Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jak chráníte auto před zimou??
-
- Kontaktovat uživatele:
Lion píše:Michall píše:Nejspolehlivější je mít auto v garáži a celou zimu nejezdit.
Můj případ.![]()
Jinak pořádně vystříkat dutiny a nakonzervovat spodek auta + kvalitně navoskovat karoseriiNic jinýho mě nenapadá. Ještě možná nalepovací folie na přední nárazník a část kapoty proti odlétavajícím kamínkům.
kožku na kapotu

jo a jaké jsou přípravky na vystříkání dutin a podvozku? co jsem se bavil s jednim týpkem, tak řikal at nekupuju žádný drahy přípravky, že stačí do dutin hustej olej. ale to se mi nezdá, to pak z toho poteče, a určitě to bude smrdet. ještě otázka, které ty dutiny je potřeba vystříkat, a kudy? jsou tam nejaké otvory??
kourk píše:jo a jaké jsou přípravky na vystříkání dutin a podvozku? co jsem se bavil s jednim týpkem, tak řikal at nekupuju žádný drahy přípravky, že stačí do dutin hustej olej. ale to se mi nezdá, to pak z toho poteče, a určitě to bude smrdet. ještě otázka, které ty dutiny je potřeba vystříkat, a kudy? jsou tam nejaké otvory??
Tak to je kámoš hustej s tím hustým olejem...

Na spodek se používá takový "černidlo" dělá to víc výrobců a jmenuje se to tuším "přelakovatelná ochrana spodku vozidel" nebo tak nějak... Je to balený v kartuších co rovnou našroubuješ na stříkací pistol (speciální, cca za 500-,) No a ta samá pistol ma v balení i šlaušek na stříkání dutin. K tomu se používá speciální vosk, kterej koupíš stejně jako černidlo a pistol v lakýrnických potřebách... Jo a kup si rovnou overal, nebo budeš jak černoch...

- Přílohy
-
- hmm.jpg (98.17 KiB) Zobrazeno 7245 x
- Cawba
- Kontaktovat uživatele:
bmwfil Co se ti nezda na oleji? Do dutin je to uplne nejlepsi vec. Starej olej pul na pul s rezistinem nebo nejakou vazelinou, proste neco mastnyho a ten plech te prezije!
Pokud moderni veci tak treba do dutin tohle. A na spodek a ostatni veci kam se da normalne dostat tohle
Jinak samozrejme motip tam ma celej sortiment, ale jelikoz sprejum jako takovym moc neverim, radsi vezmu stetku, plechovku a jedu
Pokud moderni veci tak treba do dutin tohle. A na spodek a ostatni veci kam se da normalne dostat tohle
Jinak samozrejme motip tam ma celej sortiment, ale jelikoz sprejum jako takovym moc neverim, radsi vezmu stetku, plechovku a jedu

bmwfil - jeho kámoš je nejenom hustej ale i chytrej a ty víš prd
.. vyjetej olej je ta nejideálnější věc na světě-funguje to na 100% a nestojí to ani korunu, požívám to roky a třeba i na terénních autech, který jsou ještě malinko náchylnější vzhledem k používání to funguje bezchybně-spodek je netknutej 

do dutin - resistin ML + přidat olej do serva tan nejlevnější- resistin zůstane pěkně vláčný, mám to dlouhodobě vyzkoušené, nejlepší je to stříkat speciální triskou s řezaným závitem , kdy tato dělá kolem sebe mlhu a vyplní všechny spáry. Na starší vozy, která by mohly být v dutinách chytlé konkor 500 - zažere se do plechu
Na podvozek buď tectil od valvolinu- pěkně vzlíná a drží, nebo kdo nechce mít žádný hrubý nástřik tak konkor 500
vše vyzkoušeno a osvědčilo se. Dělám to už nějaký pátek
Na podvozek buď tectil od valvolinu- pěkně vzlíná a drží, nebo kdo nechce mít žádný hrubý nástřik tak konkor 500
vše vyzkoušeno a osvědčilo se. Dělám to už nějaký pátek
-
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Na starym autě na renckovi jsem to jednou za měsíc v zimě postříkal naftou spodek a jednou i cely auto a byl klid 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
tak sem to vyřešil tak že na spodek jsem si objednal nejakej ten přípravek ve spreji http://www.automaxhk.cz/autokosmetika/?offset=40 Spodek je stejně už branej nějakym tim černym gumolepem nebo co to je. A ty dutyny vezmu olejem. A olej už tam musel nekdo prát předemnou, jak sem sundaval plastový prahy, tak vevnitř je nejakej černej mastnej bordel.
-
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
MagicMisel píše:na dutiny smicham rezistin,olej,petrolej a je to špica!
čáry máry ty voe to je formule jak v pekařovo císaři, patláma patláma

Napust prahy purpěnou a máš klid

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!