Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ovládání smyku,drift
-
a jde to vůbec s dieselem? 320d na suchu moc urvat nejde (tak při rozjezdu v křižovatce nebo pokud fakt jedete ostrou dobře klopenou zatáčku
), na mokru bez problémů, ale jde mi o to, že např. v otázkách citlivosti plynu apod. diesel na benzín prostě nemá.. (
největší prdel je stejně když se vám na šterku utrhne předek
moc zábavné to není 

největší prdel je stejně když se vám na šterku utrhne předek

-
- Kontaktovat uživatele:
cetronix píše:a jde to vůbec s dieselem?
nepochybuj

http://www.youtube.com/watch?v=rRQkOJ9d37I
i kdyz tenhle diesel ma vyhodu v samosvoru

Quaife za +- 30K. Nevyhody to ma take ze pri zlych adheznych podmienkach to viac ustreluje - ale zasa predvidatelnejsie, takze urcite by som nepovedal ze sa to sprava zakernejsie, pri open diffe nikdy nevies kedy sa ti chyti zrazu aj druhe koleso a ked rychlo nedas opacnu kontru tak si v peeecku. Auto bez svoru by som uz nechcel...
-
- Kontaktovat uživatele:
srle píše:no dneska lilo..... tak jsem to vzal pres obrubnik primo do zdi
Ja jsem v zime vzal jen obrubnik(bokem natvrdo), a prave dnes jsem menil zadni rameno, predni mam vymenene uz od te doby. Byl jsem rad, ze po oprave geometrie ukazala prijatelne hodnoty...proste tukanec za 10 000 a to to dopadlo dobre, byt ohlej tlumic od KW Var. II tak si hodim masli...a to byl jen patnicek, jestli jsi tam mel zed tak je mi to vazne lito

telefon se mi radsi vybil, tak jsem to ani nenafotil, ale prejel jsem pres 20ti centimetrovy obrubnik a vzal to pravym predkem do zdi. ne moc rychle ale jo.
to co je videt: naraznik, blatnik, kapota, svetlomet, mlhovka, a 2 elektony a jedna guma. buh vi co jeste. jen doufam, ze jsem necim nehnul. jediny co mi nevadi je ta pneu. byla zimni a sla by stejne pryc protoze byla sjeta. to mozna byl ten problem
no vidim to pres kilo, asi hodne pres. pojistovna me bude mit rada.
to co je videt: naraznik, blatnik, kapota, svetlomet, mlhovka, a 2 elektony a jedna guma. buh vi co jeste. jen doufam, ze jsem necim nehnul. jediny co mi nevadi je ta pneu. byla zimni a sla by stejne pryc protoze byla sjeta. to mozna byl ten problem

no vidim to pres kilo, asi hodne pres. pojistovna me bude mit rada.