Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z3 M coupe za 299k znáte někdo toto auto???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Michal330

#1 Příspěvek od Michal330 »

Zdravím všechny, víte někdo něco o tomto autě?

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6541457

Díky M.
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Já ho teda neznám,ale vzhledm k tomu že tam svítí oilservis a roční inspekce tak si myslím že se o něj majitel moc nestaral.
frank325i

#3 Příspěvek od frank325i »

nema servisku proč?
ARMAN

#4 Příspěvek od ARMAN »

Nevim jestli se jedna o ten samy vůz ale v ačkach(je na cars.cz) nabizi stejne auto za 420 nebo tak nějak tady je jestli se zobrazi http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 57735.html
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

stejny auto jina cena...hm zajimavy :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
HAMANN

#6 Příspěvek od HAMANN »

Ja bych ho koupil za tu vetsi cenu, to bude lip opecovavany :D ! To za tech 300tis bude nejaka mrda.... :)
154

#7 Příspěvek od 154 »

auto jsem videl a projel. motor jde sice dobre, ale potrebuje to trochu pece - minimalne brzdy, ulozeni kardanu a trocha kosmetiky. pusobilo to na me dost zanedbanym dojmem. ale tehdy byla cena 419 a ten dovozce to mel postaveny na komisi v Ackach. za tech 299 to uz ale zacina bejt zajimavejsi. je to dovoz puvodne z Italie, kilometry realny nejsou, ma to najeto odhadem pres 200tis a je to po celolaku. ale na druhou stranu levnejc to clovek asi nesezene.
randomf

#8 Příspěvek od randomf »

Jo, z jedne fotky jde videt, ze byl menenej bag ridice, takze to bylo streleny.
Warman

#9 Příspěvek od Warman »

randomf píše:Jo, z jedne fotky jde videt, ze byl menenej bag ridice, takze to bylo streleny.

8O :blink: Tak tomu říkám dedukce :lol:

Jinak si myslím, že za ty prachy není co řešit. A když se do toho nacpe 150k tak to bude super svezení. Levněji se to fakt neprodává. :)
butthead740

#10 Příspěvek od butthead740 »

Nahodou v aaa vymenily radio a dali tam nakou plecku dokonce na CD :respect:
Michal330

#11 Příspěvek od Michal330 »

A nebylo by lepší jít do M3 E36 v lepšim stavu teda, nebo je snad Z3 lepší?
xxRobertoxx

#12 Příspěvek od xxRobertoxx »

libovka píše:Já ho teda neznám,ale vzhledm k tomu že tam svítí oilservis a roční inspekce tak si myslím že se o něj majitel moc nestaral.

Je to už teda nějaký pátek, co jsem měl e36 s podobným budíkem (oil servis), ale myslím že má ještě na výměnu oleje chvilku čas (ještě jedna žlutá) a žádná kontrolka mu podle mě nesvítí.
libovka

#13 Příspěvek od libovka »

xxRobertoxx píše:
libovka píše:Já ho teda neznám,ale vzhledm k tomu že tam svítí oilservis a roční inspekce tak si myslím že se o něj majitel moc nestaral.

Je to už teda nějaký pátek, co jsem měl e36 s podobným budíkem (oil servis), ale myslím že má ještě na výměnu oleje chvilku čas (ještě jedna žlutá) a žádná kontrolka mu podle mě nesvítí.

Olej se má měnit jakmile zhasnou všechny zelené.A další konntrolka která mu svítí jsou ty hodinky. :roll:
xxRobertoxx

#14 Příspěvek od xxRobertoxx »

libovka píše:
xxRobertoxx píše:

Olej se má měnit jakmile zhasnou všechny zelené.A další konntrolka která mu svítí jsou ty hodinky. :roll:

Tak je to možné-ta žlutá není poslední varování na výměnu oleje??? Je dobré si to připomenout :D
Koby
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Koby »

A dyt je to hlavně uplně jedno že to svítí že jo... ten olej moh bejt klidně menenej nekde v servisu, kde mu to neuměli vyresetovat...
alesjungmann

#16 Příspěvek od alesjungmann »

byl jsem tam, měl jsem málo času, byla měkká guma tak jsem to ani neprojel, neseděly dveře u kufru...servisky to mělo dokonce 2 obě italské nejvíc vedené do 37.000 myslím, nový lak

je to stejné auto co bylo v AAA

tohle auto by se mi moc líbilo, jenomže se bojím toho co jsem viděl

proto by mě zajímal názor eMkařů :idea:

díky
154

#17 Příspěvek od 154 »

Mkari by asi rekli, at si to projedes a uvidis sam. Mne osobne to neoslovilo, ackoliv jsem se na to sel podivat s odhodlanim to pripadne vymenit za m5, protoze maloktery auto v tyhle cenovy, vykonovy a vekovy relaci bylo podle meho tehdejsiho nazoru brutalnejsi a raritnejsi nez z3m coupe. Jenze jsem se do toho poradne ani nevesel - malo mista nad hlavou i vsude jinde, volant bez moznosti nastaveni (absence komfortu by mi u tohohle auta vubec nevadila, ale spatna pozice za volantem ano). a co se tyce samotnyho svezeni - narovinu rikam, ze jsem cekal mnohem vetsi masakr a byl jsem docela zklamanej. Bejt to vystavni vonavka, asi bych o tomhle konkretnim kusu aspon premejslel, ale za danejch okolnosti bych to nekoupil. a to ani za tech 299tis.
Warman

#18 Příspěvek od Warman »

154 píše:Mkari by asi rekli, at si to projedes a uvidis sam. Mne osobne to neoslovilo, ackoliv jsem se na to sel podivat s odhodlanim to pripadne vymenit za m5, protoze maloktery auto v tyhle cenovy, vykonovy a vekovy relaci bylo podle meho tehdejsiho nazoru brutalnejsi a raritnejsi nez z3m coupe. Jenze jsem se do toho poradne ani nevesel - malo mista nad hlavou i vsude jinde, volant bez moznosti nastaveni (absence komfortu by mi u tohohle auta vubec nevadila, ale spatna pozice za volantem ano). a co se tyce samotnyho svezeni - narovinu rikam, ze jsem cekal mnohem vetsi masakr a byl jsem docela zklamanej. Bejt to vystavni vonavka, asi bych o tomhle konkretnim kusu aspon premejslel, ale za danejch okolnosti bych to nekoupil. a to ani za tech 299tis.

S tím projetím musím jen souhlasit, (kdo chce kam, pomožme mu tam :lol: )
ale s tou pozicí je to asi o názoru a o objemu člověka :lol: . Mám ho již nějaký pátek a pro mě je ta pozice naprosto perfektní, dobré boční vedení a na mých 178/76 je prostor ideální. (jen ten čumák by mohl být kradší :lol: ) Samozřejmě, rovnat konfort M5 s M coupe nelze. Jsou to dvě naprosto odlišná auta. M coupé je auto jen na hraní, nic víc se od něj čekat nedá. :wink:
xxRobertoxx

#19 Příspěvek od xxRobertoxx »

Warman píše:
154 píše:Mkari by asi rekli, at si to projedes a uvidis sam. Mne osobne to neoslovilo, ackoliv jsem se na to sel podivat s odhodlanim to pripadne vymenit za m5, protoze maloktery auto v tyhle cenovy, vykonovy a vekovy relaci bylo podle meho tehdejsiho nazoru brutalnejsi a raritnejsi nez z3m coupe. Jenze jsem se do toho poradne ani nevesel - malo mista nad hlavou i vsude jinde, volant bez moznosti nastaveni (absence komfortu by mi u tohohle auta vubec nevadila, ale spatna pozice za volantem ano). a co se tyce samotnyho svezeni - narovinu rikam, ze jsem cekal mnohem vetsi masakr a byl jsem docela zklamanej. Bejt to vystavni vonavka, asi bych o tomhle konkretnim kusu aspon premejslel, ale za danejch okolnosti bych to nekoupil. a to ani za tech 299tis.

S tím projetím musím jen souhlasit, (kdo chce kam, pomožme mu tam :lol: )
ale s tou pozicí je to asi o názoru a o objemu člověka :lol: . Mám ho již nějaký pátek a pro mě je ta pozice naprosto perfektní, dobré boční vedení a na mých 178/76 je prostor ideální. (jen ten čumák by mohl být kradší :lol: ) Samozřejmě, rovnat konfort M5 s M coupe nelze. Jsou to dvě naprosto odlišná auta. M coupé je auto jen na hraní, nic víc se od něj čekat nedá. :wink:

:D :D Tak říkáš že mých 183/92 (samý sval a šlacha :D :D ) ne Z3-M není jo?? No jestli je to tak pohodlné jak klasická Z3 tak potěš koště, když si půjčím od ségry Z3 tak se pak s plotýnkami léčím 14dní :D :D
Warman

#20 Příspěvek od Warman »

Klasická Z3 je sice jiná, (měkčí :lol: ) ale M coupe je tvrdé a dá to na nerovné vozovce opravdu vědět. Na rozdíl od cabra je coupé mnohem více vyztuženo, proto je v reálu těžší cca 1440kg, zato se mnohem méně kroutí.
Jinak se zády tedy problém opravdu nemám. To asi nebude v autě.
:lol:
Odpovědět