Mate nekdo zkusnosti s touhle navigaci? znacka VDO DAYTON, je zabudovana. K tomu jsem nedostal zadnou dokumentaci, takze nevim ani kde to je fyzicky v aute (myslim ten navigacni system) a nevim jak aktualizovat software ani mapu. Potrebuju poradit pokud by nekdo znal.
Ja se tak jen zkusmo zeptam… VDO Dayton v E87… to je takova ta, co je zastavena misto vydechu klimatizace? (Ta se musi nejak vycvaknout, ma data na SD karte.)
jj je to presne ono, ale myslim si ze tam SD karta neni, protoze mi pri zapinani hlasi, ze nemuze nalezt SD kartu. Ale mapa evropy tam normalne je, takze nevim kde to je/.
Ale bohužel jsem to nikdy neviděl a taky to může bejt nainstalovaný kdekoliv, tže jedině hledat :/ Je to dodělávaný aftermarket, tže to bude asi podle toho, kdo to instaloval…
Ahoj chlapi potreboval bych poradit mam e39 r.v. 2001 a je tam dodelavana navigace Vdo Dayton zapuštěná pod ovládanim klimatizace a DVD jednotka je v kufru klasicky jako u originálu. Chtel jsem poprosit jak zaktualizovat software a mapy na typovým štítku na DVD jednotce je 5510. Diky moc za kazdou radu