Zdravim všechny klubáky

Takže o co jde - už asi tak měsíc se ve mě láme jedna věc a tak trošku si pohrávám s jednou myšlenkou. Mám E34 524td od Kavandy tady z klubu - kdo viděl - uzná že fakt krasavec v Alpina stylu... Na to auto si nemůžu stěžovat a prakticky kamkoliv s ním přijedu, sklízím obdiv a moc se všem líbí... takže mě to tak pěkně hřeje na srdci

Tím víc že je po technické stránce fakt v pořádku... Jenže to má malý háček - byldím v neskutečném kopci a když nasněží, tak to je opravdu problém dostat se domů... a musím to řešit tak, že nechávám auto pod kopcem a šlapu cca 2 km ve sněhu pěšky domů

... což mě trošku přestalo bavit a až přijde zima tak mi to poleze opět na nervy. A tak jsem začal uvažovat o E34 525ix - zaprvé pro to, že to má náhon na všechny kola a v zimě by s tím teda měla být pohodička vyjet domů a za druhé proto, že mě celkem láká ten výkon necelých 200 koníků... Chci se tedy zeptat jestli má někdo zkušenosti s tou 525ix - jak se to chová na sněhu, jaký to je vůbec auto a jestli byste mi vzhledem k mé situaci, kterou jsem vám tady přiblížil, volili to Xko nebo si nechali to co mám a dál v zimě když bude dost sněhu šlapali domů pěšky. Dík za názory, poznatky, informace a rady