http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/x1/ ... ience.html
jen na to mít love

libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.
MarulK píše:tak to je paráda pánové a dámy hm?![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/x1/ ... ience.html
jen na to mít love
libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.
A tím, že si koupíš opravdového offroada není ukázání světu jaké máš úžasné ego? Já se spíš otočím za drsným offroadem než za navoněnou mrtvolou hrající si na offroad. Ale je to můj názor, pokud se někomu tyhle auta líbí tak mu to rozhodně neberu.jarda píše:libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.
To "zbytečnej" může být přesně tím důvodem proč se tato auta prodávají. X6 je zářivý příklad. Když si někdo koupí TAK zbytečné auto za TOLIK peněz, dává tím světu najevo že žije v luxusu, že si to muže dovolit, že je větší pes. To je hlavním lákadlem luxusních SUV, kabrioletů, supersportů... koupit si auto s dobrý poměrem cena/výkon dokáže každý vidlák.
Čekal bych že zrovna tady to lidé budou chápat - proč polovina z nás jezdí v E36 kupé a ne v touringu? Asi ne proto že je na okruhu o něco rychlejší..
fidzi píše:A tím, že si koupíš opravdového offroada není ukázání světu jaké máš úžasné ego? Já se spíš otočím za drsným offroadem než za navoněnou mrtvolou hrající si na offroad. Ale je to můj názor, pokud se někomu tyhle auta líbí tak mu to rozhodně neberu.
Ty si psal, že lidi chtějí ukázat, že na to mají a žijí v luxusu. Není tohle o honění ega? Jinak u X6 souhlasím, že se na nic nesnaží hrát.jarda píše:fidzi píše:A tím, že si koupíš opravdového offroada není ukázání světu jaké máš úžasné ego? Já se spíš otočím za drsným offroadem než za navoněnou mrtvolou hrající si na offroad. Ale je to můj názor, pokud se někomu tyhle auta líbí tak mu to rozhodně neberu.
Opravdového offroadu se to co jsem napsal netýká, protože u něj není jasné jestli ho náhodou opravdu nepotřebuješ. U X6 to jasné je. A o egu jsem nic nepsal..
fidzi píše:Krom toho, že je to argument trochu "mimo", tak ti prozradím jednu věc: Nikdo na mě ohledy nebere, já taky ne. Pravidlo džungleMartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
Právě, že žijeme v džungli. Navíc radši budu, když do mě nabourá X5, než nebrzdící zabiják Schade s kupou ostrých hran a absencí deformačních zón.MartyE30 píše:fidzi píše:Krom toho, že je to argument trochu "mimo", tak ti prozradím jednu věc: Nikdo na mě ohledy nebere, já taky ne. Pravidlo džungleMartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
To jo, ale nejsme v džungli. Myslím, že budeš mnohem radši když do tebe nabourá pětka v kombu než x5.