Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
co říkate na tuning (přímé sání, turbo)
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal SSSR
[B]Jsem si tak říkal co nacpat do tý mý mašiny aby to lítalo a vzhledem k tomu že nejsem nějak pokročilej bych chtěl požádat o radu zdali jsou možné úpravy u E34 s motorem M50 (nebo jiným) přímé sání a přidání turba.. popřípadě jaké s tím máte zkušenosti.. dík
Kolik do toho chceš investovat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal SSSR
[B]to Shrek: NIC)))))))
Tak si tady nemasti brko

Né, sorry, takovýhle řeči jsme probírali nedávno s kámošem - majitelem tunigový firmy (spolu s LukasHem a předtím s JFK a Kriznikem): Tohle turbo a tamto čip a tam kompresor a asi tak za kolik a co nejlevnějc a slevy a tak, a výsledkem je vždycky velky HOVNO.

Ostatní řekněte: baví vás to? Donekonečna omílat furt to samý, s tím, že výsledek se vždycky velká nula? :bigok:
René to přesně trefil: aby to stálo tak 2.5 k a aby tam byl nárůst miniminálně 50 koní...

Bohužel Vám musím zdělit že jsem ideu s turbama opustil, měli být 2 tedy Bi Turbo V12 ale z důvodu nedostatku místa u V12 jsem musel turba vypustit. A tak na řadu přišel kompresor, ten se tam vejde mezi kompresor klimy a hlavu, teď momentálně se upravuje kompresor a přes zimu se to bude montovat, pak nastane testování a uvidí se jak to bude chodit a jestli to vůbec má cenu. Ono zatim co se mě podařilo zjistit tak přeplňovaný V12 dělá snad jen Koenig za strašnej kotel, a stejně mě ani neodepsali. Jak to bude určitě podám zprávu.
Originál zaslal Fugo
[B]Bohužel Vám musím zdělit že jsem ideu s turbama opustil, měli být 2 tedy Bi Turbo V12 ale z důvodu nedostatku místa u V12 jsem musel turba vypustit. A tak na řadu přišel kompresor, ten se tam vejde mezi kompresor klimy a hlavu, teď momentálně se upravuje kompresor a přes zimu se to bude montovat, pak nastane testování a uvidí se jak to bude chodit a jestli to vůbec má cenu. Ono zatim co se mě podařilo zjistit tak přeplňovaný V12 dělá snad jen Koenig za strašnej kotel, a stejně mě ani neodepsali. Jak to bude určitě podám zprávu.
jak sem rikal, jedinej vo tom nekeca