Zúčastnění vědí, jaké s tím mám už vlastně přes půl roku problémy, ostatním vše přiblížím zde.
Na podzim loňského roku se mi podařilo pořídit celoleštěná trojdílná kola AC Schnitzer v rozměru 9 a 10x19 palců. Rovnou povídám že jsou hodně ojedinělá.
Kola jsem kupoval s tím, že jedno zadní již bylo opravované a bylo mi přislíbeno, že pokud svár na vnitřním límci nevydrží, prodávající mi na své náklady límec opraví. Svár samozřejmě nevydržel. Ten kluk nejdřív zkoušel shánět jiný límec na toto kolo a rozměr, podotýkám že je to nadlidský úkon sehnat samostatný límec na už tak ojedinělá kola.
Samozřejmě se nezadařilo, tak přislíbil že nechá u jakési firmy v Praze, která se tím údajně zabývá, vyrobit límec nový. Celou sadu kol jsem mu v průběhu března přivezl. elou sadu proto, že on se zabývá leštěním kol tak jsem si chtěl celou sadu nechat znovu komplet přeleštit a nalakovat vnitřní límce na černou barvu.
Od té doby jezdím až doteď na zimákách, které doslova ubývají před očima, jen mu neustále volám a neustále poslouchám nějaké argumenty proč stále není nic hotové.
Rád bych také, kdyby mi někdo na něj dal nějakou referenci pokud ho znáte ( http://www.lestimekola.cz ). Rozhodně bych ho nerad pomlouval, zatím to vypadá že se snaží, byť neúspěšně, ale tři měsíce čekám na vyrobení jednoho límce, a přeleštění zbytku z kol a nalakování límců. Na začátku nic"nebyl problém"a do čtrnácti dnů jsem měl mít vše zpět doma, no a dnes je již 14.června.
Neznáte někdo onu pražskou firmu, která by můj límec mohla vyrábět? Pokud už je tam nedovede popohnat on, rád bych se o to pokusil sám. nejspíš nebudou moc seriózní, pokud přijmou objednávku na jeden mizernej límec a takhle se s tím se*ou.

Případně, dovedl by mne někdo odkázat někam jinam, kde dovedou vyrobit vnitřní límec

Jinak pochybuji že by můj starý límec šel ještě kvalitně opravit, byl již opravovaný a v místech sváru řádně zeslabený, nemluvě o tom že ani to leštění mu potom asi na pevnosti nepřidalo, viz foto.