Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kolik ti jede BAWO

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kavanda

#281 Příspěvek od kavanda »

pohy píše:
johnny316 píše:
pohy píše:E36 316i compact , podle výrobce maximálka 188, já s tim jel na úseku Praha Černý most-Stará Boleslav 210Km/h

da sa to. ja som na 215/50/17 siel podla GPS 210. s kupe.

děkuju za potvrzení :wink: ,čekal sem kdy se někdo ohradí že s 1.6kou to nejde, potěšilo mě že nejsem sám kdo s tim tolik valil

já taky dostal ručičku tachometru úplně na doraz a zrychlovalo to směr Brno-Pasohlávky.A byl to obyč sedan.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#282 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Kamarád z Brna s M3 3,2 coupé na 6.kvalt 301km/h a už to víc nešlo(z kopce). Osobně si myslím, že tahle rychlost je opravdu brutální na tohle auto.
daverave

#283 Příspěvek od daverave »

rikam si takhle v sobotu vecer, ze to auto testnu, prece jenom sem s nim jel tak max 240-250 ... takze D1 smerem do prahy, od exitu na velke popovice je smerem na cestlice krasna triproudova silnice s luxusnim asfaltem a navic jeste trochu z kopecka a navic ta sobota vecer - zadnej provoz ... hamtnu na to, hop 200, 250, splham k tem 280 ...v pravym pruhu mijim nejaky auta, nevnimam, sem rad, ze mam tu bilou caru uprostred auta :-) a najednou perifernim videnim vidim, ze se za mnou rozblikaly majaky ... tak si rikam - tak a ted ses uplne v hajzlu, protoze jestli sem kolem nich prolitnul ve 280 a zmerili mne, tak mi seberou papiry tak na dva roky a mozna mne jeste zadrzej, co ja vim atd. naval adrenalinu jak svine :-) behem pikosekundy sem se rozhod, ze jim zkusim ujet. takze sem to porad drzel pod plynem, ale zacaly se blizit auta, trosku houstnul provoz. takze docela intenzivni dobrzdovani, problikavani felicie, co jela stovkou v levem pruhu ... a nic .. proste neuhne. takze jsem ho vzal zprava (ano, vim, ze takhle jezdej cu*aci, ale byla to vylozene kriticka situace, normalne jezdim sice rychle, ale jinak podle predpisu a slusne) ... podobna situace s jinymi auty se jeste parkrat opakovala, nacez mne to auto s majakama dojelo ... a ve dvou kilech mi dejchalo na zadek. blikali na mne, troubili, majaky blikaly a ja mel skoro v kalhotech ... nakonec se cela ta dalnice nejak procistila, podradil sem a zacal sem se jim vzdalovat ... rikam si, ok, ted to poslu tady do exitu v cestlicich a na tech kruhacich a kratkejch vzdalenostech se jim ztratim ... takze sem to poslal pod plnou palbou do toho exitu, nastesti je krasnej rovnej, dost dlouho paralelni s dalnici a uz si vymejlim unikovou strategii ... nacez jak brzdim, tak sem si vsimnul, ze to auto s majaka prolitlo po dalnici a riti se dal na prahu. az ted sem si vsimnul, z to byl cernej vladni passat s majakama a celou dobu mne prudil kvuli prednosti v jizde!!! a ja pred nim jak kokot ujizdel a myslel si, ze to sou policajti. prisla slusna uleva, docela sem se rozklepal a na prvni pumpe dal za sebou asi 5 cigarek, abych se trochu srovnal.
kdyby to bylo ve dne, asi bych vedel hned, ze to je vladni auto, ale za tmy, kdyz jedes 200-250, do zpetnyho zrcatka skoro nekoukas, jenom perfirenim videnim vidis ty majaky ... a jeste na tebe troubej a problikavaj te ... ted mi doslo, ze vlastne ani nehoukali. ale v tom megahustym stresu si to clovek neuvedomi. takze jsem si rikal - aha, to bylo znameni, vem si z toho ponauceni. vydrzelo mi to asi dva dny? ja kdyz do toho emka sednu, tak jedu casto kudlu, ono to snad s timhle autem ani jinak nejde :-)
Jurnec

#284 Příspěvek od Jurnec »

Tak to si měl docela štěstí,ale podle toho co je furt ve zprávách by po tobě policajti snad začli střílet :lol: .
woody

#285 Příspěvek od woody »

E46 318i M43 - 210 km/h (GPS), podvozkově má to auto samozřejmě daleko na víc...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#286 Příspěvek od RuDoSh »

woody píše:E46 318i M43 - 210 km/h (GPS), podvozkově má to auto samozřejmě daleko na víc...

no urcite to nebude jako v sestivalci..... a brzdy to same....
damian

#287 Příspěvek od damian »

325tds + čip + uprava převodovky
http://www.youtube.com/watch?v=dN1pztE--OA
corradak

#288 Příspěvek od corradak »

VW Corrado 280 km/h,Bmw e46 320 diesel 240 km/h,Peugeot 206 1.1 180km/h :lol:
Warman

#289 Příspěvek od Warman »

Když ho dobře ohřeju a hezky poprosím, tak spolu po dálnici frčíme i 130 - :twisted:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od matal Moderátor »

Warman píše:Když ho dobře ohřeju a hezky poprosím, tak spolu po dálnici frčíme i 130 - :twisted:

To musí být docela fičák.. :twisted:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Infe

#291 Příspěvek od Infe »

daverave píše:...

Pekna story. Z toho je videt jak vladni vozidla dodrzuji predpisy :wink:...

Mam jeden vzdalene podobnej pribeh. Jedu takhle po meste v noci +/- 60kou a dojedu nakyho poseru ve 120ce, co jel bez prehaneni 20km/hod. Tak se za nim chvili plouzim az mi ruply nervy, rek sem si na to nemam, vzal sem ho pres dvojitou plnou (doted nevim proc tam je, je tam videt tak 300m pred sebe) a co cert nechtel, za mnou hned majacky a policejni felka. Tak si rikam vyborny...

Tak sem na to dup. Nemusim popisovat zpusob jizdy a jak jsem ujizdel, v prazdnym nocnim meste proti felce to nebyl zadnej problem. Na vyjezdu z mesta, kterej byl kousek je asi 4km rovinka, tak sem zkratka seslap plyn, v pulce rovinky jsem tam mel pres 220 a po chvili je ztratil. Dojedu po asi 10km k moji babi, kde mam garaz a kde jsem tu noc prespaval.

Chvilku sedim, premyslim nad pripadnyma dusledkama, jak se z toho vykroutim, kdyz si me podle znacky predvolaj apod. Du otevrit vrata, sednu do auta a najednou felka s majckama mi zabrzdi pred cumakem a vyskoci polda s bouchackou a zarve: "Vylez z auta ty zmrde a ruce na kapotu!"

V tu chvili sem byl uplne mrtvej. Letelo mi hlavou jak me nasli, dyt sem jim ujel davno predtim, za mnou poslednich 5 km sirokodaleko ani svetla jinyho auta (byly 2 rano). Rikal sem si: "Sakra to je pruser, snad nekouka z okna nikdo z rodiny". Tak zkratka vylezu, polozim ruce na kapotu. Na policajta sem se ani nekouk. Ten me prosacuje a pak slysim povedomej hlas: "Jezdime jak hovado co? Ty grazle, zavru te az zcernas!".. Pak smich...

Tak se otocim a polda muj spoluzak ze zakladky, kterej samo zna my auto i kde parkuju. Jeste chvili se o me pokousel infarkt... Pak jsme normalka pokecali. Pred tim jsem ho pres rok nevidel a nakonec mi samo rek jen neco ve smyslu: "Jezdi jako clovek" a odjel i s kolegou zpatky do mesta...
Bzuker

#292 Příspěvek od Bzuker »

Infe píše:
daverave píše:...

Pekna story. Z toho je videt jak vladni vozidla dodrzuji predpisy :wink:...

Mam jeden vzdalene podobnej pribeh. Jedu takhle po meste v noci +/- 60kou a dojedu nakyho poseru ve 120ce, co jel bez prehaneni 20km/hod. Tak se za nim chvili plouzim az mi ruply nervy, rek sem si na to nemam, vzal sem ho pres dvojitou plnou (doted nevim proc tam je, je tam videt tak 300m pred sebe) a co cert nechtel, za mnou hned majacky a policejni felka. Tak si rikam vyborny...

Tak sem na to dup. Nemusim popisovat zpusob jizdy a jak jsem ujizdel, v prazdnym nocnim meste proti felce to nebyl zadnej problem. Na vyjezdu z mesta, kterej byl kousek je asi 4km rovinka, tak sem zkratka seslap plyn, v pulce rovinky jsem tam mel pres 220 a po chvili je ztratil. Dojedu po asi 10km k moji babi, kde mam garaz a kde jsem tu noc prespaval.

Chvilku sedim, premyslim nad pripadnyma dusledkama, jak se z toho vykroutim, kdyz si me podle znacky predvolaj apod. Du otevrit vrata, sednu do auta a najednou felka s majckama mi zabrzdi pred cumakem a vyskoci polda s bouchackou a zarve: "Vylez z auta ty zmrde a ruce na kapotu!"

V tu chvili sem byl uplne mrtvej. Letelo mi hlavou jak me nasli, dyt sem jim ujel davno predtim, za mnou poslednich 5 km sirokodaleko ani svetla jinyho auta (byly 2 rano). Rikal sem si: "Sakra to je pruser, snad nekouka z okna nikdo z rodiny". Tak zkratka vylezu, polozim ruce na kapotu. Na policajta sem se ani nekouk. Ten me prosacuje a pak slysim povedomej hlas: "Jezdime jak hovado co? Ty grazle, zavru te az zcernas!".. Pak smich...

Tak se otocim a polda muj spoluzak ze zakladky, kterej samo zna my auto i kde parkuju. Jeste chvili se o me pokousel infarkt... Pak jsme normalka pokecali. Pred tim jsem ho pres rok nevidel a nakonec mi samo rek jen neco ve smyslu: "Jezdi jako clovek" a odjel i s kolegou zpatky do mesta...

dobrá haluz :lol: kdo ví jak by to vypadalo kdyby každý měl takového kamaráda policajta :mrgreen:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#293 Příspěvek od patriot »

for Infe ...

Dobré story .. :wink: Také jsem to párkrát zažil 8)
154

#294 Příspěvek od 154 »

max dle tacho 280 a omezovac, bez nej by to asi 300 jelo
Steanly

#295 Příspěvek od Steanly »

318TDS 180km/h na rovince ale ještě by kousek šel.
manazer502503
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od manazer502503 »

BMW 318 IS (E36) - ještě když sem ho měl tak sem s ním jel po D5 po rovince nějakých 210 km\h (tachometrových)
(Praha Zličín - Plzen Olympie za 25 minut)
Karlos745i
Kontaktovat uživatele:

#297 Příspěvek od Karlos745i »

peknej pribeh to bych asi nerozdejchal kdyby na me takhle vylit :D :D :D
jeste ze to byl kamos kdyby nebyl nebylo by to prijemny
annri

#298 Příspěvek od annri »

M5 E60 , vsechno otevrene... 335km/h dle tacho
speedy89

#299 Příspěvek od speedy89 »

E38 740 M62 dle tacho 260km/h:)
Lukeer5