Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaký čistič motoru?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud není mastný tak je spoustu možností. Když jsem umýval motor po karosárně a lakovně, tak jsem ho normálka opláchl, dal do kbelíku trochu víc autošamponu s vodou a smetáčkem vše pořádně opucoval a spáchl a bylo to jak nové. Jen nějaké postřiky jsou spíš na mastnotu, nános prachu je lepší ručně odstranit, jinak ti tam zůstanou zbytky.
-
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem od sonaxu motorplast a vypadá to docela dobře, i když je s tim hrozný práce, protože jak to nastříkáš na lak, tak to udělá takovou divnou matnou vrstvu čehosi.Třeba tady:
http://internetovy-obchod.msbox.cz/sona ... -dp-19350/
http://internetovy-obchod.msbox.cz/sona ... -dp-19350/
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas motor jenom zapraseny a nenaolejovany, tak bude stacit temer cokoli, abys ho umyl. Jinak s uspechem muzes pouzit napriklad Cyklostar ktery koupis tam kde prodavaji jizdni kola a udela to dobrou sluzbu (sam s tim cistim i lestene alu kola, podbehy atd).
Pokud budes chtit neco lepsiho na cisteni a naslednou konzervaci plastu atd v motorovem prostoru, tak bych sahl napriklad po Autoglymu
Pokud budes chtit neco lepsiho na cisteni a naslednou konzervaci plastu atd v motorovem prostoru, tak bych sahl napriklad po Autoglymu

-
- Kontaktovat uživatele:
CybreX píše:Jinak s uspechem muzes pouzit napriklad Cyklostar ktery koupis tam kde prodavaji jizdni kola a udela to dobrou sluzbu (sam s tim cistim i lestene alu kola, podbehy atd).
Potvrzuji, že Cyklostar od Nacházela je naprosto špičkové čistidlo na všechno a ještě to pak pěkně voní

Jinak nebyla to nemrzka Sonax ale Sheron