Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jdu na technickou

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
-gem-

#1 Příspěvek od -gem- »

hoj,
trapnej dotaz 8O
Jdu na technickou a mam mračítka. Asi budou keci, ale myslíte že jinak by to prošlo?
No vlastně mam prasklé i zrcátko a svítí mi airbag (to doufám že dám do pohody)
Wickerman

#2 Příspěvek od Wickerman »

Mracitka zatim alespon me prosli,ale jestli ti sviti kontrolka airbagu tak to koukej dat dokupy nebo te vyhodi hnedka u vjezdu,jiz 3x jsem se s timto setkal ze svitila a vzdy vyhazov jinak no problema :D
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Já myslim,že je to jen o tom na koho narazíš... Táta byl na STK a svítila mu taky kontrolka airbagu,která mu byla u prdele,hlavně zkoumal jestli dou stahovat a vytahovat všechny okýnka a takovýhle blbosti.... 8O
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tomas8409 »

Blackie píše:Já myslim,že je to jen o tom na koho narazíš... Táta byl na STK a svítila mu taky kontrolka airbagu,která mu byla u prdele,hlavně zkoumal jestli dou stahovat a vytahovat všechny okýnka a takovýhle blbosti.... 8O

:smich2:
jinak za kontrolku ABS jsem taky letěl...
Lucaash
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lucaash »

Tomas8409 píše:
Blackie píše:Já myslim,že je to jen o tom na koho narazíš... Táta byl na STK a svítila mu taky kontrolka airbagu,která mu byla u prdele,hlavně zkoumal jestli dou stahovat a vytahovat všechny okýnka a takovýhle blbosti.... 8O

:smich2:
jinak za kontrolku ABS jsem taky letěl...

Na Bohdalci stála kontrolka ABS a špatná ruční brzda na mé e36 300,- do kapsy technikovi :)
-gem-

#6 Příspěvek od -gem- »

no o tom dát to do kupy, to budu tedy muset. Ale je to o tom na koho narazíš, to určo.
A kolik máš :?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

-gem- píše:no o tom dát to do kupy, to budu tedy muset. Ale je to o tom na koho narazíš, to určo.
A kolik máš :?

nemyslis ze by to melo byt v kupe kvuli bezpecnosti a ne kvuli STK?
Odpovědět