Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hodí se pro mě BMW? Poraďte

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
mengi

#41 Příspěvek od mengi »

Jo a jestli stavební materiál, rozhodně ne ve stejném autě jako dítě. Když-tak kouli a nějaký malý vozík za 3-4 tisíce, ten se neztratí.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Pazdi »

mengi píše:...Pro mladou rodinu s jednim možným přírustkem bych asi (nesmějte se) doporučil e46 compact, klidně 1,9 113 koní. Není velký jak combi, ale dají se mu sklopit sedačky a pak tam bez problémů ten kočárek naložíš. A ten motor na tak lehké auto stačí.

tak compacta bych asi nedoporučoval...sklopíš sedačky, abys tam dal vozík a kam dáš věci - batohy a tak...no a kam dáš mrňouse? do kufru?
a navíc je ošklivej:p
takže určo kombi..a klidně bych šel do trojky:)
JackWhite

#43 Příspěvek od JackWhite »

v compactu sklopíš sedačky a dítě bude sedět kde?sorry ,taky sem měl takový názory,ale když přišlo dítě tak sem rychle vystřízlivěl.Jinak já sem měl touringa e46 a šlo z domů jenom kvůli tomu,že je to prostě malý auto-kufr o ničem dáš tam kočár (samozřejmě složenej) a pár tašek a je po kufru.A i jinak je totálně nepraktickej ten kufr,prostě nic většího(třeba sáňky na hory) nedáš.Někomu to možná stačí,třeba ste domácí typy a jezdíte jen do supermarketu-to já nevím.Ale jestli občas třeba vyrazíte na hory ,nebo někam na dovču tak i e46 je malinká.takže volba ve vašem případě by byla Ford Mondeo,nebo Galaxy,VW Sharan(toho mám teď já a naprostá spokojenost) nebo něco takovýho.(ne scénic a pod. pseudoMPV).Jinak to že mám sharana neznamená,že sem BMW zavrhnul naopak,jenže bohužel prakticky je to s nima horší no.
butthead740

#44 Příspěvek od butthead740 »

Tak podle me se pro vas hodi presne tohle vozidlo

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
prase007

#45 Příspěvek od prase007 »

kup si bávo, která jednou zkusí, už nechce jinak ..
butthead740

#46 Příspěvek od butthead740 »

To mas pravdu, ale pochopil sem ze tam casem chce vozit decko a kocar... + cihly atd.. ford galaxy ideal jak na praci tak na rodinny picknick a hlavne je nezrujnuje, kamos presne takle vyresil, pro rodinu galaxy, je nadmiru spokojenej a pro sebe a na hrani ma 328i
prase007

#47 Příspěvek od prase007 »

Já taky stavim a když člověk neni .. prase .. tak pár cihel a pytel cementu snese občas bez následků i E60, pexbox rulez. Co se týče převozu stavebního materiálu, tak nevidim žádnej rozdíl mezi BMW a fordem galaxy .. obojí je prasárna a obě auta se tim ničí úplně stejně. Prostě to chce kouli a vozejk a držet si cement a písek mimo interiér.
butthead740

#48 Příspěvek od butthead740 »

Taxme ji prave vyresili problem. At si koupi tak za 160 naky BMW a za zbytek pikapa a je vyreseno ne?
psena
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od psena »

Ber Focus kombi a mas vystarano. kupoval jsem Focus uz s hodne lidma vsichni spokojenost, koneckoncu jsem nakonec na denodenni jezdeni koupil jednoho i pro sebe.
BMW jsem jeste nikdy nikomu nedoporucil, krom vyjimky, kdy jsem jasne citil, ze ten clovek ma vztah ke sportovnim autum a je ochoten za to i zaplatit.
mengi

#50 Příspěvek od mengi »

JackWhite píše:v compactu sklopíš sedačky a dítě bude sedět kde?sorry ,taky sem měl takový názory,ale když přišlo dítě tak sem rychle vystřízlivěl.Jinak já sem měl touringa e46 a šlo z domů jenom kvůli tomu,že je to prostě malý auto-kufr o ničem dáš tam kočár (samozřejmě složenej) a pár tašek a je po kufru.

Asi jsi měl hodně velký dítě :D . Když se nám narodil syn, meli jsme golfa. To je velikostí něco jako compact. Nevzpomínám si na problémy s místem. A compact je asi stejně velký a má dělemá sedadla. A jestli myslíš, že je ford spolehlivější než BMW... :mad:
mengi

#51 Příspěvek od mengi »

Pazdi píše:
mengi píše:...Pro mladou rodinu s jednim možným přírustkem bych asi (nesmějte se) doporučil e46 compact, klidně 1,9 113 koní. Není velký jak combi, ale dají se mu sklopit sedačky a pak tam bez problémů ten kočárek naložíš. A ten motor na tak lehké auto stačí.

tak compacta bych asi nedoporučoval...sklopíš sedačky, abys tam dal vozík a kam dáš věci - batohy a tak...no a kam dáš mrňouse? do kufru?
a navíc je ošklivej:p
takže určo kombi..a klidně bych šel do trojky:)

Když složíš kočárek, nemusíš skládat sedačky. A ošklivej - to je věc názoru. Nemydslím ten starý - e36, ale poslední. Jestli se ti nelíbí že je krátký, tak holky v tom naopak vidí přednost.
mengi

#52 Příspěvek od mengi »

prase007 píše: Prostě to chce kouli a vozejk a držet si cement a písek mimo interiér.

amen
JackWhite

#53 Příspěvek od JackWhite »

Když složíš kočárek, nemusíš skládat sedačky. A ošklivej - to je věc názoru. Nemydslím ten starý - e36, ale poslední. Jestli se ti nelíbí že je krátký, tak holky v tom naopak vidí přednost.[/quote]

Myslím složit kočárek,ne rozložit ,sundat kolečka apod.jen složenej ho do compacta podle mě ani nenarveš natož aby se tam ještě něco vešlo,když se pomalu nevešel ani do kombajna :roll:
CZAirwolf

#54 Příspěvek od CZAirwolf »

JackWhite píše:Když složíš kočárek, nemusíš skládat sedačky. A ošklivej - to je věc názoru. Nemydslím ten starý - e36, ale poslední. Jestli se ti nelíbí že je krátký, tak holky v tom naopak vidí přednost.

Myslím složit kočárek,ne rozložit ,sundat kolečka apod.jen složenej ho do compacta podle mě ani nenarveš natož aby se tam ještě něco vešlo,když se pomalu nevešel ani do kombajna :roll:[/quote]

Tak ono, pokud nekdo ma velky kocarek jak nekdo jiny auto, neni pak prekvapive :lol:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Pazdi »

mengi píše:...Když složíš kočárek, nemusíš skládat sedačky. A ošklivej - to je věc názoru. Nemydslím ten starý - e36, ale poslední. Jestli se ti nelíbí že je krátký, tak holky v tom naopak vidí přednost.

no golfáč tam složíš no...obyč kočárek, nevím nevím...
a myslel jsem E46...E36 ještě taková hrůza není:) a vůbec nejde o to, že je krátký...jen je to prostě po čumáku šílenost...
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Hitman »

psena píše:Ber Focus kombi a mas vystarano. kupoval jsem Focus uz s hodne lidma vsichni spokojenost, koneckoncu jsem nakonec na denodenni jezdeni koupil jednoho i pro sebe.
BMW jsem jeste nikdy nikomu nedoporucil, krom vyjimky, kdy jsem jasne citil, ze ten clovek ma vztah ke sportovnim autum a je ochoten za to i zaplatit.

presne mam focus jako sluzebaka 1.6 TDCI a nemuzu si vynachvalit, super podvozek naklady na provoz spolehlivost a uveze toho opravu hodne.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Hitman »

jeste upresnim ze je to kombajn
macher

#58 Příspěvek od macher »

castro píše:Viděl bych to třeba na E46 323i. Má to rozumnou spotřebu, náklady na motor budou minimální a výdrž vysoká. Výkon dobrej, myslim že by jste s tim měli být spokojeni. Co se týče ND, tak to neni nic hroznýho. BMW trochu trpíí na podvozku tady na těch našich cestách, ale nějakej silentblok nebo čep by jste měli v pohiodě ustát ;-)

presne tohle jsme ji na pive radili:)

ale ten ford mondeo taky neni spatna volba...
Svetluska

#59 Příspěvek od Svetluska »

butthead740 píše:Tak podle me se pro vas hodi presne tohle vozidlo

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?....

jeeeje, ty myslis, ze kdyz jsem zenska, ze potrebuju auto pro 4 deti? :-D To uz je trochu moooc

z toho, co tady pisete, mi porad tak nejak nejlip vychazi Focus. Uz mi hodne lidi reklo, ze kdo jednou zkus bmw, uz nechce nic jineho, ale.... komfort z jizdy je moc pekna vec, ale ja musim myslet i trochu prakticky
Svetluska

#60 Příspěvek od Svetluska »

mengi píše:
prase007 píše: Prostě to chce kouli a vozejk a držet si cement a písek mimo interiér.

amen

vozik mame, samozrejme ze nechci vsechen bordel v tom tahat - jen je mi jasne, ze se v tom obcas neco poveze. Takze premylsim i tak, ze krome velkeho kufru je potreba taky velky otvor do kufru, takze urcite chci 5 dveri
Odpovědět