Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

potřebuju radu k M3

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
tukan

#1 Příspěvek od tukan »

Nejsem platící takže nemám přístup tam kam bych to měl napsat tak píšu sem 8) Potřeboval bych vědět jestli máte někdo sundanou tu chujovinu na přisávání vzduchu do výfuku za studena kvuli emisím (jak to vypadá jako klima kompresor) na M3 e36 3,2 a jestli jo jak dlouhej jste pak použili řemen protože se mi to nechce sundávat a přeměřovat nepište mi hledej protože jsem hledal a nenašel díky a proto píšu sem :wink:
tukan

#2 Příspěvek od tukan »

tak co je chlapi nikdo jste to nedělal nebo nikdo neví?
Koby
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Koby »

Jsem zvědavej, za jak dlouho se přijde na to, že zamčení fora je dobrý akorát k bordelu... :D
bmwfil

#4 Příspěvek od bmwfil »

Jak se na to přijde, zamkne se to komplet :lol:

A k dotazu... Zkus si ten řemen najít v Etk a pak podle čísla třeba v Elitu, bude tam i rozměr
Koby
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Koby »

bmwfil píše:Jak se na to přijde, zamkne se to komplet :lol:

hehe :D :lol:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ///Mates »

Skus si to dát ještě sem do sekce ///Mpowerech, když bordel tak pořádnej :lol: :lol:
EDIT-neee sranda, nesmíte mě brát tak vážně :D , teda jen o tom bordelu s tou sekcí to samozřejmě zkus :wink:
tukan

#7 Příspěvek od tukan »

já neplatím schválně protože forum má bejt od toho aby ho mohli všichni využívat a ne dřít peníze z lidí za to aby mohli někam něco napsat a nebo se na něco podívat to mi přijde malinko uhozený a nebudu to podporovat! ten řemen v etk nebude protože já chci sundat tu hovadinu tudíž potřebuju kratší řemen tak mě jen zajímá jestli to někdo dělal a neví přesnou délku abych to nemusel zkoušet a kupovat x řemenů než to bude 100%
jurasis

#8 Příspěvek od jurasis »

tukan píše:já neplatím schválně protože forum má bejt od toho aby ho mohli všichni využívat a ne dřít peníze z lidí za to aby mohli někam něco napsat a nebo se na něco podívat to mi přijde malinko uhozený a nebudu to podporovat! ten řemen v etk nebude protože já chci sundat tu hovadinu tudíž potřebuju kratší řemen tak mě jen zajímá jestli to někdo dělal a neví přesnou délku abych to nemusel zkoušet a kupovat x řemenů než to bude 100%

Tak za prvé by mě zajímalo, kdo platí za provoz serveru a údržbu tohoto fóra, že si sem ten dotaz můžeš lehce napsat. Předpokládám, že takovej pitomec, aby si myslel, že jsou tyto věci zadarmo tady už snad není.
Za druhé, to žes to dal sem, tím porušuješ pravidla fóra bez ohledu na to, jestli v servisu zakládat témata můžeš či nikoliv.
A za třetí. Máte jedinečný štěstí, že se zrovna překopává systém moderace, protože až to bude hotový, tyhle témata v nesprávných sekcích prostě nebudou a lidi ty pravidla dodržovat prostě budou. A všude. Mimochodem, idea zamknutí celého fóra vznikla na základě nedodržování pravidel hlavně od nečlenů, kteří mají na fóru paradoxně víc výhod než členové. A takhle to prostě nebude, pro to, aby to bylo jinak se klidně rozkrájím...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Každej tu mele píčoviny,ale kdyby mu někdo poradil,tak to tu nemusíte zasírat chytrejma řečma :idea:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
jurasis

#10 Příspěvek od jurasis »

Blackie píše:Každej tu mele píčoviny,ale kdyby mu někdo poradil,tak to tu nemusíte zasírat chytrejma řečma :idea:

Můžeš mi prozradit, jaké má přednostní právo na odpověď před dodržováním pravidel na fóru které je povinné pro všechny?
Navíc, všichni se ohání, že je to tu fórum, ale když jim někdo neporadí (ať už neví či nechce, což je taky jen dobrovolné), tak tady začnou lítat fakáče a sprostá slova. Opravdu super přístup...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
tukan

#11 Příspěvek od tukan »

jurasis píše:
Blackie píše:Každej tu mele píčoviny,ale kdyby mu někdo poradil,tak to tu nemusíte zasírat chytrejma řečma :idea:

Můžeš mi prozradit, jaké má přednostní právo na odpověď před dodržováním pravidel na fóru které je povinné pro všechny?
Navíc, všichni se ohání, že je to tu fórum, ale když jim někdo neporadí (ať už neví či nechce, což je taky jen dobrovolné), tak tady začnou lítat fakáče a sprostá slova. Opravdu super přístup...

Co to meleš? já tady nikoho neurážím do sekce M jsem to dát chtěl ale nešlo mi to nevim proč dneska mi tam psát jde takže se omlouvám možná to zrovna blblo možná moje chyba ale nikdo neni dokonalej kromě tebe evidentně. Kvuli takovejm jako jsi ty neplatím protože tady ze sebe děláš poloboha a já jsem bohužel jen ta nicka podřadná co nemá na to aby dala pár stovek na roční členství. Neplatim protože nechci mít nic společnýho s týpkama jako jsi ty ani to členství na klubu uvědom si že sem choděj i lidi který maj PC a internet třeba 14dní a svoje první BMW a jsou rádi že se sem přihlásej a je to pro ně jako maturita a holt se občas spletou a hned dostanou nadáno a pak jediná jejich reakce je na BMW klubu je to samej kokot namachrovanej tam jim teda nedam ani korunu! (to je i muj případ když jsem se onehdá na něco zeptal protože jsem to nenašel jelikož vyhledávání blblo a hned jse dostal sodu co si o sobě myslím atd.) Naopak mods a lidi ostatní co sem cpou tuny a tuny užitečnejch informací a když něco potřebuješ vědět tak ti poraděj maj muj bezmeznej respekt protože vím že je to bitva s větrnými mlýny jenže bohužel lidi jako jsi ty jejich snahu dost podkopávaj. Chtěl bych tě poprosit aby jsi sem už nepsal protože ty mi evidentně poradit neumíš a jen si tady honíš tričko a jestli máš se mnou osobně nějakej problém budu na bigu tak si to můžeš přijít se mnou vyříkat :wink:
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

By mě zajímalo jak nečlen s Mkem má založit téma ve správné skeci, když mu nejde založit nové téma, protože není člen :D
petabmw

#13 Příspěvek od petabmw »

jako deti na pisecku................ :twisted:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ///Mates »

tukan píše:Co to meleš? já tady nikoho neurážím do sekce M jsem to dát chtěl ale nešlo mi to nevim proč dneska mi tam psát jde takže se omlouvám možná to zrovna blblo možná moje chyba ale nikdo neni dokonalej kromě tebe evidentně. Kvuli takovejm jako jsi ty neplatím protože tady ze sebe děláš poloboha a já jsem bohužel jen ta nicka podřadná co nemá na to aby dala pár stovek na roční členství. Neplatim protože nechci mít nic společnýho s týpkama jako jsi ty ani to členství na klubu uvědom si že sem choděj i lidi který maj PC a internet třeba 14dní a svoje první BMW a jsou rádi že se sem přihlásej a je to pro ně jako maturita a holt se občas spletou a hned dostanou nadáno a pak jediná jejich reakce je na BMW klubu je to samej kokot namachrovanej tam jim teda nedam ani korunu! (to je i muj případ když jsem se onehdá na něco zeptal protože jsem to nenašel jelikož vyhledávání blblo a hned jse dostal sodu co si o sobě myslím atd.) Naopak mods a lidi ostatní co sem cpou tuny a tuny užitečnejch informací a když něco potřebuješ vědět tak ti poraděj maj muj bezmeznej respekt protože vím že je to bitva s větrnými mlýny jenže bohužel lidi jako jsi ty jejich snahu dost podkopávaj. Chtěl bych tě poprosit aby jsi sem už nepsal protože ty mi evidentně poradit neumíš a jen si tady honíš tričko a jestli máš se mnou osobně nějakej problém budu na bigu tak si to můžeš přijít se mnou vyříkat :wink:

:palec: Nedokázal bych to vyjádřit lépe... :!: :rock:
jurasis

#15 Příspěvek od jurasis »

tukan píše:
jurasis píše:

Co to meleš? já tady nikoho neurážím do sekce M jsem to dát chtěl ale nešlo mi to nevim proč dneska mi tam psát jde takže se omlouvám možná to zrovna blblo možná moje chyba ale nikdo neni dokonalej kromě tebe evidentně. Kvuli takovejm jako jsi ty neplatím protože tady ze sebe děláš poloboha a já jsem bohužel jen ta nicka podřadná co nemá na to aby dala pár stovek na roční členství. Neplatim protože nechci mít nic společnýho s týpkama jako jsi ty ani to členství na klubu uvědom si že sem choděj i lidi který maj PC a internet třeba 14dní a svoje první BMW a jsou rádi že se sem přihlásej a je to pro ně jako maturita a holt se občas spletou a hned dostanou nadáno a pak jediná jejich reakce je na BMW klubu je to samej kokot namachrovanej tam jim teda nedam ani korunu! (to je i muj případ když jsem se onehdá na něco zeptal protože jsem to nenašel jelikož vyhledávání blblo a hned jse dostal sodu co si o sobě myslím atd.) Naopak mods a lidi ostatní co sem cpou tuny a tuny užitečnejch informací a když něco potřebuješ vědět tak ti poraděj maj muj bezmeznej respekt protože vím že je to bitva s větrnými mlýny jenže bohužel lidi jako jsi ty jejich snahu dost podkopávaj. Chtěl bych tě poprosit aby jsi sem už nepsal protože ty mi evidentně poradit neumíš a jen si tady honíš tričko a jestli máš se mnou osobně nějakej problém budu na bigu tak si to můžeš přijít se mnou vyříkat :wink:

Kdyby sis to přečetl pořádně, tak jsem napsal všichni, což znamená obecně. S těma fakáčema, tak jak jsem to napsal, na fóru setkávám často. Nevím, proč jsi hned tak vztahovačný.
Neodpověděl jsi mi na mou hlavní otázku. Kdo je povinen toto fórum udržovat v chodu, abys sem ten dotaz mohl napsat?
Děkuji za odpověď...

To Slid: Třeba to bylo smyslem toho pravidla. Rada schválila, na VH to nikomu nevadilo. Tím pádem je to oficiální stanovisko klubu. Jen se musí dořešit MODerování a všechno zmizí, i tyhle naše příspěvky, protože porušují pravidla... :wink:

P.S. A triko si nehoním, protože nemám proč. Jen mě vždycky nasere, když se někdo ohání jen a pouze členským poplatkem, jakožto nejjednodušší věcí, která jde napadnout. Navíc, když 500, resp. 400, resp. 300 ročně (pro stálé členy) nevidím jako ruinující částku... :wink:
.
.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od surfis »

2tukan:

1) Hrozně si protiřečíš. Na jednu stranu lidi kteří se starají o chod fóra chválíš a na druhou je urážíš. Zrovna Jurasis je jeden z mála, velmi mála lidiček, co dělají pro klub něco užitečnýho, než jenom plácat kecama do vzduchu.

2) Každý rozumný člověk si přečte pravidla. Pak až teprve píše... Já to tak udělal. To, že to nedělá 90% uživatelů je jejich problém a ať se pak nevztekají, že se členi po nich vozí! Pokud jsou nastavena nějaká pravidla musí se dodržovat. Ber je jako takové zákony klubu. Pokud je někdo nebude dodržovat, dostane přes prsty. Jinak to nejde, jinak tu bude naprostá anarchie.

3) Zaplacení členského poplatku ze mě nedělá poloboha, ale člověka který chce pomoci klubu. Jeho chod není levná záležitost. Druhá stránka členství je pro mě sposta kamarádů!

4) Nepleťte si toto fórum s čistě technickým a odborným fórem. To opravdu není a doufám nikdy nebude!

Jsi naprosto ve všem mimo mísu o fungování tohoto klubu, proto beru tvůj příspěvek s úsměvem. Nikdo není dokonalý. :wink:
tukan

#17 Příspěvek od tukan »

tak si přečti to moje znova mě absolutně nejde o těch pár stovek když jsem schopnej měsíčně dát 8k za benzin jen kvuli tomu abych se svezl je mi jasný že nic není zadarmo proto i ta moje poklona těm co se o to staraj ale ber to tak že je pár nadšenců co to svejma financema podpořej, ale je podstatně víc těch co ne protože kdybych třeba já měl přispívat na všechny fora kam chodim tak bych se už asi nesvezl a žral bych suchý rohliky členové maj určitý výhody jako nákup levnějších dílů atd. mě to nechybí takže neplatim ale nemyslím že jsem tim menší fanda bmw nebo že jsem méněcenej všechny fora jsou o lidech a na každým foru se najde někdo kdo se chová jako kokot a to jiný nikdy nebude a s tim se bohužel musí každej kdo chce něco takovýho provozovat smířit
tukan

#18 Příspěvek od tukan »

to surfis: právě ten člověk co se tady o to stará tak by měl mít tolik inteligence a soudnosti na to aby když se někdo splete aby ho na to upozornil a ne mu tady psal že se nám meněcenejm neplatícím (já vim že to napsal jinak ale vyznělo to tak) všechno zakáže at to stojí co to stojí! A k tomu provozu serveru když vám to teda nedá tak to sem pověste kolik přesně to stojí kolik je platících a kolik vyberete a pokud je to taková tragedie tak já rád ten příspěvek zaplatím protože máme vlastní server na kterým bežej stránky forum nějaký onlinovky + nějaký kraviny co kdo tam chtěl a skládalo se nás na to cca 30 a funguje to. Chápu že sem chodí víc lidí ale zase jich víc platí
Martas23

#19 Příspěvek od Martas23 »

dovolil bych si k tomu všemu jen jednu malou poznámku. Do vedení takovýhle organizace nevidim. Ale dříve jsem dost často pobýval vzhledem k příslušnosti k VW na vw clubu, taky tam bylo pár težších období kdy se to docela hádalo, řešili se finanční záležitosti ale jediný na co došlo že se pár lidí blíž jádru poskládalo na provoz a to nenuceně a na oplátku získali něký výhody podotýkám že každej přispíval dle svých možností.
Ale hlavně když to tady odstříháte od všech neplatičů, dle mě si jen škodíte. Protože člověk kterej jde na internet jednou za čas, něco shání nebo nabízí, případně má znalosti , může diskuzi obohatit mnohem víc než několik členů. No a přece nebude platit když se to neděje opakovaně. Jak už jsem tady někde četl, i já chodim na vícero klubů a fór a kdybych měl všude platit 500,- dam každej rok docela ránu...
toť můj názor
Martas23

#20 Příspěvek od Martas23 »

a ještě něco, mě se tady líbí že oproti jinejm forům je tady docela kázeň a pořádek. Líbí se mi že se MODi věnujou zbytečnýmu krafání do izerátů a tak podobně. Co se mi však zdá na pováženou je jestli je nezbytně nutný stůj co stůj se držet toho že hledej hledej a pak se teprv ptej aby ti někdo řekl že jsi blb protože neumíš hledat. Jasně takže už je tady všechno řečeno a napsáno takže se to může konečně zamkout protože už tu stejně všechno napsáno. Samozřejmě myslim NORMÁLNĚ, jsme lidi. Nemusí mě zajímat že někdo hledá olej kterej je tu 100x, ale někdy se přeci může vyvinout zajímavá debata a člověk kterej tu neni od začátku pobere co by se jinak třeba nedopátral.
Odpovědět