Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Budu táhnout auto
Sám osobně jsem odtáhl v životě dost aut ale vždy bez problému. Dokonce jsem tahnul Wartburkem Mercedesa asi 100km a uplně v pohodě. , a asi by ze mě měli policajti radost když jsem za transporterem smotorem 1,6TD táhl dodávku Mitsubisi l300 která za sebou měla platák s mřížema který vážily asi tunu. Proto si myslím že nezáleží na autě ale na schopnostech obou řidiču hla
vně toho vzadu protože vzadu to je opravdu makačka
Jo a pokud to je automat tak ten se muže táhnout jen 50km a rychlostí max 60km/h
vně toho vzadu protože vzadu to je opravdu makačka
Jo a pokud to je automat tak ten se muže táhnout jen 50km a rychlostí max 60km/h
já bych se toho taky nebál, víme prd co s tím autem má, osobně bych pokud to bude možné během jízdy čas od času zařadil kvalt a nechal protočit motor (bez nastartování, ale pokud máš automat nezapomeň sundat poloosy nebo kardan jinak bude automat KO, a potom samozřejmě můžeš zapomenout na to co píšu dál) aby ti udělal podtlak pro posilovač brzd ať se tak nedřeš a pokud se ještě nechceš dřít s volantem tak vypusť olej ze servo systému ať se s ním nemusíš prát. A vůbec pokud pojedeš s někým koho znáš a už jste něco táhli a víte jak na to tak to bude v pohodě.
Fugo píše:já bych se toho taky nebál, víme prd co s tím autem má, osobně bych pokud to bude možné během jízdy čas od času zařadil kvalt a nechal protočit motor (bez nastartování, ale pokud máš automat nezapomeň sundat poloosy nebo kardan jinak bude automat KO, a potom samozřejmě můžeš zapomenout na to co píšu dál) aby ti udělal podtlak pro posilovač brzd ať se tak nedřeš a pokud se ještě nechceš dřít s volantem tak vypusť olej ze servo systému ať se s ním nemusíš prát. A vůbec pokud pojedeš s někým koho znáš a už jste něco táhli a víte jak na to tak to bude v pohodě.
tak tak, pokud už do toho jdeš, vypustit servo, opojit převodovku, připadně nazout kola s co nejmenším odporem, třeba nějaky zimaky, zaroven si pořadně rozhybej nohu, ty brzdy si užiješ.
Ja jednou tahl z Brna domu e36 což je asi 110km, ale tahli jsme to za Vitem s tim nejsilnějším motorem a šestikvaltem takže tam nebyl absolutně problem, navíc lehká e36, sedmu sme tahli 500m za e36 TDS a dalo nam to problem

-
coupe328 píše:Nic proti felicii,ale dopadne to nejspise takto...
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... rel=1&eurl
LOL!!!! Jinak v duelu felda vs BMW sazim na kila... MOOOC doporucuju nechat si to odtahnout, bude to levnejsi nez (prinejlepsim) menit spojku na felde, nemluvim o realne moznosti, ze cela takova souprava skonci v prikope... Radsi dej par tisic za odtah

Nehledě na to, že vyjíždět na večer je pěkná kravina i když se nic neposere. Je zima, v půl páté tma... Aha, ty chceš vlastně vyzkoušet, co vydrží baterka... A nebo jeďte úplně bez světel, to bude ještě větší adrenalin( hlavně pro ty kolem vás...). 

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze toto tema na foru tu nema konkurenci snad jim to klukum dobre dopadne holt ma stesti ze ma cas na rozhodnuti jak to odtahnout ja ho bohuzel nemel ale z prahy do jablonce bych to nalane nedal a to je to temer rovina...kamos me vezl na podvalu za Caravelou 4x4 a rikal ze ma co delat ale je zas pravda ze ten den byla snehova kalamita i na dalnici.jinak autor toho odkazu na video ___to nema chybu
vidíte to moc černě sraby
před cca 9 lety mě chcíplo zničeho nic pracovní auto když jsem jel z německa, táhl jsem za sebou plnej vozek pneumatik (cca 70ks) a odtáhl mě táta s opel kadett 1.3 , trasa Děčín - Liberec a zas takovej problém to nebyl, a někdy v roce 2002 když mě na mojí starý 750 odešlo vodní čerpadlo tak mě táhl z Prahy do LBC kamion a taky to bylo v pohodě. 

Fugo píše:vidíte to moc černě srabypřed cca 9 lety mě chcíplo zničeho nic pracovní auto když jsem jel z německa, táhl jsem za sebou plnej vozek pneumatik (cca 70ks) a odtáhl mě táta s opel kadett 1.3 , trasa Děčín - Liberec a zas takovej problém to nebyl, a někdy v roce 2002 když mě na mojí starý 750 odešlo vodní čerpadlo tak mě táhl z Prahy do LBC kamion a taky to bylo v pohodě.
kamion? to sem ještě neviděl

-
- Kontaktovat uživatele:
Yes
Sem se tady takhle nepobavil
Filizofe, nelžu ani slovem, jak tady sem přísáhám, že to s tebou myslim dobře!! Vezmi tady odtáhováka za 10/km at ti to odtáhne... Nedopadne to dobře, nevim co tim sleduješ. Uvidíš, že te to nakoecn výde dráž jak ta odtahovka. škoda že nebydlim u vás, snad bych za váma i jel a kochal se. To bude neco ukrutnýho.

To je mazec, do toho bych dobrovolne nikdy nesel.
Stacilo mi kdyz jsem pred Vanoci musel za svou Vectrou 2.0 16V odtahnout bratrancovo Clio, asi 20km, potme za mrholeni. Mu auto uplne umrelo, nefungovala svetla ani vystrazne blinkry, ani ventilator a sterace, takze to bylo akcni. Nevidel poradne ani na lano, takze ho 3x prejel a pretrhl, nastesti jsme jeli po bocnich cestach kde nebyl provoz, tak jsme jeho auto vzdycky odstavili a jeli koupit dalsi lano
(tyce nikde nemeli) Takze je fakt chytre vyjizdet nekdy ve 2 odpoledne, kdyz je ve 4 uz sero - tou dobou budes mit baterku uz chciplou, vem si aspon blikacku na kolo kterou si das dozadu, a tak 5 rezervnich lan 

Stacilo mi kdyz jsem pred Vanoci musel za svou Vectrou 2.0 16V odtahnout bratrancovo Clio, asi 20km, potme za mrholeni. Mu auto uplne umrelo, nefungovala svetla ani vystrazne blinkry, ani ventilator a sterace, takze to bylo akcni. Nevidel poradne ani na lano, takze ho 3x prejel a pretrhl, nastesti jsme jeli po bocnich cestach kde nebyl provoz, tak jsme jeho auto vzdycky odstavili a jeli koupit dalsi lano

Taky musím reagovat!
Ta odtahovka 10Kč/km - super varianta,ale docela z ruky.
cesta Krnov - Bruntál .... pěkná,nový asfalt,široká rovinka.
Bruntál - Olomouc ....klasická nic moc, ALE je tam ECE HOMO,což bude těžkej záhul!!!!
Pokud zvládneš cestu do Olmiku, tak je v poho.
PS: v Bruntále je taky odtahovka (jezděj do vrchu s M3) je to tam před slovnaftem
Ta odtahovka 10Kč/km - super varianta,ale docela z ruky.
cesta Krnov - Bruntál .... pěkná,nový asfalt,široká rovinka.
Bruntál - Olomouc ....klasická nic moc, ALE je tam ECE HOMO,což bude těžkej záhul!!!!
Pokud zvládneš cestu do Olmiku, tak je v poho.
PS: v Bruntále je taky odtahovka (jezděj do vrchu s M3) je to tam před slovnaftem