Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
První BMW?
asi tak, nezáleží jestli má tvé první auto 60, 90, 190 nebo 250 koní, záleží na tom, jak dobře dokážeš krotit své živočišné pudy a jestli víš, kolik si můžeš dovolit a nechtít hned vše najednou ale na auto si postupně zvykat. Moje první auto hned po autoškole, kde jsem jezdil s Fordem fiestou, mělo 136 koní na předních kolech, měl jsem ho rok, nezabil jsem se, nenaboural, auto ani neškrábnul. Mé druhé auto je, jak asi už všichni ví
535i, v létě ho budu mít rok, zimu jsem přežil bez nehody. V podstatě nikdy, kromě autoškoly jsem neřídil auto, které by mělo pod 100koní, neprošel jsem zaškolením na 120tkách, favoritech apod. A možná je to dobře, zvykl jsem si na výkon auta a až dosáhnu konečné mety M5, tak to bude jen dobře 

jo a jak tady už bylo psáno, mám dojem, že nejhorší je právě to, začít třeba s 316 a pak si říct, jo už jsem si zvykl na zadní náhon, umím to, tak šup do 325 nebo 328. Ono to je pak ale hodně velký rozdíl být zvyklý na podřazení v zatáčce v 316ce (ještě nejlépe se salámama na zadních kolech) na 5tis ot. a v 325ce... Zrovna včera mi kamarád povídal, jak ho přesně tahle změna pěkně vyškolila 

Ja uz mam odjeta 4 auta. Moje prvni auto bylo gsi 150 koni a taky jsem se nezabil, mel sem ho hned po autoskole a prakticky na zimu. Nakonec jsem ho sice znicil, ale to se nekdy stava. Ted hodlam taky presedlat na bmw a to nejlepe 330d, nebo 330i, mam strach ze zadokolky, ale to se zvladne. Jen si nejsem jisty s tou motorizaci, nemate nekdo zkusenosti s 325i, nebo 330i e46 v metskem provozu? Chtel bych jezdit kolem 10, udavanych 13,6 mi prijde strasne moc. To uz by bylo lepsi koupit ten diesel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sigboy píše:Ja uz mam odjeta 4 auta. Moje prvni auto bylo gsi 150 koni a taky jsem se nezabil, mel sem ho hned po autoskole a prakticky na zimu. Nakonec jsem ho sice znicil, ale to se nekdy stava. Ted hodlam taky presedlat na bmw a to nejlepe 330d, nebo 330i, mam strach ze zadokolky, ale to se zvladne. Jen si nejsem jisty s tou motorizaci, nemate nekdo zkusenosti s 325i, nebo 330i e46 v metskem provozu? Chtel bych jezdit kolem 10, udavanych 13,6 mi prijde strasne moc. To uz by bylo lepsi koupit ten diesel.
tak si kup ISo