Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prasklá hlava

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mike

#1 Příspěvek od Mike »

Tak už na mě došlo, slyšel jsem že když se jednou sundá hlava z Motoru M20 tak už to není nikdy vono, před půl rokem mi prasklo těsnění a teď už rovnou hlava, a tak blbě že se pry nedá zavařit. Nevite někdo kde bych sehnal nejakou starší nebo dobře prasklou, aby se dala zavařit?:cry: :cry: :cry:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

hm to je spis vo tom kdo to dava spatky, jestli nakej garazovej kaspar co nezna ty tri kroky utahovani sroubu nebo nekdo kdo tomu rozumi
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

opakovani je matka moudrosti, takze az se zas bude resit hlava na BMW,
pred nandanim vycistit vsechno z der na srouby, musi byt cisty a suchy
utahovat lehce namazany, pokud mozno novy srouby jen podle spravnyho poradi
a v trech krokach, dle motoru (jako treba 30nm +80stupnu + 80 stupnu) a jine stupne dle motoru, ale to plati snad jen pro Vcka nebo (60nm+80nm po 20minutach+35 stupnu na teplem motoru --- tohle by mohlo platit pro M20, jen momenty muzou bejt jiny)
Mike

#4 Příspěvek od Mike »

Je fakt že ten člověk co dělal těsnění to odflakl, ale ted to dělá člověk z Autecu, a ten říkal že tahle hlava už nejde opravit, že je prasklá nějak přes uložení ventilu a dávat jí zpátky nebude, objednává všechno orig., ale za hlavu se mi 41k dat fakt nechce, tak scháním starší.
Martinéz

#5 Příspěvek od Martinéz »

nechce? to se divim:)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak si kup za 41k komplet náhradní káru i s hlavou :bigok:
Mike

#7 Příspěvek od Mike »

Originál zaslal Jawak
[B]Tak si kup za 41k komplet náhradní káru i s hlavou :bigok:

Něco podobnýho mě napadlo, ale začátkem roku chci přejít na E36, tak to nemá smysl.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pivson »

poslal jsem ti mejla
mayklmaykl

#9 Příspěvek od mayklmaykl »

pravda pravda zadne odflakovani!ja mel rozebranej motor m60=3,0 V8 32v a vanos....parada.malem sem se posral ale uz to jede a je to ok akorat bych potreboval jeste donastavit presne rozvody...coz je problem nemam na to nic tak jezdim tak nejak...kdybyste nekdo vedel o necem byl bych vdeeecny....
Míla

#10 Příspěvek od Míla »

Já měl taky problém s prasklou hlavou na 2.5 24v, na dvou místech měla díru, nezavařitelné. Pak sem sehnal chlápka z Plzně, pro kterýho to neni problém. Příští tejden si pro to jedu, tak dám vědět.
Mike

#11 Příspěvek od Mike »

Tak už jsem hlavu (podle mechanika super stav) sehnal a ještě tenhle týden bych měl jezdit, už se nemůžu dočkat až mu pořádně naložím.:bigok: :drive2:
Jinak díky neznalosti mi zůstala jedna hlava na ekonoma, je zabrousená a natlakovaná, levně.
Odpovědět