Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VDO DAYTON

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sishuow

#1 Příspěvek od sishuow »

Mate nekdo zkusnosti s touhle navigaci? znacka VDO DAYTON, je zabudovana. K tomu jsem nedostal zadnou dokumentaci, takze nevim ani kde to je fyzicky v aute (myslim ten navigacni system) a nevim jak aktualizovat software ani mapu. Potrebuju poradit pokud by nekdo znal.

diky!
S.
Srandik32

#2 Příspěvek od Srandik32 »

Navigační jednotky bývají zpravidla v kufru po levé straně.K aktualizaci map je potřeba zjistit typ navigace nebo aspoň auta 8)
sishuow

#3 Příspěvek od sishuow »

ja se tam do kufru zitra podivam. jinak je to auto BMW 118D, E87. Jaky je postup aktualizace mapy?
janbrasna

#4 Příspěvek od janbrasna »

Ja se tak jen zkusmo zeptam… VDO Dayton v E87… to je takova ta, co je zastavena misto vydechu klimatizace? (Ta se musi nejak vycvaknout, ma data na SD karte.)
sishuow

#5 Příspěvek od sishuow »

jj je to presne ono, ale myslim si ze tam SD karta neni, protoze mi pri zapinani hlasi, ze nemuze nalezt SD kartu. Ale mapa evropy tam normalne je, takze nevim kde to je/.
janbrasna

#6 Příspěvek od janbrasna »

Pokud to je model PC 5200 co vypadá takhle tak to jede z SD. Ono to má takovouhle krabičku http://www.vdodayton.sk/blade/c/27/ms-5200.html někde schovanou… A tam se těma SDčama aktualizuje.

Ale bohužel jsem to nikdy neviděl a taky to může bejt nainstalovaný kdekoliv, tže jedině hledat :/ Je to dodělávaný aftermarket, tže to bude asi podle toho, kdo to instaloval…
sishuow

#7 Příspěvek od sishuow »

tak v kufru jsem to nikde nenasel. Kde jinde by to mohlo byt?
janbrasna

#8 Příspěvek od janbrasna »

No v kufru to urcite nebude, tam jsou jen originaly a jen u starsich aut. Vsechny nove jsou za stredni konzoli.

A tam nekde bude schovana i jednotka toho Daytonu. Staci jit po kabelu od displeje, na opacnem konci bude navigace :)
sishuow

#9 Příspěvek od sishuow »

a to znamena ze musim rozebrat celou konzoli? Pokazdy kdyz budu chtit aktualizovat mapu tak to musim jako cely rozebrat? To je trochu nedomyslene ne? :)
janbrasna

#10 Příspěvek od janbrasna »

Tak trosku, no :) Spis bych to hledal nekde primontovane na horni stranu kasliku nebo taknekde…
Johan32

#11 Příspěvek od Johan32 »

Ahoj chlapi potreboval bych poradit mam e39 r.v. 2001 a je tam dodelavana navigace Vdo Dayton zapuštěná pod ovládanim klimatizace a DVD jednotka je v kufru klasicky jako u originálu. Chtel jsem poprosit jak zaktualizovat software a mapy na typovým štítku na DVD jednotce je 5510. Diky moc za kazdou radu
Odpovědět