Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

540i- je doma....FOTO

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
sedma
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od sedma »

Díkess, budu opatrnej, plánuju světla a asi snížim předek, chrom lišta kolem oken a tím je transformace dokončena :P
Chaotik

#62 Příspěvek od Chaotik »

Taky se připojuju ke gratulaci - interiér suprovej:-).
petabmw

#63 Příspěvek od petabmw »

pekna!a jak bylo psano tu barvu nebude mit kazdej!jen skoda automatu! :twisted:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

taky gratuluju,super motor a super převodovka...kdo píše že je škoda převodovky v tom nikdy nejel :wink: a ty kecy o slabé výbavě? Nechápu,krom nějakého posraného telefonu a navi je v plné :wink: prý obyč komfortní sedačky :D a navíc máš hifi DSP a schadow line a to má tak jedna e39ka z 20ti :wink: vyměníš světla a máš krasavicu za směšnej peníz :wink:
petabmw

#65 Příspěvek od petabmw »

ale jo. jel!a mel!a 6 kvalt je neco jinyho!kdyz automat tak do 7er
eric
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od eric »

petabmw píše:ale jo. jel!a mel!a 6 kvalt je neco jinyho!kdyz automat tak do 7er

No asi takhle,s 6-tikvaltem máš lepší sprint z 0 na 100,dá se s tím víc kravnout jako s každým manuálem,ale právě jen kravnout,jakože drift,pálení gum a podobný věci.A tím to končí,nic jinýho na tom není.540-tka je dostatečně výkonný auto na automat,spotřeba je skoro úplně stejná a když chceš zrychlit,tak tě to taky hustě zatlačí do zad.Já chtěl původně taky manuála,nebyl k mání,tak jsem koupil automat a krom těch věcí,co jsem vypsal výš v tom nic jinýho není,takže bych to zas tak nedémonizoval,je to super věc a ve městě neexistuje nic lepšího.Pokud chce mít člověk báwo na tydle frajeřinky,tak hezky trojku v kupíčku,anebo pak tedy M5,ale to už je zase jiná liga!A navíc,540-tka v supr stavu za 100tis.kč,to si může "Sedma" gratulovat k tomu,že tam k tomu vůbec nějakou převodovku dostal,páč to je úplně zadarmo!! :twisted:
petabmw

#67 Příspěvek od petabmw »

tak o to zadna!mas pravdu.ja mluvil pouze za sebe! samozrejme je to super kup za ty penize i ten automat.akorat ja radej manual
PavelP

#68 Příspěvek od PavelP »

Také gratuluji,tohle auto Tě bude dělat jen radost.
PP
eric
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od eric »

petabmw píše:tak o to zadna!mas pravdu.ja mluvil pouze za sebe! samozrejme je to super kup za ty penize i ten automat.akorat ja radej manual

Jasný,v pohodě,to je jasný,že pak už jen záleží na každým,jestli má radši fofrklacek,nebo robota.Já jen chtěl říct,že ani jedna z těchto alternativ nemá nějaký vyložený výhody a nevýhody,zbytek je o vkusu každýho z nás :lol:
petabmw

#70 Příspěvek od petabmw »

jasne INDIVIDUALNI! :twisted: :twisted:
Wickerman

#71 Příspěvek od Wickerman »

Velká gratulace, mě se to moc líbí :) tak at ti co nejdéle a bezproblémově slouží :wink:
joshua666666

#72 Příspěvek od joshua666666 »

Tiež sa pripájam ku gratulácii :D výber auta very very goood a ten automat vobec nerieš, ja som tiež asi rok majitelom 5 kovej rady s robotom, doteraz som jazdil s fofrklackom a zo začiatku som bol z toho vykulený 8O ale teraz na automat nedám dopustit a zvlášt steptronic od BMW a dalšie autíčko, samo že BMW bude s automatom, NECH TI ROBI LEN RADOST A HODNE ŠTASTNYCH KM,BEZ NEHODY A INYCH PRUSEROV! :D :D :D
surfis
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od surfis »

sedma píše:...

Kohopak to posíláš na pobočku s kartičkou klubu, aby si měl levnější pojistku? :lol:
sedma
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od sedma »

:D :D ted jsem chvíli nechápal co se děje :D
no jo no, pojistku mám na mladou -))))
ironpipi

#75 Příspěvek od ironpipi »

Ten interiér super! Ještě vyměnit oranžádu, trošku snížit a bude to fajne! Tak hlavně ať slouží :D
bavorak

#76 Příspěvek od bavorak »

SEDMO nic nesnižuj.Nechto v origo stavu.Už takhle ten předek trpí,díky těžšímu motoru........Taky bych jí bral...kurva i E34......sakra.....
Lolita

#77 Příspěvek od Lolita »

Zvysit, bmw se zasadne zvysuji, ne snizuji!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od RuDoSh »

bavorak píše:SEDMO nic nesnižuj.Nechto v origo stavu.Už takhle ten předek trpí,díky těžšímu motoru........Taky bych jí bral...kurva i E34......sakra.....

ten motor neni nejak zaadne tezsi oproti R6.... navic ta vyska taky nebude mit zasadni vliv na zatizeni predku.... jeho volba :-) ja jsem mel e39 hodne dolu a nic jsem resit nemusel.... akorat zadni napravu :)
Maslista

#79 Příspěvek od Maslista »

sedma píše:Obrázek

gratuluji.. nádherná barva.. tu samou jsem měl na e36 .. perfektní na údržbu..! nic na tom není vidět..!
a holkám se zlatá líbí.. :D mladá si tenkrát nechala ušít saténové šaty speciálně v téhle barvě.. 8)
Maslista

#80 Příspěvek od Maslista »

sedma píše: chrom lišta kolem oken a tím je transformace dokončena :P

chrom se k téhle barvě moc nehodí.. auto bude vypadat starší a víc kolotočově.. :wink: shadow je best..!
Odpovědět