Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak jsem dopadl po povodních...
Viděl sem to dneska a zrovna tvou 36 ve zprávách,je mi tě šíleně lito.e36 coupe bylo taky muj sen ktery sem si splnil a stat se tohle me,nebo mi ho nekdo ukrast,tak se s toho fakt zblaznim.
Takze aspon trosku si predstavim jak ti asi je.
je mi to líto kemo......
Přeji ti hodně štěstí aby se tvuj sen znovu splnil,neztracej naději....
Takze aspon trosku si predstavim jak ti asi je.
je mi to líto kemo......
Přeji ti hodně štěstí aby se tvuj sen znovu splnil,neztracej naději....
zažil jsem povodně v roce 1997. Pocházím z tehdy nejhůře zasažené části Olomouce/ Černovír/. Materiální škody byly obrovské ale zároveň to byl nový začátek . Člověk se oprostil od spousty věcí, skousl to a šel dál.
Když na to příjde tak se 36kové coupé dá v německu koupit už od 1000eur. To zase není tak moc. /už slyším ty kecy o stavu ale prostě to tak je/ Pokud budeš chtít nabízím pomoc při dovozu a vyřízení za náklady.
Když na to příjde tak se 36kové coupé dá v německu koupit už od 1000eur. To zase není tak moc. /už slyším ty kecy o stavu ale prostě to tak je/ Pokud budeš chtít nabízím pomoc při dovozu a vyřízení za náklady.
A sakra, tak to ma mrzi. Skoda auta, ktore malo nabeh na to byt krasnou masinkou
Ale to, ze si ho uz snad nikdy nekupis, to si absolutne nepripustaj. Neni to auto za mega, aby nebolo dostupne a za chvilu bude uz fakt stat par susnov ... Tak hlavu hore a dufam ze do roka a do dna tu predstavis svoje dalsie kupatko !
Drzim palce !

7er. True definition of luxury. Yours.
Danny: Díky za nabídku,vážím si toho.
Není to úplně o penězích,to by zase nebyl takový problém. Před rokem bylo vše jinak. Teď budu potřebovat větší auto. I když vím,že někteří z Vás tady napíšou,že kočár daj i do kupé
ale vysvětlete to partnerce
Ale je fakt,že se mi větší auta začly líbit také,takže o své si nepřijdu,jen prostě svou kapitolu přeskočím o E36 kupé.
Další sen bych si chtěl splnit v budoucnu v E92,tam už to bude otázka peněz
Není to úplně o penězích,to by zase nebyl takový problém. Před rokem bylo vše jinak. Teď budu potřebovat větší auto. I když vím,že někteří z Vás tady napíšou,že kočár daj i do kupé

Další sen bych si chtěl splnit v budoucnu v E92,tam už to bude otázka peněz

-
- Kontaktovat uživatele:
čauec...nikdy se mi tohle nestalo ale cítím s tebou...kdysi sem takhle dělal od základu svou "blbou" škodovku a při představě že by měla dopadnout takhle bych se asi rozbrečel...nic víc bych asi dělat nemohl:)...taky to byl můj sen peněz tam padlo a o půlroční práci ani nemluvím....po dokončení sem s ní jezdil víc jak rok a pořídil moje bmw...auto už bylo neprodejné a táhnout ho dál nemělo cenu....tak jsem to po dlouhém přemlouvání domluvil že mi ho hodí na střechu výkupny železného šrotu kovosteel...je tam pěkně vystavená a snad každý den kolem ní jezdím a vzpomínám:)..dlouho bych nepřekousl kdyby mi z ní udělali konzervy na psí žrádlo:(