Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prosím o radu BMX 316 Compact
-
- Kontaktovat uživatele:
Petullinka píše:mrkni na http://www.tipcars.cz je to strříbrná 316 rok 94 za 59tisíc - víc jich tam nebude.. dík moc
Jestli myslíš toho v Děčíně, autobazar No. 1, tím jsem i jel

Je děravej chladič klimy, což tvrdili, že nevěděli, spojka je tak na dojetí domů. Podle mě to má najeto min. 250 tis. a spojka je snad původní.
Bylo to střelené na předek, když se podíváš dobře, má to jedno světlo čočkové a jedno H7. Já si toho všiml až tam, ale je to vidět i z fotky.
U tohohle byly myslím chycené zadní lemy.
V každém případě, stojí jim to tam snad od ledna. Na mě to auto působilo celkově dojmem, že ho někdo dojezdil co to šlo a teď, když je třeba do toho narvat peníze se toho chce zbavit.
Podle mě takové auto za 25 tis. drahý, pokud s tím chceš chvíli jezdit je třeba do toho narvat celkem dost peněz. Odhadem spíš v řádu desetitisíců než tisíců

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dan td píše:Petullinka píše:mrkni na http://www.tipcars.cz je to strříbrná 316 rok 94 za 59tisíc - víc jich tam nebude.. dík moc
Jestli myslíš toho v Děčíně, autobazar No. 1, tím jsem i jel
Je děravej chladič klimy, což tvrdili, že nevěděli, spojka je tak na dojetí domů. Podle mě to má najeto min. 250 tis. a spojka je snad původní.
Bylo to střelené na předek, když se podíváš dobře, má to jedno světlo čočkové a jedno H7. Já si toho všiml až tam, ale je to vidět i z fotky.
U tohohle byly myslím chycené zadní lemy.
V každém případě, stojí jim to tam snad od ledna. Na mě to auto působilo celkově dojmem, že ho někdo dojezdil co to šlo a teď, když je třeba do toho narvat peníze se toho chce zbavit.
Podle mě takové auto za 25 tis. drahý, pokud s tím chceš chvíli jezdit je třeba do toho narvat celkem dost peněz. Odhadem spíš v řádu desetitisíců než tisíců
To je hustý, nicméně mě to nepřekvapuje. Koupit BMW staršího data výroby z bazaru v dobrym stavu je u nás téměř nemožný, leda bys měla pořádnej kus štěstí. Poohlídnul bych se spíš v annonci a jiné soukromé inzerci. Cena vs. kvalita by se měla pohybovat někde jinde, ale samozřejmě i tam se člověk může seknout. Případně dovoz, ale to jsou pro někoho zase starosti navíc. Hlavně to chce někoho, kdo to určitý auto zná.

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Petullinka píše:Jé tak to jsi moc hodnej uštřil si mi cestu a budu koukat dál a nebo fakt dovézt přímo z Německa....
Až zas něco najdeš, zkus hodit odkaz. Najezdil jsem kvůli tomu přes 2 tis. km, tak jsem jich pár viděl

Já nakonec koupil dovoz ze Švajcu, sice tacho přes 240, ale serviska a stav asi tak 5x lepší než nejhezčí compact, co jsem potkal po bazarech a cenofka celkem příjemně překvapila ...

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...