Zkráceně, koupil jsem BMW E36 325 coupé, rok 1992 ze Švýcarska. Do ČR dovezeno 2008 (tehdy ještě eko nebylo)
v roce 2011 to kupoval mladý kluk, s tím, že eko taky neplatil (ale měl by, už na to byl zákon). Ale prostě neplatil ho a nazdar.
Neni ZTP. A přihlašoval to na sebe. Od něj jsem to kupoval já a tak trochu mi došlo, že EKO padne asi či ne, na mě.
Proč to tu zakládám? Protože zaplatit ji měl on a ne já. A ejhle, kouknu do TP a tam najdu toto. (emise kolonka)

Prostě tam nic neni. Ale CAT mám, dokonce je řízený a jsou tam co vím tak dvě lambdy. Takže Euro 0 nejsem. Co s tím mám sakra dělat?
Nevíte někdo jak prostě to vyřešit bez EKA? Případně na co mám a nemám právo? Můžou mě poslat do prčic s tím, že si mam doject na emise aby mi dopsali kolonku emise nebo prostě na ně vyrukuji s tím, že neplatil předchozí, ani já platit nebudu protože tam prostě nic není? Díky moc za rady, pomoc a kdyby náhodou byste někdo měl někoho se ZTP - odměna jistá Vám i ZTP. Protože to by bylo asi nejlepší. Napíše se kupka na něj, druhej den jakoby hned na mě, plná moc a nemusí nikam chodit. Akorát ode mne dostane odměnu a já předejdu těmhle sprostejm poplatkům
Taková vsuvka - chci se tomu vyhnout, protože je to prasárna a již sem ji platil tento rok dvakrát. Teď potřebuji každou korunu na renovaci E36ky a né vyhazovat litry pro nic. Díky moc