tukan píše:jurasis píše:Blackie píše:Každej tu mele píčoviny,ale kdyby mu někdo poradil,tak to tu nemusíte zasírat chytrejma řečma

Můžeš mi prozradit, jaké má přednostní právo na odpověď před dodržováním pravidel na fóru které je povinné pro všechny?
Navíc, všichni se ohání, že je to tu
fórum, ale když jim někdo neporadí (ať už neví či nechce, což je taky jen dobrovolné), tak tady začnou lítat fakáče a sprostá slova. Opravdu super přístup...
Co to meleš? já tady nikoho neurážím do sekce M jsem to dát chtěl ale nešlo mi to nevim proč dneska mi tam psát jde takže se omlouvám možná to zrovna blblo možná moje chyba ale nikdo neni dokonalej kromě tebe evidentně. Kvuli takovejm jako jsi ty neplatím protože tady ze sebe děláš poloboha a já jsem bohužel jen ta nicka podřadná co nemá na to aby dala pár stovek na roční členství. Neplatim protože nechci mít nic společnýho s týpkama jako jsi ty ani to členství na klubu uvědom si že sem choděj i lidi který maj PC a internet třeba 14dní a svoje první BMW a jsou rádi že se sem přihlásej a je to pro ně jako maturita a holt se občas spletou a hned dostanou nadáno a pak jediná jejich reakce je na BMW klubu je to samej kokot namachrovanej tam jim teda nedam ani korunu! (to je i muj případ když jsem se onehdá na něco zeptal protože jsem to nenašel jelikož vyhledávání blblo a hned jse dostal sodu co si o sobě myslím atd.) Naopak mods a lidi ostatní co sem cpou tuny a tuny užitečnejch informací a když něco potřebuješ vědět tak ti poraděj maj muj bezmeznej respekt protože vím že je to bitva s větrnými mlýny jenže bohužel lidi jako jsi ty jejich snahu dost podkopávaj. Chtěl bych tě poprosit aby jsi sem už nepsal protože ty mi evidentně poradit neumíš a jen si tady honíš tričko a jestli máš se mnou osobně nějakej problém budu na bigu tak si to můžeš přijít se mnou vyříkat

Kdyby sis to přečetl pořádně, tak jsem napsal všichni, což znamená obecně. S těma fakáčema, tak jak jsem to napsal, na fóru setkávám často. Nevím, proč jsi hned tak vztahovačný.
Neodpověděl jsi mi na mou hlavní otázku. Kdo je povinen toto fórum udržovat v chodu, abys sem ten dotaz mohl napsat?
Děkuji za odpověď...
To Slid: Třeba to bylo smyslem toho pravidla. Rada schválila, na VH to nikomu nevadilo. Tím pádem je to oficiální stanovisko klubu. Jen se musí dořešit MODerování a všechno zmizí, i tyhle naše příspěvky, protože porušují pravidla...
P.S. A triko si nehoním, protože nemám proč. Jen mě vždycky nasere, když se někdo ohání jen a pouze členským poplatkem, jakožto nejjednodušší věcí, která jde napadnout. Navíc, když 500, resp. 400, resp. 300 ročně (pro stálé členy) nevidím jako ruinující částku...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.