Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

540i- je doma....FOTO

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
sedma
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od sedma »

Ahoj kluci. Mám možnost koupit tohle autíko a rád bych znal váš názor. Je to po 3 majiteli ( vlastník 3 roky) fanda bmw. Serviska najeto 2OO tis. Zlatá metalíza , béžvá kůže , vše v TOP stavu. MAx výbava krom TV. Má to i samozaklápěcí zrcátka, roleta atd.. Vše je naprodto org stav. Pán jezdí na 16". je to automat. Auto je od začátku v ČR. Dík za názory. :D :D
Starosta

#2 Příspěvek od Starosta »

Musis to videt s nekym, kdo je v tom kovanej, vic bez fotek neporadim.
Poptej se na historii oprav a to ti taky rekne ledasco o majiteli.
sedma
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od sedma »

jj díky. kdyžtak foto mám v pc. pokud by to někdo chtěl vidět rád pošlu na email-)))
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

me to posli ja ti to sem hodim ;)

matty.x@seznam.cz
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
eric
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od eric »

sedma píše:Ahoj kluci. Mám možnost koupit tohle autíko a rád bych znal váš názor. Je to po 3 majiteli ( vlastník 3 roky) fanda bmw. Serviska najeto 2OO tis. Zlatá metalíza , béžvá kůže , vše v TOP stavu. MAx výbava krom TV. Má to i samozaklápěcí zrcátka, roleta atd.. Vše je naprodto org stav. Pán jezdí na 16". je to automat. Auto je od začátku v ČR. Dík za názory.

No opatrně opatrně s tou plnou výbavou,nenapsal si,jestli je na tom eM-Packet,jestli máš eM-kovej multivolant,pokud je to r.v.96 tak jestli je tam už steptronic nebo ještě ta stará převodovka,jestli jsou sedačky taky sportovní s tím vysouvacím šuplíkem,nebo jen obyč a to nepíšu,jestli je máš v el.,zaklapovací el.zrcátka má snad každá 540-tka(ale to nevím tedy jistě),ale nejsou to eM-5-tkový,jestli máš sport difer nebo normál,jestli máš čidla PDC jak vzadu tak vepředu atd atd.,takže plná výbava je fakt relativní pojem??!Ale pokud se ti podaří sem hodit foto,tak jsem taky zvědavej,protože ta cena je prostě nenormální,buď je to na 540-tku polosociál,anebo máš štěstí a natrefil si na člověka,co neví,co prodává.Průběžně se koukám na ty německý weby s autama,jasně,najdeš tam 540-tku už od 4500euro třeba,ale prostě holátko a když jsem hledat v M-packetu a ay to trochu vypadalo a mělo výbavu,tak zajímavý kousky tam začínaj až od 9500euro.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Michelin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Michelin »

No nic moc. Mpacket zadnej, telefon misto loketky v tom socialnim drzaku, nema displej takze ani navi a TV, sedacky obycejny comfortsicny. Zveda to ta bezova kuze, ale zas ten jeji stav... Je to predface, takze hnusny svetla atp. Nechtel bych to. Ale pokud to ma OK motor a prevodku tak bys mohl byt spokojeny.
sedma
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od sedma »

Zjistil jsem , že to bylo do roku 2006 servisováno v bmw. Těch 200 tis je opravdových. Na telefon kašlu, protože stejně dneska používá mobi :D , ty světla mě taky štvou( ty se pak budou muset dosehnat)
mari

#9 Příspěvek od mari »

Vypadá pěkně, bílý blinkry, pěkný kola a zvedne jí to o třídu vejš.
mari

#10 Příspěvek od mari »

Vypadá pěkně, bílý blinkry, hezký kola a zvedne jí to o třídu vejš.
A jestli je servisovaná a na cajku tak neni co řešit.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od xSAFA »

No za 109tis pokud je to v slušnym stavu tak bych nevahal... Při tehle ceně bych na takovy věci jako že to nema mpaket, stary světla atd určitě přimhouřil oko...
nehpo

#12 Příspěvek od nehpo »

tu je sice social ale zase manual a ta cena 8O

http://auto.bazos.cz/inzerat/2976124/BMW-540i-e39.php
Player1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Player1 »

Teď právě pokukuju po manuálu...za tu cenu super, ale radši si připlatím. Musel bych shánět sedačky a hromadu dalších věcí. 540i bez kůže je špatnej vtip. (chci zase béžouvou kůži).Ta barva se mi taky nelíbí, takže hledám dál :lol:

Jinak ta zlatá nevypadá špatně, jeslti je v dobrým stavu, tak bych to za ty peníze hned neodsuzoval, kvůli výbavě.
sedma
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od sedma »

Dík za názory, zátra tam jedu, tak dá vědět jak jsem dopadl. Ještě bych měl jeden dotaz ohledně výměny oleje v převodovce-tipy-rady-názory. A pokud někdo má zkušenost s BWM v Českých Budějovicích, tak jaké jsou..
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od ///Mates »

Mě se teda líbí :) výbava sice trošku slabší na úrovni lepší trojkové řady, ale co, je to pětka,budeš mět komfortnější podvozek jemněj laděnej a ten motor... :wub: :driver: Za mě ano, ber ho :!: :wink:
butthead740

#16 Příspěvek od butthead740 »

Za me taky kazdopadne ano, cenovka je urcite slusna, pokud teda auto nebude potrebovat doktora.. Dal bych kola, svetla a bude to fesak
sedma
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od sedma »

Auto zamluveno, sleva na rovných 100tis. Servis je do 2008 sem ho nějak před tim přeslechl. Za nej jednou mírně bouraný(spíše sedřený) ale pěkně stříklí. Vnitřek pecka až na opěrku ( kdyby někdo o béžový věděl dejte vědět) a madla u dveří trochu ohrabaný. Jinak vše finguje na 100%. Podvozek taky super. Už se těšim až ho budu mít doma.
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ///Mates »

sedma píše:Auto zamluveno, sleva na rovných 100tis. Servis je do 2008 sem ho nějak před tim přeslechl. Za nej jednou mírně bouraný(spíše sedřený) ale pěkně stříklí. Vnitřek pecka až na opěrku ( kdyby někdo o béžový věděl dejte vědět) a madla u dveří trochu ohrabaný. Jinak vše finguje na 100%. Podvozek taky super. Už se těšim až ho budu mít doma.

No paráda :) ,dal sis zkušební jízdu, doufám že si tomu pořádně vyprášil pavučiny z V8 :twisted: ne sranda :wink: pětka nejsou závody (až na jednu M5) ale spíš pohodlý, jen si ji užij... P.S.: s tou opěrkou to skus buď tady pohledat: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=10 bo si dej inzerát s tím co sháníš sem: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=11 myslím že o tom ale stejně víš pokud jo, tka jako bych nic neřekl 8) :D
pepus

#19 Příspěvek od pepus »

vypada moc pekne... na kecy o tom ze tomu chybi to a tamto kasli, hlavni je stav a jaky to melo servis. a ta barva mi prijde hodne dobra, takovych jezdi malo.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ROBi »

pepus píše:vypada moc pekne... na kecy o tom ze tomu chybi to a tamto kasli, hlavni je stav a jaky to melo servis. a ta barva mi prijde hodne dobra, takovych jezdi malo.

Taková správně "individuální" a neokoukaná :D
Odpovědět