Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z3 M coupe za 299k znáte někdo toto auto???
Nevim jestli se jedna o ten samy vůz ale v ačkach(je na cars.cz) nabizi stejne auto za 420 nebo tak nějak tady je jestli se zobrazi http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 57735.html
auto jsem videl a projel. motor jde sice dobre, ale potrebuje to trochu pece - minimalne brzdy, ulozeni kardanu a trocha kosmetiky. pusobilo to na me dost zanedbanym dojmem. ale tehdy byla cena 419 a ten dovozce to mel postaveny na komisi v Ackach. za tech 299 to uz ale zacina bejt zajimavejsi. je to dovoz puvodne z Italie, kilometry realny nejsou, ma to najeto odhadem pres 200tis a je to po celolaku. ale na druhou stranu levnejc to clovek asi nesezene.
-
-
libovka píše:Já ho teda neznám,ale vzhledm k tomu že tam svítí oilservis a roční inspekce tak si myslím že se o něj majitel moc nestaral.
Je to už teda nějaký pátek, co jsem měl e36 s podobným budíkem (oil servis), ale myslím že má ještě na výměnu oleje chvilku čas (ještě jedna žlutá) a žádná kontrolka mu podle mě nesvítí.
xxRobertoxx píše:libovka píše:Já ho teda neznám,ale vzhledm k tomu že tam svítí oilservis a roční inspekce tak si myslím že se o něj majitel moc nestaral.
Je to už teda nějaký pátek, co jsem měl e36 s podobným budíkem (oil servis), ale myslím že má ještě na výměnu oleje chvilku čas (ještě jedna žlutá) a žádná kontrolka mu podle mě nesvítí.
Olej se má měnit jakmile zhasnou všechny zelené.A další konntrolka která mu svítí jsou ty hodinky.

-
libovka píše:xxRobertoxx píše:libovka píše:Já ho teda neznám,ale vzhledm k tomu že tam svítí oilservis a roční inspekce tak si myslím že se o něj majitel moc nestaral.
Olej se má měnit jakmile zhasnou všechny zelené.A další konntrolka která mu svítí jsou ty hodinky.
Tak je to možné-ta žlutá není poslední varování na výměnu oleje??? Je dobré si to připomenout

-
byl jsem tam, měl jsem málo času, byla měkká guma tak jsem to ani neprojel, neseděly dveře u kufru...servisky to mělo dokonce 2 obě italské nejvíc vedené do 37.000 myslím, nový lak
je to stejné auto co bylo v AAA
tohle auto by se mi moc líbilo, jenomže se bojím toho co jsem viděl
proto by mě zajímal názor eMkařů
díky
je to stejné auto co bylo v AAA
tohle auto by se mi moc líbilo, jenomže se bojím toho co jsem viděl
proto by mě zajímal názor eMkařů

díky
Mkari by asi rekli, at si to projedes a uvidis sam. Mne osobne to neoslovilo, ackoliv jsem se na to sel podivat s odhodlanim to pripadne vymenit za m5, protoze maloktery auto v tyhle cenovy, vykonovy a vekovy relaci bylo podle meho tehdejsiho nazoru brutalnejsi a raritnejsi nez z3m coupe. Jenze jsem se do toho poradne ani nevesel - malo mista nad hlavou i vsude jinde, volant bez moznosti nastaveni (absence komfortu by mi u tohohle auta vubec nevadila, ale spatna pozice za volantem ano). a co se tyce samotnyho svezeni - narovinu rikam, ze jsem cekal mnohem vetsi masakr a byl jsem docela zklamanej. Bejt to vystavni vonavka, asi bych o tomhle konkretnim kusu aspon premejslel, ale za danejch okolnosti bych to nekoupil. a to ani za tech 299tis.
154 píše:Mkari by asi rekli, at si to projedes a uvidis sam. Mne osobne to neoslovilo, ackoliv jsem se na to sel podivat s odhodlanim to pripadne vymenit za m5, protoze maloktery auto v tyhle cenovy, vykonovy a vekovy relaci bylo podle meho tehdejsiho nazoru brutalnejsi a raritnejsi nez z3m coupe. Jenze jsem se do toho poradne ani nevesel - malo mista nad hlavou i vsude jinde, volant bez moznosti nastaveni (absence komfortu by mi u tohohle auta vubec nevadila, ale spatna pozice za volantem ano). a co se tyce samotnyho svezeni - narovinu rikam, ze jsem cekal mnohem vetsi masakr a byl jsem docela zklamanej. Bejt to vystavni vonavka, asi bych o tomhle konkretnim kusu aspon premejslel, ale za danejch okolnosti bych to nekoupil. a to ani za tech 299tis.
S tím projetím musím jen souhlasit, (kdo chce kam, pomožme mu tam

ale s tou pozicí je to asi o názoru a o objemu člověka

-
Warman píše:154 píše:Mkari by asi rekli, at si to projedes a uvidis sam. Mne osobne to neoslovilo, ackoliv jsem se na to sel podivat s odhodlanim to pripadne vymenit za m5, protoze maloktery auto v tyhle cenovy, vykonovy a vekovy relaci bylo podle meho tehdejsiho nazoru brutalnejsi a raritnejsi nez z3m coupe. Jenze jsem se do toho poradne ani nevesel - malo mista nad hlavou i vsude jinde, volant bez moznosti nastaveni (absence komfortu by mi u tohohle auta vubec nevadila, ale spatna pozice za volantem ano). a co se tyce samotnyho svezeni - narovinu rikam, ze jsem cekal mnohem vetsi masakr a byl jsem docela zklamanej. Bejt to vystavni vonavka, asi bych o tomhle konkretnim kusu aspon premejslel, ale za danejch okolnosti bych to nekoupil. a to ani za tech 299tis.
S tím projetím musím jen souhlasit, (kdo chce kam, pomožme mu tam)
ale s tou pozicí je to asi o názoru a o objemu člověka. Mám ho již nějaký pátek a pro mě je ta pozice naprosto perfektní, dobré boční vedení a na mých 178/76 je prostor ideální. (jen ten čumák by mohl být kradší
) Samozřejmě, rovnat konfort M5 s M coupe nelze. Jsou to dvě naprosto odlišná auta. M coupé je auto jen na hraní, nic víc se od něj čekat nedá.