Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
316i v bazaru
ja to rikam taky..........nejni to o aute a jeho potencialni sile,ale o noze ktera ho ridi,pokad je clovek debil, tak se rozmydli i ve facku.Naprostej souhlas s UP prispevkem.Ja jsem zacinal na P406(110koni) a necejtil jsem, ze me to nejka svadi......byla to naprosta pohoda, citelny auto(v ramci moznosti).....pak o tridu jiny, vlastni BMW se skoro 2nasobnym vykonem a jsem stale mezi vama a rikam otevrene ze klidne ///M bych zvlad,po roce jezdeni se zadohrabem........ myslim ze nejni problem v e36 300koni zvladnout,tohle auto je naprosto citelny,vis vzdy co udela........kdyz ty vis co chces,tak nejni problem.
-
- Kontaktovat uživatele:
to mate pravdu ale pokavad je to prumernej mladej klucina tak bych se divil ze by ho ten vykon nesvadel...zacinal sem na opel corsa a ted mam 325i E36 a je to kurna rozdil..taky sem na to doplatil...skoncil sem ve skorpe a od ty doby sem se poucil..dokad nema clovek skusenost tak skousi co to da a nedej boze aby to dopadlo spatne...
asi jo.............tedka si vzpominam, jak jsem taky s dvaapuli driftoval,pokazdy kdyz spadly 2,3 kapky na asfalt,v zime kolikrat radoby drift a skoncil jsem nastorc pres cestu, pravda, zadna skarpa to nebyla(diky bohu jsem auto nikde neoprel),ale byly to drahy zkusenosti,ktery clovek, kdyz se mu nic nestane ,pretavi v to jak ma s autem jezdit.TAkze asi taak..........pokud nechces mit o kluka takovej strach, tak jdi jasne do ty 316i.Psal jsem sice nahore malinko jiny veci, ale vzpomel jsem si,ze to samy rek muj otec o tom, kdyz si bracha chtel 2.5L poridit taky...........(tohle auto si nikdy nekoupis) potom co bral ve 120 ostrou pravou pred ceskejma hranicem.