Zdar chlapi. Neštve Vás zvuk blinkrů??? Přijde mi to jako ve favoritu to je hrůza. Jezdim jeste fabii a zafirou a to je pohodicka krasny zvuk. Ale u me v e36 to je hrozne cvakání. Nejde to nějak změnit??? U favorita jsem to oblepil lepenkou ten "cvakač" a docela se to dalo ale tady nevim. Co si o tom myslíte???
me to nevadi a ani mi neni nijak neprijemnej. Facko mel kamos..a to melo takovej jinej zvuk...k e36 bych to neprirovnaval Pres zimu sem jezdil v HK sockou.. no a co maj za pipaky v tech nizkododlaznich busech to je teprv o nervy
Kvidas píše:me to nevadi a ani mi neni nijak neprijemnej. Facko mel kamos..a to melo takovej jinej zvuk...k e36 bych to neprirovnaval Pres zimu sem jezdil v HK sockou.. no a co maj za pipaky v tech nizkododlaznich busech to je teprv o nervy
Jojo ty nízkopodlažní busy to je celkem síla..Tam to všechno pípá tak nahlas že si radši i já odsednu dozadu..A pak se lidi divý, že ten řidič je na nervy, když je zastávka na znamení a aspon 5 lidí zmáčkne stopku..To je takovej asi 5sek. vysokej tón..A to je fakt o nervy
taky sem si to az ze začátku říkal....ale pak sem jel u borce v audi A4 a to je rok 2002 a tam to cvakání je stejný jako u mýho báwa 95...takže takovej luxus právě když to maj limuzínky o 10 let starší heh