Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

530d je doma

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
fanda1

#21 Příspěvek od fanda1 »

Tak ten Dynamic drive je totálně super!!!

Mám dotaz, jde nějak sundat hlavice řadící páky? A nevíte kde jde sehnat tato hlavice řadící páky?
http://img23.imageshack.us/img23/7889/83641723.jpg
Player1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Player1 »

Jo, Dynamic Drive je super :lol:

Hlavici řadicí páky sundáš trhnutím za ni směrem nahoru. Tu, co se ti líbí, koupíš v nejbližším autosalonu BMW, tak, jako všechno ostatní na tvoje auto :wink:
fanda1

#23 Příspěvek od fanda1 »

Player1 píše:Jo, Dynamic Drive je super :lol:

Hlavici řadicí páky sundáš trhnutím za ni směrem nahoru. Tu, co se ti líbí, koupíš v nejbližším autosalonu BMW, tak, jako všechno ostatní na tvoje auto :wink:

Nevíš na kolik tak zhruba vyjde? Ve čtvrtek se tam stavím...
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Hyri »

ked e 60 tak jedine po facelifte. pekne.
prase007

#25 Příspěvek od prase007 »

fanda1 píše:Ale teď jsem našel další problém. Když propojím "auto" s mobilem tak někdy se objeví telefoní seznam někdy ne a ještě to ten telefon vypíná. Telefon je nokia 6500c. To nevím jak vyřešit.

Vyzkoušej update softwaru v mobilu, pak v autě a když nic nezabere, tak jedině novej mobil ... s timhle jsem se taky hodně natrápil, zkušenosti: starší nokie typu 6230 naprosto bez problémů, novější se symbianem 6220 classic - vůbec nefunguje, N95 jedna fungovala bez problému, ale bez telefonního seznamu, druhá stejná N95 se stejnym softwarem nefungovala a odpojovala se .... E65 odpojuje se, funguje občas, E66 - funguje bez problému i s telefonnim seznamem. Je pár zaručenejch typů mobilů co fungujou, u těch ostatních to bohužel snad je kus od kusu ..

Jinak k autíčku gratuluju, vypadá super. Přeju ať dlouho a spolehlivě slouží !
fanda1

#26 Příspěvek od fanda1 »

prase007 píše:
fanda1 píše:Ale teď jsem našel další problém. Když propojím "auto" s mobilem tak někdy se objeví telefoní seznam někdy ne a ještě to ten telefon vypíná. Telefon je nokia 6500c. To nevím jak vyřešit.

Vyzkoušej update softwaru v mobilu, pak v autě a když nic nezabere, tak jedině novej mobil ... s timhle jsem se taky hodně natrápil, zkušenosti: starší nokie typu 6230 naprosto bez problémů, novější se symbianem 6220 classic - vůbec nefunguje, N95 jedna fungovala bez problému, ale bez telefonního seznamu, druhá stejná N95 se stejnym softwarem nefungovala a odpojovala se .... E65 odpojuje se, funguje občas, E66 - funguje bez problému i s telefonnim seznamem. Je pár zaručenejch typů mobilů co fungujou, u těch ostatních to bohužel snad je kus od kusu ..

Jinak k autíčku gratuluju, vypadá super. Přeju ať dlouho a spolehlivě slouží !

Mobil se bude přehrávat ve středu tak uvidím.
fanda1

#27 Příspěvek od fanda1 »

Děkuji, děkuji...

Nevíte jestli se dá nějak vypnout to pípání když není zaplý pás? Nebo aspoň oddálit, třeba aby to začalo pípat až po pěti minutách...
Player1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Player1 »

:!: NEMYSLÍŠ...ZAPLATÍŠ :!:

:lol: Jinak ta řadička výjde, si myslím, tak na 3k, ale uvidíš co ti řeknou, to je jenom můj odhad a v ETK jsem to nehledal
fanda1

#29 Příspěvek od fanda1 »

Player1 píše::!: NEMYSLÍŠ...ZAPLATÍŠ :!:

:lol: Jinak ta řadička výjde, si myslím, tak na 3k, ale uvidíš co ti řeknou, to je jenom můj odhad a v ETK jsem to nehledal

Jako takto se uvazujem ale když máš parkovat, nebo přejet po arále a pípá to jak sviňa hned odzačátku tak to hnus.

Aha a někde by levněji sehnat nešla?
prase007

#30 Příspěvek od prase007 »

fanda1 píše:Děkuji, děkuji...

Nevíte jestli se dá nějak vypnout to pípání když není zaplý pás? Nebo aspoň oddálit, třeba aby to začalo pípat až po pěti minutách...

nedá se to vypnout, leda si někde sehnat tu sponu a zarvat jí tam a máš klid .. to by ale udělalo jen prase :) nicméně po pár minutách to pípat přestane.
fanda1

#31 Příspěvek od fanda1 »

prase007 píše:

nedá se to vypnout, leda si někde sehnat tu sponu a zarvat jí tam a máš klid .. to by ale udělalo jen prase :) nicméně po pár minutách to pípat přestane.

jenže po těch pár minutách už zase lezu z auta. No nevadí...

Ještě dotaz, kde najdu teplotu motora? Mě to chybí na budíkách..... :D
Dragonny530d

#32 Příspěvek od Dragonny530d »

fanda1 píše:
prase007 píše:

jenže po těch pár minutách už zase lezu z auta. No nevadí...

Ještě dotaz, kde najdu teplotu motora? Mě to chybí na budíkách..... :D

Teplotu mas na otackomeru, ty carky ke konci u cisel ... poznas to tak, ze kdyz mas vypnuty motor, tak tam uvidis jenom cerveny pole. Nastartuj - a nabehne ti to tam. Pri studenym motoru se ti ukazes maximum, pak ti budou ubihat az k pulce.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#33 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

To je hodně orientační ukazatel. Ani to není až tak teploměr, ale ukazatel kam se může motor podle zahřátí točit. Já jsem si pro klid duše nechal namontovat ACM, na displeji to ukazuje přesnou teplotu motoru
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Dragonny530d

#34 Příspěvek od Dragonny530d »

Vlasta píše:To je hodně orientační ukazatel. Ani to není až tak teploměr, ale ukazatel kam se může motor podle zahřátí točit. Já jsem si pro klid duše nechal namontovat ACM, na displeji to ukazuje přesnou teplotu motoru

Jasne, dekuju za upresneni. Je to ovsem jedine co tedka v aute ohledne teploty ma:-) Jojo to neni spatna vec, ale treba ja to nejak neresim, to v tom budiku staci a myslim, ze kdyby se prehrival, ze tam je kontrolka, takze v pohode .. ale diky, zes to poupravil.
fanda1

#35 Příspěvek od fanda1 »

Ok děkuji, zase jsem o trošku chytřejší. Jinak na mobilu jsem nechal přehrát software a je to plně funkční. Samo se to připojí, nevypadává to a když někdo volá tak tam jsou i jména. Snad se něco neposere a bude to tak fungovat pořád.
Tak už mi není jasná jen jedna věc. Jak funguje tempomat s brzdnou funkcí?
fanda1

#36 Příspěvek od fanda1 »

Tak a je to posrané, mobil se v autě vypíná. Dnes jsem zkusil tři Nokie 6500c a všechny se po chvilce vypli. Pak jsem zkusil E66 ta fungovala ale nenačte to telefonní seznam. Ještě jsem zkusil Nokii 5320 XpressMusic a ta jediná fungovala bez problémů. Jenže problém je v tom, že potřebuji aby to fungovalo na té 6500c. Když přehraji soft v autě, myslíte,že by to mohlo fungovat? Není někde nějaký seznam s kterýma mobilama to funguje?

Ještě mám jeden dotaz, připadámi, že mám zadní kola mírně rozjeté. Je to normální nebo by měli být úplně narovno?
prase007

#37 Příspěvek od prase007 »

fanda1 píše:Tak a je to posrané, mobil se v autě vypíná. Dnes jsem zkusil tři Nokie 6500c a všechny se po chvilce vypli. Pak jsem zkusil E66 ta fungovala ale nenačte to telefonní seznam. Ještě jsem zkusil Nokii 5320 XpressMusic a ta jediná fungovala bez problémů. Jenže problém je v tom, že potřebuji aby to fungovalo na té 6500c. Když přehraji soft v autě, myslíte,že by to mohlo fungovat? Není někde nějaký seznam s kterýma mobilama to funguje?

Ještě mám jeden dotaz, připadámi, že mám zadní kola mírně rozjeté. Je to normální nebo by měli být úplně narovno?

Zadní kola jsou OK, nejsou úplně rovně.

Co se týče mobilů, tak seznam existoval, někde jsem ho viděl, jenže je z roku, kdy E60 byla nový auto, takže jsou tam dost prehistorický telefony a s novejma je to problém zjistit, protože je to fakt kus od kusu a ne typ od typu ...
fanda1

#38 Příspěvek od fanda1 »

Aha... tak ok. Dík dík... zkusím zjistiit co by stálo to přehrání softu v aute a uvidím co to udělá a neudělá.
fanda1

#39 Příspěvek od fanda1 »

Snad už jen poslední dva dotazy na vás tady mám.
1. Jak funguje tempomat s brzdnou funkcí? Myslím si, že by to nějak mělo udržovat odstup od auta předemnou, ne?
2. A ještě mě zajímá ta řadička co se mě líbí a chtěl bych, jestli se dá dat na moje auto? Našel jsem ji jen v kuse s manžetou.
Obrázek
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od RuDoSh »

fanda1 píše:Snad už jen poslední dva dotazy na vás tady mám.
1. Jak funguje tempomat s brzdnou funkcí? Myslím si, že by to nějak mělo udržovat odstup od auta předemnou, ne?

spis to bude, to ze si das na tempomatu 50km/h a pojedes z prudkeho kopce, tak to bude dobrzdovat i brzdama (ne jen motorem) aby jsi jel tech 50....
Odpovědět