Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
540i- je doma....FOTO
taky gratuluju,super motor a super převodovka...kdo píše že je škoda převodovky v tom nikdy nejel
a ty kecy o slabé výbavě? Nechápu,krom nějakého posraného telefonu a navi je v plné
prý obyč komfortní sedačky
a navíc máš hifi DSP a schadow line a to má tak jedna e39ka z 20ti
vyměníš světla a máš krasavicu za směšnej peníz 

-
- Kontaktovat uživatele:
petabmw píše:ale jo. jel!a mel!a 6 kvalt je neco jinyho!kdyz automat tak do 7er
No asi takhle,s 6-tikvaltem máš lepší sprint z 0 na 100,dá se s tím víc kravnout jako s každým manuálem,ale právě jen kravnout,jakože drift,pálení gum a podobný věci.A tím to končí,nic jinýho na tom není.540-tka je dostatečně výkonný auto na automat,spotřeba je skoro úplně stejná a když chceš zrychlit,tak tě to taky hustě zatlačí do zad.Já chtěl původně taky manuála,nebyl k mání,tak jsem koupil automat a krom těch věcí,co jsem vypsal výš v tom nic jinýho není,takže bych to zas tak nedémonizoval,je to super věc a ve městě neexistuje nic lepšího.Pokud chce mít člověk báwo na tydle frajeřinky,tak hezky trojku v kupíčku,anebo pak tedy M5,ale to už je zase jiná liga!A navíc,540-tka v supr stavu za 100tis.kč,to si může "Sedma" gratulovat k tomu,že tam k tomu vůbec nějakou převodovku dostal,páč to je úplně zadarmo!!

-
- Kontaktovat uživatele:
petabmw píše:tak o to zadna!mas pravdu.ja mluvil pouze za sebe! samozrejme je to super kup za ty penize i ten automat.akorat ja radej manual
Jasný,v pohodě,to je jasný,že pak už jen záleží na každým,jestli má radši fofrklacek,nebo robota.Já jen chtěl říct,že ani jedna z těchto alternativ nemá nějaký vyložený výhody a nevýhody,zbytek je o vkusu každýho z nás

-
Tiež sa pripájam ku gratulácii
výber auta very very goood a ten automat vobec nerieš, ja som tiež asi rok majitelom 5 kovej rady s robotom, doteraz som jazdil s fofrklackom a zo začiatku som bol z toho vykulený
ale teraz na automat nedám dopustit a zvlášt steptronic od BMW a dalšie autíčko, samo že BMW bude s automatom, NECH TI ROBI LEN RADOST A HODNE ŠTASTNYCH KM,BEZ NEHODY A INYCH PRUSEROV!

-
- Kontaktovat uživatele:
bavorak píše:SEDMO nic nesnižuj.Nechto v origo stavu.Už takhle ten předek trpí,díky těžšímu motoru........Taky bych jí bral...kurva i E34......sakra.....
ten motor neni nejak zaadne tezsi oproti R6.... navic ta vyska taky nebude mit zasadni vliv na zatizeni predku.... jeho volba