Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vaha vzduchu STARLINE

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
petabmw

#1 Příspěvek od petabmw »

chci koupit novou mate nekdo s touto zn.zkusenosti??nova stoji cca 2500kc a hella 12000kc tak nevim
bmwfil

#2 Příspěvek od bmwfil »

Pokud těch 2500 spláchneš do WC, tak přesně tak to samé uděláš s koupí čehokoli značky Starline...
petabmw

#3 Příspěvek od petabmw »

to sem si myslel!ale co by bylo na ni spatnyho??
bmwfil

#4 Příspěvek od bmwfil »

Co konkrétně bude špatného na té konkrétní váze nevím... třeba vydrží 2000km a klekne... Ale někdo tu už koupil startér této značky co nestartoval, jinému se zase rozpadly zhaviče do motoru, dalšímu klekla baterka...

Proste STARLINE je SHIT jako celek a se stěstím můžeš získat díl, co bude Ok...
petabmw

#5 Příspěvek od petabmw »

tak je tady jeste siemens za 9tis takze....?
HAMANN

#6 Příspěvek od HAMANN »

Teoreticky je na to dva roky zaruka takze pokud vis ze auto do dvou let prodas tak ji muzes zkusit. Obecne je ale STARLINE shit a okolo elektriky dvojnasob!
petabmw

#7 Příspěvek od petabmw »

asi jo kaslu na to!faktem je ze ta cena je na nakej ukor kvality
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

Sice to ma 2roky zaruku, ale nevim komu by stalo za to treba kazde dva mesice vytahovat, na mesic davat na posouzeni zaruky (i kdyby zaruku uznali, coz nevim)
Starline co ja znam tak je opravdu velmi lowcost zalezitost i kvalita zpracovani atd...
Mihal

#9 Příspěvek od Mihal »

Na všechno STARLINE je záruka dokonce 3 roky.
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od BMWPower »

:D
Od Starline ani prd...
Sice je záruka ale tenkrát od nich známej něco bral a bylo to jednoduchý: "Pane, ukažte nám potvrzení o montáži v odborném servisu."... :wink: :mad: :lol: :lol: :lol:
Rejchy Moderátor
Moderátor

#11 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Teď ji má kámoš na motoru 2.4jtd,schválně nebudu psát v jakém autě,má ji měsíc a je kaput.Jsem zvědavej jak dopadne reklamace.
castro
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od castro »

jen tak jako pokus jsem ji koupil a zda se že to funguje. Když jsem tam dal funkční origo tak žádnej rozdíl. A mam ji tam už asi půl roku...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od globusman »

Kamarád kupoval váhu vzduchu do Multiply taky Starline asi za čtvrtinu ceny, než byl original. A jaké bylo doma překvapení, když ji doma vybalil z krabičky Starline a na váze bylo Magneti Marelli, což je originál do Multiply. Takže moc nesouhlasím s tím, že všechno Starline je shit.

Navíc třeba autobaterky Starline vyrábí Varta, takže by to taky nemusel být až takovej shit..
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od xSAFA »

Já si jen tak na zkoušku taky objednal Starlajnku a dneska si pro ni frčím :D Tak uvidíme co to bude zač :)
Mihal

#15 Příspěvek od Mihal »

On totiž Starline neni výrobce, ale jen značka. Věci se kupujou všude po světě a pak se to jen přebaluje do Starline krabiček. Takže pak Starline tlumiče jsou Monroe, některý ložiska SKF atd, pakny LPR atd. Ale něco je fakt špatný. Třeba startery a alternatory. Ty nebrat
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od xSAFA »

Jasny je to tak... Něco jako Euroshoper :D
Killca

#17 Příspěvek od Killca »

ten starline je v nekterych vecech dost shit, ale muzu potvrdit ze Vaha vzduchu u castra slape jak ma, zatim sem od starline nic nekupoval, vsude kolem koukam ze treba desky a tyhle mechanicky veci jsou absolutne strasny, mekky, ohybaj se jak nemaj, lamou se apod
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
petabmw

#18 Příspěvek od petabmw »

tak sem koupil siemens za 9000KC a JE KLID
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Slavisimo »

Ja sem schanel na Lancii Lybru cep rizeni...Koupil sem jeden a spatnej...druhej taky..nakonec tam pasoval jen od starline. Samozrejme neberu origo. Zatim drzi :-D spis to nezvedame na heveru :D
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od xSAFA »

Tak sem otestoval váhu Starline a podělím se o zkušenosti... (e36 328i)

S klubovou slevou mě vyšla na 1900 a nějaké drobné... říkal jsem si zkusím ji vzít spíše tak pro zajímavost a otestovat ji namísto mé stávající... :wink:

Po rozbalení mě překvapila kvalita zpracování... Celé plastové tělo je výborně zpracované a nebýt nahoře nápisu starline řekl bych že se jedná o nějakou značkovou :D tím však veškerá chvála končí :roll:

Při pomalé jízdě se zdálo být vše OK a motor pracoval jak má. Včera jsem však měl konečně čas to pořádně projet a čekalo mě nemilé zjištění. Značně opožděné reakce na plyn, neskutečné díry ve výkonu třeba mezi 2500 - 4000 tis se auto chovalo jak nějaká felicie a při manévru předjíždění sem si vzpomněl na léta kdy jsem jezdil 44kw Polem. No jednoduše řečeno hrůza děs! :x Po přehození za starou váhu zase auto jezdí jak má.

Co mě zarazilo tak při bližším ohledání jsem zjistil že v místech těch vláken či jak to nazvat jsou normálně dva klasické rezistory... nevím jestli to může nějak nahradit ty průhledná vlákna ale přijde mi to přinejměnším divné.... Navíc to vypadá jak kdyby to tam pájel nějakej Lojza co měl pájku poprvé v ruce.

Že jsou starline šity jsem věděl ale na tu váhu jsem slyšel i dobré reakce... nicméně po této zkušenosti starline nikdy více :mad:
Odpovědět