T613
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od T613 »

20 lidi rekne ze je to kravina, 1 ne atak to stejne potahnes, pokud jsi fakt takovy blazen ze to chces nedejboze na lane tak pocitej ze skody budou nakonec vetsi nez odtahovka ABA z 50kc/km ale tobe jako setrilkovi to nikdo nevysvetli a uvidis sam :-D

lan si vem aspon 5 protoze to nedaji ... pocasi te taky muze hodne polecit, chce to minimalne 2.0 auto + tycku ktera ti hodne pomuze oproti ztratam napinani v lane ale na to treba taky nekdy dojdes :-)
jurasis

#30 Příspěvek od jurasis »

T613 píše:20 lidi rekne ze je to kravina, 1 ne atak to stejne potahnes, pokud jsi fakt takovy blazen ze to chces nedejboze na lane tak pocitej ze skody budou nakonec vetsi nez odtahovka ABA z 50kc/km ale tobe jako setrilkovi to nikdo nevysvetli a uvidis sam :-D

lan si vem aspon 5 protoze to nedaji ... pocasi te taky muze hodne polecit, chce to minimalne 2.0 auto + tycku ktera ti hodne pomuze oproti ztratam napinani v lane ale na to treba taky nekdy dojdes :-)

Moje řeč... Jen je to asi házení hrachu na zeď... Upřímnou soustrast... :roll:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Panaque »

jurasis píše:
T613 píše:20 lidi rekne ze je to kravina, 1 ne atak to stejne potahnes, pokud jsi fakt takovy blazen ze to chces nedejboze na lane tak pocitej ze skody budou nakonec vetsi nez odtahovka ABA z 50kc/km ale tobe jako setrilkovi to nikdo nevysvetli a uvidis sam :-D

Moje řeč... Jen je to asi házení hrachu na zeď... Upřímnou soustrast... :roll:

Ale pánové... :roll: :roll: :roll:

Jenom se zeptal!!! Vy když jste byli malí a rodiče Vám říkaly nechoď do těch kopřiv, spálíš se, hned na poprvé jste poslechli???

Prostě si to chce dát a třeba dokázat, že to jde a tady těch 25 lidí byli jen uprděnci co se bojí a nemají na to kule :lol:
ferenc

#32 Příspěvek od ferenc »

.............
ferenc

#33 Příspěvek od ferenc »

..........
Filozof

#34 Příspěvek od Filozof »

Kluci s vama je sranda :D

Pár lidí mi řeklo, že má stím zkušenost a zvládnu to.
Pak tady pár lidí, tedy hodně lidí řeklo, že to nedám, ale zkušenost nemají.
Jinak auto táhnu do servisu ale ten je 150km daleko :D

Jinak pokud někdo bude chtít skandovat a tleskat může. :D

Neděle 6.1. cca 14h výjíždíme z Krnova směr Bruntál - Šternberk - Olomouc - Prostějov - Vyškov a pak asi jeste 10km

Pokud bude možnost bude i kamera.
Myslím si, že to snad zvládneme až na dva kopce před kterýma mám respekt.
Tak mi držte palce. :wink:
T613
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od T613 »

uz mu to musel nekdo rict ... muj zivot jsou 1,5t+ auta a uz sjem neco tahl nebo byl tazen takze sand vim o cem mluvim ... kdyz nekdo potrebuje odtah tak vola jenom me at priletim se 750, kdyz potrebuju odtahnout 10km ja tak se nikomu nechce ;-) :lol:

jinak bez posilovacui brz a rizeni ... nadres se jak vul, a hlavne budes ohrozovat vsechny po ceste ... vic k tomu neni co dodat
4am

#36 Příspěvek od 4am »

jestli by ta FELDA neměla lepší tu e34 tlačit na tyči :wink:
a řidiči by se domlouvali vysílačkama :D
Maxiczech

#37 Příspěvek od Maxiczech »

Prostě nezmar. :)) Tohle bych nedal. To snad ani není nerozum. To je adrenalin jako prase. :) Bruntál, Krnov, Prostějov. kdo tady psal, že silnice budou mokré? :lol:
Rada nad zlato a nic za to nechci... ser na to... :!:
Teda pokud to nejni hromada plechu a jedeš si posílit sebevědomí.. :roll:
Jinak si vyprošuji hlášku archivovat! Jedu nechat opravit své BMWé 150 km daleko.. :lol: ))) co se tady děje... :P
Ještě lépe se nechat táhnout za něčím silnějším. Třeba za Avií, aby tě neviděl, až budeš lítat z jedné škarpy do druhé. :lol: :lol: Aviatici maj na hovno zpětná zrcátka víš.. :)) To by byl teprve adrenalin.. :D))))
Popřemýšlej o tom.. :D))))
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Na laně zapomeň na dálnici. Jak tě tam vychytaj v týhle sestavě, tak to bude dražší, než odtahovka. A z Olomouce do Vyškova po "státní" je to pořád do kopce a z kopce.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Player1
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Player1 »

Jedeš přes Šternberk? Luxus, tak to abych si stoupl tady k nemocnici k zastávce a vyhlížel :lol: A klidně se stavte kluci 8)
prase007

#40 Příspěvek od prase007 »

Player1 píše:Jedeš přes Šternberk? Luxus, tak to abych si stoupl tady k nemocnici k zastávce a vyhlížel :lol: A klidně se stavte kluci 8)

tam budou kluci projíždět tak v 9 večer, budou blikat baterkama, protože už bude tma a baterka bude úplně vybitá :)
Odpovědět