Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Budu táhnout auto

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Igor1977

#81 Příspěvek od Igor1977 »

:respect: :pivo:
Maxiczech

#82 Příspěvek od Maxiczech »

Tak se připojuji ke gratulantům.., ale asi nám dáš za pravdu, že opakovat to už nebudeš, co? :P
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od dsvatos »

Tak s Feldou 1,6 už to docela jde.. Já myslel, že to chcete táhnout s 1,3 :lol: Ty motory 1,6 maj dobrej krouťák odspodu....
Filozof

#84 Příspěvek od Filozof »

Maxiczech píše:Tak se připojuji ke gratulantům.., ale asi nám dáš za pravdu, že opakovat to už nebudeš, co? :P

No doufám že už nebudu muset. Nečekal jsem jaké počasí bude.
Ale měl jsem dobrého tahouna. Takže jsem se nebál, že mi to někde zašlápne na doraz.
Unavu jsem pocítil až doma. Jinak auto je spravené a bylo to jen čerpadlo díky bohu.
rosta

#85 Příspěvek od rosta »

Taky gratuluji :Poklona:
mufman

#86 Příspěvek od mufman »

Každopádně gratulace, mrzí mě, že jsem si nevšiml tohohle topicu dřív, byl bych jeden z těch co by Ti dodával odvahu, pac kdyz jsem delal jednu chvili v servise tak kdyz nekdo zavolal ze mu chciplo auto tak se skocilo do fedy 1,3 40kW a jelo se pro nej ho odtahnout... Felda odtahala dost aut a k firme vede dlouhatanskej kopec, myslim ze snad i vic nez 12% stoupani a felda to dala pokazdy... jezdili jsme s tyčí, to je opravdu lepší o dost než lano. Takhle tahala asi 3 mesice pak šla pryč, ale spojka po ty 3 mesice uplne v pohode, takze si taky myslim ze je zbytecny delat, jak tu nekdo napsal z bmw liazku a z feldy delat slapaci kolo... Ale fakt ze 150km v kuse bych to tahnout nechtel :D
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Maikl »

mě jednou táhnul tatík z Český Lípy do Děčína do BMW, je to asi 35 km ale samá zatáčka a i nákej ten kopeček a celkem v poho.. Táta citroen AX 1.4 D a já toho svýho kompakta, obcas sem natlakoval brzdy přes motor (nešlo to natočit, tak za 5 a pomalu pouštět spojku) a taky to šlo.. :D
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Zdenda_8 »

to je fakt nesmysl,to odpálíš spojku na feldě a bude ráda když odjede sama ty kopce :lol:
mufman

#89 Příspěvek od mufman »

Zdenda_8 píše:to je fakt nesmysl,to odpálíš spojku na feldě a bude ráda když odjede sama ty kopce :lol:

Nezaškodilo by si přečíst na co reaguju, ne jen číst nadpisy... On už to auto odtáhl a nic se nestalo :roll:
Pyshtoun

#90 Příspěvek od Pyshtoun »

Pripojuju se ke gratulantum!!! Mate kovovy koule, kucii :thumbsup: :pivo:
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od lenoch »

Nevím co všichni blbnete. Já tahal s 324D druhou 324D zhruba taky 150km. Za volantem seděla manželka, která v životě nic netáhla a v druhym nepojízdnym autě sem seděl já. A uplně v poho. Měla instrukce, až začně jít ručička k červenýmu - stáhnout okna a pustit na plno topení.
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Keviiin »

borci tak mě (E34 2.0) táhl z Krnova do Bruntálu Golf 2 1.6D.. :D masakr :P ale dojel v pohode a spojka a vse OK :D verte nebo ne .
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od lenoch »

Věřím - když s tím jde člověk, kterej přemýšlí, tak není důvod proč uvařit spojku. Kupříkladu kamarád jednou svým výkonným motocyklem Jawa 350 roztahával traktor - Zetor... A traktor chytnul:))) Ale Jáwa měla chvilku kaput spojku....:))
Cuky

#94 Příspěvek od Cuky »

Keviiin píše:borci tak mě (E34 2.0) táhl z Krnova do Bruntálu Golf 2 1.6D.. :D masakr :P ale dojel v pohode a spojka a vse OK :D verte nebo ne .
to si hrdina já mám jako arbeit wagen taky golf2 1.6td a s tím jsem tahal druhého golfa a spojka smrděla jak pes a vůbec to netáhlo :D Ale možná už nebyla nic moc ale stále jezdí :D

A to s tou jawou tu mám též a s tou jsem teda auto netahal ale tam jak tu spojku moc zahřeješ (korek se roztáhne) A už jí nevymáčkneš :D
Odpovědět