hoj,
trapnej dotaz Jdu na technickou a mam mračítka. Asi budou keci, ale myslíte že jinak by to prošlo?
No vlastně mam prasklé i zrcátko a svítí mi airbag (to doufám že dám do pohody)
Mracitka zatim alespon me prosli,ale jestli ti sviti kontrolka airbagu tak to koukej dat dokupy nebo te vyhodi hnedka u vjezdu,jiz 3x jsem se s timto setkal ze svitila a vzdy vyhazov jinak no problema
Já myslim,že je to jen o tom na koho narazíš... Táta byl na STK a svítila mu taky kontrolka airbagu,která mu byla u prdele,hlavně zkoumal jestli dou stahovat a vytahovat všechny okýnka a takovýhle blbosti....
Blackie píše:Já myslim,že je to jen o tom na koho narazíš... Táta byl na STK a svítila mu taky kontrolka airbagu,která mu byla u prdele,hlavně zkoumal jestli dou stahovat a vytahovat všechny okýnka a takovýhle blbosti....
Blackie píše:Já myslim,že je to jen o tom na koho narazíš... Táta byl na STK a svítila mu taky kontrolka airbagu,která mu byla u prdele,hlavně zkoumal jestli dou stahovat a vytahovat všechny okýnka a takovýhle blbosti....
jinak za kontrolku ABS jsem taky letěl...
Na Bohdalci stála kontrolka ABS a špatná ruční brzda na mé e36 300,- do kapsy technikovi