Me spis serou obecne ty modreni pidimista, az tak, ze kdyz ot zvrona jde tak naprotest parkuju pres dve. No pro tebe jsem hovado.MattyX píše:jak rika huska, u me pred barakem jsou tri fleky pro inavalidi...tem lidem nic neni (na oko) ale kazdej ma parkovaci misto o sirce 4metry(mozna vic nvm...) kvuli tomu aby si jim dobre vystupovalo kvuli vozicku na kterej je to normovany...takze tri vozeckari zaberou misto pro pet aut... to by me tak nesralo ale kdyz uz zije clovek na preautovanym sidlisti tak kazdej flek dobrej !
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jaká je nejlepší SPZ pro M5 ?
Lolita píše:Me spis serou obecne ty modreni pidimista, az tak, ze kdyz ot zvrona jde tak naprotest parkuju pres dve. No pro tebe jsem hovado.MattyX píše:jak rika huska, u me pred barakem jsou tri fleky pro inavalidi...tem lidem nic neni (na oko) ale kazdej ma parkovaci misto o sirce 4metry(mozna vic nvm...) kvuli tomu aby si jim dobre vystupovalo kvuli vozicku na kterej je to normovany...takze tri vozeckari zaberou misto pro pet aut... to by me tak nesralo ale kdyz uz zije clovek na preautovanym sidlisti tak kazdej flek dobrej !
se sedmou jedině přes dvě místa

patriot píše:srle píše:ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
teda nic co by se dalo nejak vypozorovat, ale je legalni invalida a ma kartu a ferrari f430
Stačí být jen "postižený" a máš jí ( moje e39)Tohle rozhodně neodsuzuji. A R.Ztu mám normální, žádnou VIP
![]()
Tím bych se moc nechlubil

Mě lidi s falešnejma kartičkama vaděj, pokud fakt zabíraj místo někomu kdo ho fakt potřebuje, jako některý případy zmíněný tady.
Ale třeba u obchoďáků jsou počty míst pro invalidy fakt předimenzovaný a o vánocích například je víc volných míst pro invalidy, než pro ostatní. Takže v takových případech proč ne. Jestli má invalida osm míst nebo sedm, je už fuk, osm najednou jich nepřijede
U obchoďáků na těch místech parkuju taky a i bez kartičky. Jen nechávám ty první místa pro invalidy a na třetí nebo čtvrtý si to klidně zaparkuju. A nemyslim, že bych dělal něco špatného. ještě nidky nebylo mezi mým autem a obchodem plně obsazeno.
Ale třeba u obchoďáků jsou počty míst pro invalidy fakt předimenzovaný a o vánocích například je víc volných míst pro invalidy, než pro ostatní. Takže v takových případech proč ne. Jestli má invalida osm míst nebo sedm, je už fuk, osm najednou jich nepřijede

patriot píše:srle píše:ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
teda nic co by se dalo nejak vypozorovat, ale je legalni invalida a ma kartu a ferrari f430
Stačí být jen "postižený" a máš jí ( moje e39)

...........
To myslíš vážně? Opravdu to je tvoje auto? By mě zajímalo jak si udělal zdravotní testy u policie a sloužíš, když jsi vlastně mrzák?Pokud to není teda prdel, co si sem dal....
Stačí být jen "postižený" a máš jí ( moje e39)Tohle rozhodně neodsuzuji. A R.Ztu mám normální, žádnou VIP
![]()
To myslíš vážně? Opravdu to je tvoje auto? By mě zajímalo jak si udělal zdravotní testy u policie a sloužíš, když jsi vlastně mrzák?Pokud to není teda prdel, co si sem dal....
-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:patriot píše:srle píše:ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
![]()
...........
Ano,je to moje auto, u P ČR skutečně dělám, mrzák taky nejsem, jen jsem napsal, že jsem postižený BMW mánií, nic víc

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kavanda píše:Lolita píše:Me spis serou obecne ty modreni pidimista, az tak, ze kdyz ot zvrona jde tak naprotest parkuju pres dve. No pro tebe jsem hovado.MattyX píše:jak rika huska, u me pred barakem jsou tri fleky pro inavalidi...tem lidem nic neni (na oko) ale kazdej ma parkovaci misto o sirce 4metry(mozna vic nvm...) kvuli tomu aby si jim dobre vystupovalo kvuli vozicku na kterej je to normovany...takze tri vozeckari zaberou misto pro pet aut... to by me tak nesralo ale kdyz uz zije clovek na preautovanym sidlisti tak kazdej flek dobrej !
se sedmou jedině přes dvě místajá jsem měl micu sigma a taky u obchodňáků přes dvě místa,protože se mi nejednou stalo,že jsem musel do auta druhýma dveřma.
jedna vec je mit velky auto,druhe vec je invalida...sam ma tranzita T350 a ver ze vim co je to parkovat pres dve mista...bavim se ohledne tech invalidu ze nemaji vozicek ale maji fleka jako kdyby ten vozicek meli pro snadnejsi nastupovani a zlikvidoujou svym mistem ty ostatni...vytahnu asai fotak a vyfotim ti to

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
Přítulka má taky invalidu a ted by na ní nikdo nepoznal že před dvěma lety skoro ochrnula ale rozchodila to (nejen to) a ted by nikdo nepoznal že měla někdy nákej problém. Bohužel to má jenom omezeně do srpna 09.
Ale je prča když zaparkujeme skoro před hlavnim vchodem a lidi čuměj jak z auta vyskáčou 2 mladý caparti. A na tom obrovskym místě ani neřešim jestli stojim šikmo nebo ne. Člověk si nák musí vynahradit to dřívější utrpení.
Ale je prča když zaparkujeme skoro před hlavnim vchodem a lidi čuměj jak z auta vyskáčou 2 mladý caparti. A na tom obrovskym místě ani neřešim jestli stojim šikmo nebo ne. Člověk si nák musí vynahradit to dřívější utrpení.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady v Kolíně parkuje E46 a má tam invalida a ten člověk dělá v obchodě co prodávají vozíky,berle atd prostě pro invalidy.Docela pěkná E46 v kůži atd, ale ten člověk asi taky bude invalida, ale vsadím boty, že tenhle určitě ne.Potom tam přijede někdo na vozíčku a musí objíždět celý blok ,aby vůbec mohl zaparkovat ,kde je volno ,když tam všude stojí takovýhle 25 letý machýrci
vůbec se mi to nelíbí!

-
- Kontaktovat uživatele:
každej přece ví že on má papíry na hlavuSlid píše:patriot píše:srle píše:ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
každej přece ví že on má papíry na hlavuBALI píše:Slid píše:patriot píše:[quote="srle"]ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
![]()

Hmm a na co je máš ty, ty chytrolíne ??

Já si tě taky nevšímám, zatím ...

-
- Kontaktovat uživatele:
každej přece ví že on má papíry na hlavupatriot píše:BALI píše:Slid píše:[quote="patriot"][quote="srle"]ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
![]()

Hmm a na co je máš ty, ty chytrolíne ??

Já si tě taky nevšímám, zatím ...

Ty si fakt ko.ot. Ty tady dáš fotky svého auta s kryplem za oknem a pak se divíš, že to je lidem divný, když si příslušník. Nevím, jestli si tím honíš pinďoura nebo co si nám tady všem normálním chtěl dokázat.