Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prosím o radu BMX 316 Compact

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Petullinka »

no zítra budu moudřejší, mrknu na něj a uvidim.. nikde neni napsáno že ho musim za koupit.. uvidíme. dám vědět. díky kluci zatim
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MichalKus »

JJ preju hodne stesti :wink:
Dan td

#23 Příspěvek od Dan td »

Petullinka píše:mrkni na http://www.tipcars.cz je to strříbrná 316 rok 94 za 59tisíc - víc jich tam nebude.. dík moc

Jestli myslíš toho v Děčíně, autobazar No. 1, tím jsem i jel :-)

Je děravej chladič klimy, což tvrdili, že nevěděli, spojka je tak na dojetí domů. Podle mě to má najeto min. 250 tis. a spojka je snad původní.

Bylo to střelené na předek, když se podíváš dobře, má to jedno světlo čočkové a jedno H7. Já si toho všiml až tam, ale je to vidět i z fotky.

U tohohle byly myslím chycené zadní lemy.

V každém případě, stojí jim to tam snad od ledna. Na mě to auto působilo celkově dojmem, že ho někdo dojezdil co to šlo a teď, když je třeba do toho narvat peníze se toho chce zbavit.

Podle mě takové auto za 25 tis. drahý, pokud s tím chceš chvíli jezdit je třeba do toho narvat celkem dost peněz. Odhadem spíš v řádu desetitisíců než tisíců :?
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od misi_ce »

Dan td píše:
Petullinka píše:mrkni na http://www.tipcars.cz je to strříbrná 316 rok 94 za 59tisíc - víc jich tam nebude.. dík moc

Jestli myslíš toho v Děčíně, autobazar No. 1, tím jsem i jel :-)

Je děravej chladič klimy, což tvrdili, že nevěděli, spojka je tak na dojetí domů. Podle mě to má najeto min. 250 tis. a spojka je snad původní.

Bylo to střelené na předek, když se podíváš dobře, má to jedno světlo čočkové a jedno H7. Já si toho všiml až tam, ale je to vidět i z fotky.

U tohohle byly myslím chycené zadní lemy.

V každém případě, stojí jim to tam snad od ledna. Na mě to auto působilo celkově dojmem, že ho někdo dojezdil co to šlo a teď, když je třeba do toho narvat peníze se toho chce zbavit.

Podle mě takové auto za 25 tis. drahý, pokud s tím chceš chvíli jezdit je třeba do toho narvat celkem dost peněz. Odhadem spíš v řádu desetitisíců než tisíců :?

To je hustý, nicméně mě to nepřekvapuje. Koupit BMW staršího data výroby z bazaru v dobrym stavu je u nás téměř nemožný, leda bys měla pořádnej kus štěstí. Poohlídnul bych se spíš v annonci a jiné soukromé inzerci. Cena vs. kvalita by se měla pohybovat někde jinde, ale samozřejmě i tam se člověk může seknout. Případně dovoz, ale to jsou pro někoho zase starosti navíc. Hlavně to chce někoho, kdo to určitý auto zná. :wink:
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od zavarenec »

Z bazaru nebrat nikdy :!: Buď nějakej privathandler nebo dovoz :wink:
ironpipi

#26 Příspěvek od ironpipi »

U bába bych to po projetí určitě hodil na zvedák a zkusil, jestli se nějak extrémě nehřeje diferák...Jinak klasika, koroze jestli to není někde stříkaný, popřípadě proč, jestli vše funguje jak má...
castro
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od castro »

mari píše:Ten vypadá celkem pěkně akorát musíš počítat že kilometrů ta má 220 tis. a ne 120 tis. Ale to je v Čechách klasika.

jj, to je takový oblíbený zaběhnutý číslo, těch 120k km.. :D

vysral bych se na ty podvodníky, ještě k tomu z Ústí.. :roll:
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Petullinka »

Tak z uchylaku nemam strach :D :D
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Petullinka »

Jé tak to jsi moc hodnej uštřil si mi cestu a budu koukat dál a nebo fakt dovézt přímo z Německa....
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od MatyACS »

Petullinka píše:Jé tak to jsi moc hodnej uštřil si mi cestu a budu koukat dál a nebo fakt dovézt přímo z Německa....

koukni tady na klubovou inzerci...nějakýho compacta tu určo seženeš a většinou od kluků co si auto hýčkali :wink:
Dan td

#31 Příspěvek od Dan td »

Petullinka píše:Jé tak to jsi moc hodnej uštřil si mi cestu a budu koukat dál a nebo fakt dovézt přímo z Německa....

Až zas něco najdeš, zkus hodit odkaz. Najezdil jsem kvůli tomu přes 2 tis. km, tak jsem jich pár viděl :P

Já nakonec koupil dovoz ze Švajcu, sice tacho přes 240, ale serviska a stav asi tak 5x lepší než nejhezčí compact, co jsem potkal po bazarech a cenofka celkem příjemně překvapila ...
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od vrnk »

Jsem rad, ze Tvuj dotaz, kterej byl puvodne umisten hned nekolikrat na ruznych mistech fora, mel nakonec smysl a diky Danovi td Ti usetril zbytecnou cestu :wink:
Odpovědět