Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw pod cenou!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
bavorak píše:Každý má svůj názor,ale např.minulý týden jsem se vozil v E46 320d 2002 a já mám E36 1996 v benzínu.Ta E46 měla najeto 150000km,já mám 212000km.Motorově byla moc hezká,ale ten podvozek,naprosto zničený,mlátilo v něm ,no něco hrozného.To moje 13let stará E36 328i byla podle té E46 nové auto. Jsem zastáncem toho,že nejdříve se podívám na stav auta,projedu a pak až na rok výroby.Raději 15 let staré auto v Super stavu než 6let staré zničené.
Jako zničené auto beru, pokud je bořené a prasácky opravené, nebo celé nelícuje, interiér je poničený tak že je na výměnu, motor žere litr oleje na 100km nebo ho zasáhla ruka tunerova apod... To že něco mlátí na podvozku je pouze známka toho že bude třeba investovat a pokud je dobrá cena nevidím problém...
-
- Člen Klubu
Ceny jsou nízký, protože jak někdo psal právě 85% e36 tady u nás v chudákově je v social edition, zničené z českých cest (z 90´let od lidí co si hráli na podnikatele a neměli na to.)
Překvapuje mě že se u nás trh už přesytil, kdo chtěl pěknou e36 > 97´a MĚL na to - dovezl si ji z německa. Tehdy byly vzácný. Ale teď se to míchá z těma vrakama a cena se právě průměruje.
Viděl jsem tady 323i ´98 za 90.000 v šolichu, ten člověk byl asi zoufalec. Ale je to tím, že trh se přesytil. Musíte odbyt víc hledat a čekat.. Každý auto má svou cenu a kupce.
Překvapuje mě že se u nás trh už přesytil, kdo chtěl pěknou e36 > 97´a MĚL na to - dovezl si ji z německa. Tehdy byly vzácný. Ale teď se to míchá z těma vrakama a cena se právě průměruje.
Viděl jsem tady 323i ´98 za 90.000 v šolichu, ten člověk byl asi zoufalec. Ale je to tím, že trh se přesytil. Musíte odbyt víc hledat a čekat.. Každý auto má svou cenu a kupce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem jel kolem vily, byla decánko ještě nedostavená, tipuju přes deset megáčů, jen ten plot měl hodnotu tak pul milionu
a co tam stálo?
Ty vado zelená E36 sedan...
A cena kolik se pohybuje teď?
Hele a co jako, například ferrari se prodává za neskutečný peníz a je to ital, se vsadím, že kdyby ho dali do recenze, tak jim to vyblije, že auto má poruchy na elektrice jak prase ručka nefunguje už od výroby, rezne všude i na nápravě, mrkačky se sekají, a přiblblý sedačky se nedají štelovat prostě vopruz... a chcou za to nejmíň mega...
Takové BMW 3 to je stroj ten najede aj třista a má motor jako sviňa málo žere atd atd. dá se s tím zacházet jako s ovcí nechat to venku na dešti v zimě jezdit i na solených cestách...
Viděl jsem recenzi, porovnávali ojetou Porsche 911, lotus eprit, a ferrari 355, to bych vám chtěl ukázat, kdybych to našel, týpek trošku podráždil motor, tak dopadlo, že jedno z těch aut to nedávalo, přehřátý a jeden žral olej na pohled ty auta krásný veterány co stály pořád v garáži...já jsem byl pod stolem a řval smíchy co to byly za křápy...

Ty vado zelená E36 sedan...

A cena kolik se pohybuje teď?
Hele a co jako, například ferrari se prodává za neskutečný peníz a je to ital, se vsadím, že kdyby ho dali do recenze, tak jim to vyblije, že auto má poruchy na elektrice jak prase ručka nefunguje už od výroby, rezne všude i na nápravě, mrkačky se sekají, a přiblblý sedačky se nedají štelovat prostě vopruz... a chcou za to nejmíň mega...

Takové BMW 3 to je stroj ten najede aj třista a má motor jako sviňa málo žere atd atd. dá se s tím zacházet jako s ovcí nechat to venku na dešti v zimě jezdit i na solených cestách...
Viděl jsem recenzi, porovnávali ojetou Porsche 911, lotus eprit, a ferrari 355, to bych vám chtěl ukázat, kdybych to našel, týpek trošku podráždil motor, tak dopadlo, že jedno z těch aut to nedávalo, přehřátý a jeden žral olej na pohled ty auta krásný veterány co stály pořád v garáži...já jsem byl pod stolem a řval smíchy co to byly za křápy...

To sice ano, ale koukni treba na tuhle E46...
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... 90#carMenu
Mozna je to nejaka borena mrdka to nevim ale cena stejna jak za nektery E36...
Podle me holt cena E36 musi dolu.. Jsou tu uz 2 nove generace 3er...
Jinak co se BMW motoru tyce tak podle me daji 500tkm jak nic..
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... 90#carMenu
Mozna je to nejaka borena mrdka to nevim ale cena stejna jak za nektery E36...

Podle me holt cena E36 musi dolu.. Jsou tu uz 2 nove generace 3er...

Jinak co se BMW motoru tyce tak podle me daji 500tkm jak nic..

Jo, ale pekna E46 330 stoji porad 300-500
... E46ky ne M3 se pohybujou dneska od 100k do 500 - 600k a pritom na 330-350k uz zacina E90. Obrovske rozpeti. Takze totez je u E36. Zacinaj za smesny ceny za par korun a opravdu pekne kousky jsou drazsi nez E46ky. Nic divneho na tom nevidim. Samozerejme, ze hodne levnych vraku pak srazi cenu i u peknych kousku, ale kdyz ma nekdo doma opravdu vonavku, tak si muze rict hodne a nakonec se obvykle kupec-znalec najde. Pokud chcete prodat rychle, tak hold musite pod cenu, ale tak to chodi...
Me tohle proste bavi jak maj lidi nazor, ze jak chces za auto vic nez prumer, tak si blazen. Jediny dulezity fakt v Cechach je r.v. a pocet km
a na zbytek asi nikdo necumi nebo nevim...
Jedine co mi sere je, ze lidi chtej casto hodne penez i za ten vrak, tj. drahe auto neznamena dobre auto a naopak levne auto nemusi byt nutne vrak, proste nekdo chce rychle prodat...

Me tohle proste bavi jak maj lidi nazor, ze jak chces za auto vic nez prumer, tak si blazen. Jediny dulezity fakt v Cechach je r.v. a pocet km

Jedine co mi sere je, ze lidi chtej casto hodne penez i za ten vrak, tj. drahe auto neznamena dobre auto a naopak levne auto nemusi byt nutne vrak, proste nekdo chce rychle prodat...
A cemu se divis? E36 je stara v prumeru 15 let! Jen at ceny padaj co nejvic, diky tomu si dnes muzes koupit e38 ve skoro plny palbe kolem 100tis coz je nadhera!! Vozis si prdel v luxusu, v kuzi, navi za par korun! Ceny padaj hlavne proto ze tyhle velky obsahy nejsou v kurzu, normalni myslici clovek co ma rodinu si nekoupi 2,5L nebo 4L jen pro prevoz na vylety nebo do kramu! Kamos z prace prodava 306 2.0 Hdi protoze to prej moc zere (6-7l
), proste chce neco co bude zrat miň, tohle proste tedka frci! Takze jen ať ceny padaji
!

-
- Kontaktovat uživatele:
HAMANN píše:A cemu se divis? E36 je stara v prumeru 15 let! Jen at ceny padaj co nejvic, diky tomu si dnes muzes koupit e38 ve skoro plny palbe kolem 100tis coz je nadhera!! Vozis si prdel v luxusu, v kuzi, navi za par korun! Ceny padaj hlavne proto ze tyhle velky obsahy nejsou v kurzu, normalni myslici clovek co ma rodinu si nekoupi 2,5L nebo 4L jen pro prevoz na vylety nebo do kramu! Kamos z prace prodava 306 2.0 Hdi protoze to prej moc zere (6-7l), proste chce neco co bude zrat miň, tohle proste tedka frci! Takze jen ať ceny padaji
!
Jo nejlepší je sranda na tom, že si člověk v bawku myslí, že si vozí prdel v kůži a přitom je to přiblblá koženka....

gyrous píše:HAMANN píše:A cemu se divis? E36 je stara v prumeru 15 let! Jen at ceny padaj co nejvic, diky tomu si dnes muzes koupit e38 ve skoro plny palbe kolem 100tis coz je nadhera!! Vozis si prdel v luxusu, v kuzi, navi za par korun! Ceny padaj hlavne proto ze tyhle velky obsahy nejsou v kurzu, normalni myslici clovek co ma rodinu si nekoupi 2,5L nebo 4L jen pro prevoz na vylety nebo do kramu! Kamos z prace prodava 306 2.0 Hdi protoze to prej moc zere (6-7l), proste chce neco co bude zrat miň, tohle proste tedka frci! Takze jen ať ceny padaji
!
Jo nejlepší je sranda na tom, že si člověk v bawku myslí, že si vozí prdel v kůži a přitom je to přiblblá koženka....![]()
![]()
![]()
A na tu koženku si člověče přišel jak?

-
HAMANN píše:A cemu se divis? E36 je stara v prumeru 15 let! Jen at ceny padaj co nejvic, diky tomu si dnes muzes koupit e38 ve skoro plny palbe kolem 100tis coz je nadhera!! Vozis si prdel v luxusu, v kuzi, navi za par korun! Ceny padaj hlavne proto ze tyhle velky obsahy nejsou v kurzu, normalni myslici clovek co ma rodinu si nekoupi 2,5L nebo 4L jen pro prevoz na vylety nebo do kramu! Kamos z prace prodava 306 2.0 Hdi protoze to prej moc zere (6-7l), proste chce neco co bude zrat miň, tohle proste tedka frci! Takze jen ať ceny padaji
!
Ja na tom nevidim nic spatnyho, sam sem si taky kupoval bavo kvuli tomu ze ma vynikajici spotrebu. Samozrejme jeste hral roli super vzhled, jizdni vlastnosti a celkovy luxus tohohle auta.
Hold pokud clovek to auto ma jako pracovni povoz nebo ma rodinu se kterou jezdi jenom na nakupy, vikendove vylety a do prace, tak proste oceni nizkou spotrebu.
Me osobne by se moc nevyplatilo jezdit za zakaznikama 100km tam a zpet se spotrebou 9l/100km.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo nejlepší je sranda na tom, že si člověk v bawku myslí, že si vozí prdel v kůži a přitom je to přiblblá koženka....
[/quote]
[/quote]
Tak že jsem zkoušel sedat do aut, ty obyč sedačky BMW jsou dobrý, ale ty anatomický v těch se sedí bezva. A pak člověk zjistí, že i když je napsaný v inzerátu kůže, tak tam příjde a vona je to debilní koženka no prostě o ničem...

Tak že jsem zkoušel sedat do aut, ty obyč sedačky BMW jsou dobrý, ale ty anatomický v těch se sedí bezva. A pak člověk zjistí, že i když je napsaný v inzerátu kůže, tak tam příjde a vona je to debilní koženka no prostě o ničem...

většina lidí, co si vozí zadek v drahých autech, na ně ve skutečnosti nemá. jsou to různí podnikatelé, které mají auto na leasing, platí horentní sumy měsíc co měsíc a hodně z těch aut, potom skončí jako zabavené leasingy. koupit jen tak auto za 2 mega by si nemohli ani omylem. dále spousta těch aut je ojetých, a nemusím to řikat tady na BMW klubu, často ty auta vypadají daleko dražší než ve skutečnosti jsou. Vždyť spousta lidí si už o e46 myslí kolik to nestojí.. a nová sedma před faceliftem nebo nová pětka? vždyť se to dá ojeté pořídit levněji než octavia, 400-500 tisíc.. Další lidé dělají různé čachry s daněmi a to auto je ve skutečnosti vyšlo taky na podstatně míň než je ceníková cena. A v neposlední řade, je spousta těch, co to mají jen půjčené nebo pracovní..
s tímto názorem plně souhlasím, v dnešní době si málokterý člověk kupuje auto nad 300tis v hotovosti a to možná přeháním, pokud to není auto na firmu kde se to vyplatí ale v soukromí tak zastávám názor pokud na něco nemám tak si to nekupuji, každý se jen zadlužuje, to umí kde kdo a poté si koupit auto za 2 miliony a frajeřit s ním. Znám člověka který bere 30tis čistého a pohovku za 25tis si vzal na splátky...