Totic: ano, je to přesně, jak píšeš. Hlavně u toho servisu Ti dávám za pravdu.
Bohužel na E38 není rozpočet. Dokonce jsme uvažovali jen podle pohledu o té 728 co je zde na prodej. podle fotek krásná, ale je to nafta - chjoo, jak špatně se mi to říká. Jinak je krásná.
No a co se E32 týče, tak to auto má svoje obovské kouzlo, jak jsem psala charisma, je to kultovní sedmička, být ve V12 asi by to bylo TOP, ale tady se jde spíš po stavu. Navíc pánové, ta metalíza je nádherná, doslova, ta tomu autíčku sedne snad víc než černá. Čirá krása.
Víš ono je problém v tom, že my jsme oba zaměstnanci státní složky, kde je to fakt docela bída. V soukromí používáme Octavii 2003 a tohle bude vyloženě jen mazel. Co jsem chtěla napsat pro obrázek je fakt, že prostě neoplýváme financemi, tudíž na tohle se šetřilo a odtrhávalo od úst skoro dva roky. Na E38 bychom museli šetřit další dva roky a co potom ten servis, že? Takže rozhodně to není tím, že bychom na to extra měli, ale o tom splnit si sen a mít v garáži a na povoz legendu, která jednou snad bude mít i hodnotu

. Jinými slovy bude to financováno za vydřené peníze i když "jen" 100.000,-Kč, což pro mne není málo, ale pro mě je zadostiučinění, že to nepůjde na žádný úvěr a podle toho se také budeme k autíčku chovat.