jj, taky jsem se ve svych 20 letech zblaznil do M5(moje e30 325i ani e36 328i uz me tolik nenaplnovaly a chtel jsem jit do neceho..silenyho).. dokonce jsem pro ni jel-Magdeburg .... koupi jsem si rozmyslel az na miste-sice jsem projel pet tisic, ale rozum byl silnejsi. Nevydelavam zle, ale zase nejsem takovej blazen, abych pak zil jak socka-ver mi ze mit M5, budes v ni sedet od rana do vecera. Nevím jak jsi na tom ty, ale pro me je jizda v Bmw koníček. Byly mesice, kdy jsem byl schopnej s eTřícou prolítat 12-15 tisíc mesíčně jen za paliva!!gumy a udrzbu radsi nepocitam

.
Nejen spotreba je silný šálek kávy, ale predevším cena dilu- jen pro predstavu, zadni kotouc- 10 000,- ....nemluve o spojce a o dalsich vecech, ktery proste u aut semtam odejdou... takze vyckavam dal.. jestli si budu nekdy vydelavat dvojnasobek toho co mam ted, teprve v tu chvili do ní bez rozmyslu pujdu. Navic- M5 motory vydrzej 100 - 150 tisic a jsou kaput. Dalsi vec, hodne tam praskaj bloky- nesehnatelna vec a kdyz uz-20 000,- co by stala prace radsi ani nemyslim, protoze ten motor je normalni hovadko

.
Nechci te od toho v zadnem pripade odrazovat, M5 e39 je podle me nejpritazlivejsi bavo, jak motoricky, tak designově. TO AUTO JEDE NAPROSTO NESMYSLNOU PILU!! ale mej na pameti to, co jsem psal. Nenech se prezprilis okouzlit