Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

New Bmw x1

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MarulK

#1 Příspěvek od MarulK »

tak to je paráda pánové a dámy hm? 8O 8O 8O 8O
http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/x1/ ... ience.html

jen na to mít love :oops:
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od fidzi »

X1 se mi teda nelíbí, ale pominu-li tuhle subjektivní věc, tak mi to příjde jako zbytečné auto. Do terénu bych ho nevytáhl, na to to není ( polnačku neberu jako terén ) a na silnici mě poslouží lépe třeba 3er v kombíku s X-Drive. Celkově mi příjde, že model od modelu je všechno víc offroad-look, ale mimo silnici to nemůže. Holt značky následují zákazníky a ty požadují "teréní auta" na silnici a do města. :evil:
ironpipi

#3 Příspěvek od ironpipi »

Pro mě taky docela zbytečnej model, i když je to pěkný...
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.
chrompacket

#5 Příspěvek od chrompacket »

libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.

X6 je stejně jako každé BMW hlavně o designu a prestižnosti, BMW si nekupují pan tátové s rodinami protože to je neskutečně praktické auto pro celou rodinu s velmi nízkou spotřebou, BMW si kupují lidé, kteří vědí že je to hlavně o radosti z jízdy o designu a výjimečnosti, to přesně a ještě spoustu jiných vlastností vystihuje model X6.
A Xjednička je přesně to co koupí hodný pan táta své manželce, která bude cestou do práce vozit jejich ratolesti do školy či školky aby se cítili cestou lépe a bezpečně.
Takových lidí co takhle uvažujou je hodně a BMW to moc dobře ví, je pravda, že ti méně zámožnější pořídí třeba něco jako Nissan KAŠKAJ (či jak se to píše) ale všichni ví (i ti co na to nemaj) že bmw je bmw a pokud by jejich paní máma jela v X1 to by se sousedi otáčeli :lol: a jen proto, že je to prostě hódně prstižní značka :wink:
je pěkné sledovat jak se za poslední cca 2roky zvedl prodej nových vozů BMW což jen značí víc a víc stejně nakažených lidí jako jsme my :)
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od HansCZ »

me se teda celkem libi...rozhodne vic jak vybehova X3
trh si ji zada tak proc zaostavat...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

MarulK píše:tak to je paráda pánové a dámy hm? 8O 8O 8O 8O
http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/x1/ ... ience.html

jen na to mít love :oops:

Kára je to docela pěkná, taky je pěkná cena základního modelu cca 800k.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Dlugy

#8 Příspěvek od Dlugy »

Tvrdit,že je zbytočný model možte až potom ked sa to nebude predávat a bude to prepadák :!:
Inžiniery z BMW vedia čo robia :wink:
Za mňa ma X1,X6 za :cool2:
ex e36 325i, ex e46 320D, e70 35D
Becx

#9 Příspěvek od Becx »

ja na tuhle kategorii vozu nejsem, ale musim rict, ze se celkem x1 povedla, doufam, ze nahradi x3, kterou povazuji za nejskaredsi bmw soucasnosti...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od DC Výkonná rada »

mě osobně se tedy současné nové designy od van Hooydonka hodně líbí - ať už je to nová sedma, tahle x1 nebo i ten prcek s předním náhonem
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
janzat

#11 Příspěvek od janzat »

souhlasím...

F1 i X6 za jedna ;-)

krásný auta...

o nový sedmě nemluvě...a 5 GT taky paráda..
jarda

#12 Příspěvek od jarda »

libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.

To "zbytečnej" může být přesně tím důvodem proč se tato auta prodávají. X6 je zářivý příklad. Když si někdo koupí TAK zbytečné auto za TOLIK peněz, dává tím světu najevo že žije v luxusu, že si to muže dovolit, že je větší pes. To je hlavním lákadlem luxusních SUV, kabrioletů, supersportů... koupit si auto s dobrý poměrem cena/výkon dokáže každý vidlák.

Čekal bych že zrovna tady to lidé budou chápat - proč polovina z nás jezdí v E36 kupé a ne v touringu? Asi ne proto že je na okruhu o něco rychlejší..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MartyE30 »

X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od fidzi »

jarda píše:

To "zbytečnej" může být přesně tím důvodem proč se tato auta prodávají. X6 je zářivý příklad. Když si někdo koupí TAK zbytečné auto za TOLIK peněz, dává tím světu najevo že žije v luxusu, že si to muže dovolit, že je větší pes. To je hlavním lákadlem luxusních SUV, kabrioletů, supersportů... koupit si auto s dobrý poměrem cena/výkon dokáže každý vidlák.

Čekal bych že zrovna tady to lidé budou chápat - proč polovina z nás jezdí v E36 kupé a ne v touringu? Asi ne proto že je na okruhu o něco rychlejší..
A tím, že si koupíš opravdového offroada není ukázání světu jaké máš úžasné ego? Já se spíš otočím za drsným offroadem než za navoněnou mrtvolou hrající si na offroad. Ale je to můj názor, pokud se někomu tyhle auta líbí tak mu to rozhodně neberu. :wink:
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od fidzi »

MartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
Krom toho, že je to argument trochu "mimo", tak ti prozradím jednu věc: Nikdo na mě ohledy nebere, já taky ne. Pravidlo džungle :lol:
jarda

#16 Příspěvek od jarda »

fidzi píše:A tím, že si koupíš opravdového offroada není ukázání světu jaké máš úžasné ego? Já se spíš otočím za drsným offroadem než za navoněnou mrtvolou hrající si na offroad. Ale je to můj názor, pokud se někomu tyhle auta líbí tak mu to rozhodně neberu. :wink:

Opravdového offroadu se to co jsem napsal netýká, protože u něj není jasné jestli ho náhodou opravdu nepotřebuješ. U X6 to jasné je. A o egu jsem nic nepsal..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od fidzi »

jarda píše:
fidzi píše:A tím, že si koupíš opravdového offroada není ukázání světu jaké máš úžasné ego? Já se spíš otočím za drsným offroadem než za navoněnou mrtvolou hrající si na offroad. Ale je to můj názor, pokud se někomu tyhle auta líbí tak mu to rozhodně neberu. :wink:

Opravdového offroadu se to co jsem napsal netýká, protože u něj není jasné jestli ho náhodou opravdu nepotřebuješ. U X6 to jasné je. A o egu jsem nic nepsal..
Ty si psal, že lidi chtějí ukázat, že na to mají a žijí v luxusu. Není tohle o honění ega? Jinak u X6 souhlasím, že se na nic nesnaží hrát.
jarda

#18 Příspěvek od jarda »

Ok, "honění ega" asi sedí. Ego samotné je myslím trochu něco jiného, ale to je slovíčkaření.
Nicméně potom si opravdu nemyslím že opravdový offroad je až tak vhodný na honění ega. Myslím, že když "veřejnost" vidí opravdový offroad tak to automaticky nevnímá tak, že ten člověk neví co s penězi (což je cílem), byť se jim třeba líbí. Výnimkou je možná Mercedes G.
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od MartyE30 »

fidzi píše:
MartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
Krom toho, že je to argument trochu "mimo", tak ti prozradím jednu věc: Nikdo na mě ohledy nebere, já taky ne. Pravidlo džungle :lol:

To jo, ale nejsme v džungli. Myslím, že budeš mnohem radši když do tebe nabourá pětka v kombu než x5.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od fidzi »

MartyE30 píše:
fidzi píše:

To jo, ale nejsme v džungli. Myslím, že budeš mnohem radši když do tebe nabourá pětka v kombu než x5.
Právě, že žijeme v džungli. Navíc radši budu, když do mě nabourá X5, než nebrzdící zabiják Schade s kupou ostrých hran a absencí deformačních zón.
Odpovědět