sedma píše:Ahoj kluci. Mám možnost koupit tohle autíko a rád bych znal váš názor. Je to po 3 majiteli ( vlastník 3 roky) fanda bmw. Serviska najeto 2OO tis. Zlatá metalíza , béžvá kůže , vše v TOP stavu. MAx výbava krom TV. Má to i samozaklápěcí zrcátka, roleta atd.. Vše je naprodto org stav. Pán jezdí na 16". je to automat. Auto je od začátku v ČR. Dík za názory.
No opatrně opatrně s tou plnou výbavou,nenapsal si,jestli je na tom eM-Packet,jestli máš eM-kovej multivolant,pokud je to r.v.96 tak jestli je tam už steptronic nebo ještě ta stará převodovka,jestli jsou sedačky taky sportovní s tím vysouvacím šuplíkem,nebo jen obyč a to nepíšu,jestli je máš v el.,zaklapovací el.zrcátka má snad každá 540-tka(ale to nevím tedy jistě),ale nejsou to eM-5-tkový,jestli máš sport difer nebo normál,jestli máš čidla PDC jak vzadu tak vepředu atd atd.,takže plná výbava je fakt relativní pojem??!Ale pokud se ti podaří sem hodit foto,tak jsem taky zvědavej,protože ta cena je prostě nenormální,buď je to na 540-tku polosociál,anebo máš štěstí a natrefil si na člověka,co neví,co prodává.Průběžně se koukám na ty německý weby s autama,jasně,najdeš tam 540-tku už od 4500euro třeba,ale prostě holátko a když jsem hledat v M-packetu a ay to trochu vypadalo a mělo výbavu,tak zajímavý kousky tam začínaj až od 9500euro.