Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zvuk blinkrů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukybar
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lukybar »

Zdar chlapi. Neštve Vás zvuk blinkrů??? Přijde mi to jako ve favoritu to je hrůza. Jezdim jeste fabii a zafirou a to je pohodicka krasny zvuk. Ale u me v e36 to je hrozne cvakání. Nejde to nějak změnit??? U favorita :D jsem to oblepil lepenkou ten "cvakač" a docela se to dalo ale tady nevim. Co si o tom myslíte??? 8O
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Honza-net »

Ve starý škodovce jsem to řešil elektronickým přerušovačem z Felicie.. Ale u e36 by to asi bylo z bláta do louže.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

Huh, já sem za něj naopak rád, v nový koktě např. není vůbec slyšet a pravidelně se mi stává, že prostě zapomenu vypnout....
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Já jsem taky rád že je to slyšet. Občas bych spíš potřeboval nějakej pořádně silnej gong :lol:
Kvidas

#5 Příspěvek od Kvidas »

me to nevadi a ani mi neni nijak neprijemnej. 8) Facko mel kamos..a to melo takovej jinej zvuk...k e36 bych to neprirovnaval :D
Pres zimu sem jezdil v HK sockou.. no a co maj za pipaky v tech nizkododlaznich busech to je teprv o nervy :D
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Maikl »

taky mi už pár lidí co sem vez řeklo, že to cvaká jak nákým zetoru :lol:
Ale mě to taky nevadí..
tombmw
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od tombmw »

Kvidas píše:me to nevadi a ani mi neni nijak neprijemnej. 8) Facko mel kamos..a to melo takovej jinej zvuk...k e36 bych to neprirovnaval :D
Pres zimu sem jezdil v HK sockou.. no a co maj za pipaky v tech nizkododlaznich busech to je teprv o nervy :D

Jojo ty nízkopodlažní busy to je celkem síla..Tam to všechno pípá tak nahlas že si radši i já odsednu dozadu..A pak se lidi divý, že ten řidič je na nervy, když je zastávka na znamení a aspon 5 lidí zmáčkne stopku..To je takovej asi 5sek. vysokej tón..A to je fakt o nervy :lol:
Dresic

#8 Příspěvek od Dresic »

taky sem si to az ze začátku říkal....ale pak sem jel u borce v audi A4 a to je rok 2002 a tam to cvakání je stejný jako u mýho báwa 95...takže takovej luxus právě :D když to maj limuzínky o 10 let starší :P heh
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Maikl »

nebo se mu tam neco vysralo :lol:
Lukybar
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lukybar »

Maikl píše:nebo se mu tam neco vysralo :lol:
:D :D :D
Odpovědět