Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak jsem dopadl po povodních...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
zrob

#21 Příspěvek od zrob »

Viděl sem to dneska a zrovna tvou 36 ve zprávách,je mi tě šíleně lito.e36 coupe bylo taky muj sen ktery sem si splnil a stat se tohle me,nebo mi ho nekdo ukrast,tak se s toho fakt zblaznim.
Takze aspon trosku si predstavim jak ti asi je.
je mi to líto kemo......

Přeji ti hodně štěstí aby se tvuj sen znovu splnil,neztracej naději....
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Kelvin »

Chlape de videt ze si to myslel vazne-mohlo byt o jednu libovou E36 v ČR vic, no skoda.Zivot jde dal a hlavne ted ti bude delat vetsi radost mimco.
ARMAN

#23 Příspěvek od ARMAN »

(quote)Od malička jsem si tohle kupé přál,teď je na cestě mimčo,takže už vím,že jej nikdy už mít nikdy nebudu (/quote)

nikdy si nic takoveho neřikej, prachy byli a budou a auta taky. Je ho velka škoda to je bez debat :(
Martinéz

#24 Příspěvek od Martinéz »

myslim ze v tomhle pripade jde o ztratu iluzi vic nez o materialni hodnotu.. nevim co rict, na tvem miste bych byl nestastny.. nechapu ze je az takhle neskutecne zniceny.. :cry:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ROBi »

Tak tohle je mi líto i za tebe.
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od BMWPower »

TomsonT píše:Jasné jak jsem psal ti lidé jsou na tom hůř,mě to vzalo "jenom auto". Peněz v tom bylo hodně,nejvíc mě štve,že jsem se v něm ani nesvezl. Až na pár km na laně :? Od malička jsem si tohle kupé přál,teď je na cestě mimčo,takže už vím,že jej nikdy už mít nikdy nebudu.

Nikdy neříkej nikdy... :wink:
Deathbox

#27 Příspěvek od Deathbox »

8O
:(
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Leveler »

Jen mě padla huba na zem a nechápu:( Je to fakt děs co ta voda dokáže :?
Je mi Tě líto :?
Don

#29 Příspěvek od Don »

to je zkratka hnus velebnosti :?
Danny Moderátor
Moderátor

#30 Příspěvek od Danny Moderátor »

zažil jsem povodně v roce 1997. Pocházím z tehdy nejhůře zasažené části Olomouce/ Černovír/. Materiální škody byly obrovské ale zároveň to byl nový začátek . Člověk se oprostil od spousty věcí, skousl to a šel dál.

Když na to příjde tak se 36kové coupé dá v německu koupit už od 1000eur. To zase není tak moc. /už slyším ty kecy o stavu ale prostě to tak je/ Pokud budeš chtít nabízím pomoc při dovozu a vyřízení za náklady.
prase007

#31 Příspěvek od prase007 »

To je hrůza :( člověk si s tim dá tu práci, těší se až to bude mít hotový a vymazlený a nakonec mu to vezme voda, vážně mě to je líto, dokážu si představit jak ti je. Nadruhou stranu je to jen auto, nějaký lidi to odnesli barákem, nebo i životem.
100RM

#32 Příspěvek od 100RM »

A sakra, tak to ma mrzi. Skoda auta, ktore malo nabeh na to byt krasnou masinkou :-( Ale to, ze si ho uz snad nikdy nekupis, to si absolutne nepripustaj. Neni to auto za mega, aby nebolo dostupne a za chvilu bude uz fakt stat par susnov ... Tak hlavu hore a dufam ze do roka a do dna tu predstavis svoje dalsie kupatko ! :cool2: Drzim palce !
7er. True definition of luxury. Yours.
TomsonT

#33 Příspěvek od TomsonT »

Danny: Díky za nabídku,vážím si toho.

Není to úplně o penězích,to by zase nebyl takový problém. Před rokem bylo vše jinak. Teď budu potřebovat větší auto. I když vím,že někteří z Vás tady napíšou,že kočár daj i do kupé :) ale vysvětlete to partnerce :wink: Ale je fakt,že se mi větší auta začly líbit také,takže o své si nepřijdu,jen prostě svou kapitolu přeskočím o E36 kupé.
Další sen bych si chtěl splnit v budoucnu v E92,tam už to bude otázka peněz :roll:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Petta »

Už tě tu olitovalo hodně lidí, ale i tak se musím připojit ... mě se stát něco podobnýho s autem, taxem asi řádně v loji :-((( Škoda, že ten servis neměl pojištění na živelko :-(((
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od D-E-J-V »

čauec...nikdy se mi tohle nestalo ale cítím s tebou...kdysi sem takhle dělal od základu svou "blbou" škodovku a při představě že by měla dopadnout takhle bych se asi rozbrečel...nic víc bych asi dělat nemohl:)...taky to byl můj sen peněz tam padlo a o půlroční práci ani nemluvím....po dokončení sem s ní jezdil víc jak rok a pořídil moje bmw...auto už bylo neprodejné a táhnout ho dál nemělo cenu....tak jsem to po dlouhém přemlouvání domluvil že mi ho hodí na střechu výkupny železného šrotu kovosteel...je tam pěkně vystavená a snad každý den kolem ní jezdím a vzpomínám:)..dlouho bych nepřekousl kdyby mi z ní udělali konzervy na psí žrádlo:(
Zizala

#36 Příspěvek od Zizala »

To je mi lito :?
cabal
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od cabal »

tak mě napadá, proplácí pojišťovny v takových případech něco?
TomsonT

#38 Příspěvek od TomsonT »

cabal píše:tak mě napadá, proplácí pojišťovny v takových případech něco?

Kluci ze servisu to nějak řeší,tak uvidím. Ale nejspíš to bude podle nějaké tabulkové ceny a nikoho nebude zajímat kolik bylo v autě peněz :?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zave »

no to je jasne ze ti nikdo nezaplati celolak atd atd... ale tak aspon dostanes nejake vyrovnani... Nejspis jsi mel zivelne pojisteni tedy ze?
Kazdopadne Te lituju :(
nehpo

#40 Příspěvek od nehpo »

je mi to luto - drzim palce aby sa to aspon ciastocne vykompenzovalo :(
Odpovědět