Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ramena (nebo jiné díly) od SRL

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Vasek70

#21 Příspěvek od Vasek70 »

Pokud by se ti SRL nepozdávaly, tak jsem dostal typ na člena klubu a když jsem si zjišťoval ceny, nebylo to vůbec špatné - tak jen jako alternativa: :)
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=80319
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Velvetek »

díky, ale má tam už STOP stav, takže už to asi nevyjde :?
voski

#23 Příspěvek od voski »

Velvetek-Zkus ho pěkně poprosit a třeba pomůže,mně se to tak povedlo.Ale nic neslibuju,protože času asi moc nemá.
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Velvetek »

Poslal jsem mu mail, pak ještě jeden, že jsem se dočetl, že už to nedělá, tak uvidím, jestli na to odpoví. Jinak pokud toho má dost, tak ať se raději věnuje rodině a já si připlatím :wink:
voski

#25 Příspěvek od voski »

Uvidíš.Mám jen za to že mu ale email na objednávky nějakou dobu nejede,možná je to teď už jinak.
Vasek70

#26 Příspěvek od Vasek70 »

Minulý týden jsem měnil kardan a při té příležitosti jsem vyměnil stabilizátor, který mi ještě zbyl ze sady ramen SRL.
Takže jsme při zvednutém autě rovnou skoukli ramena po ročním provozu a vše v naprostém pořádku. Takže za ty prachy zatím naprostá spokojenost.
Ještě uvidím, co na to příští týden na STK... :wink:
BaDDog

#27 Příspěvek od BaDDog »

Ja som menil celu sadu ramen SRL na E38... auto najazilo asi 25t Km.. ale to som ich nešetril - žiadne prvotriedne cesty.. sada stala 100€... len ramena... a za tie prachy sa to neoplatilo šetriť..
A na moje počudovanie auto jazdy už druhy rok a klop klop ...že vraj žiaden problem.. akurat sa ozvala len tyč riadenia že treba menit.. ale čapy v pohode..
Tak isto aj značka MASTER GERMANY či ako sa volaju.. tak menili sadu na E39 Touring... v servise.. a že nedavno tam bol navymenu oleja a že po roku stale ok... bez vole.. a ked to tam montovali tak si tiež mysleli že to bude blato ako to SRL... :wink:
Vasek70

#28 Příspěvek od Vasek70 »

Rok se s rokem sešel a ramena (nebo lépe řečeno "sadu všeho možného") mám na báwu už téměř dva roky. A musím konstatovat, že stejně jako loni chlapi na STK, ani já letos nevidím žádný problém - nikde nic neťuká, auto drží na silnici, takže pohodka.
V tuhle chvíli mám od výměny naježděno cca 40tis, takže mě se ramena už parádně zaplatila. Nevím, jak stabilní kvalitu mají výrobci SRL, ale ta sada co jsem koupil já, je opravdu slušná.
Koncem března půjdu na geometrii, protože přeci jen, děr na silnici přibylo a ne vždy se mi daří vykličkovat bez ztráty věnečku. :( Tak až to budou mít na heveru, tak zas omrknu.
Ale jak jsem již napsal - zatím naprostá spokojenost. :)
Vasek70

#29 Příspěvek od Vasek70 »

= plz smazat =
Vasek70

#30 Příspěvek od Vasek70 »

= plz smazat =
Odpovědět