Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak se dostanu dovnitř ?? - vybitá baterka
-
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem stál a baterka je total takže se dostanu pouze do kufru.
Na něčí radu jsem dal 12V z druhého vozu na brzdovky , ale nic.(akorát brzdovky svítěj pěkně:)).Pak se už setmělo a pokračovat hodlám příště.
Mám to asi zapojit někam na světlo kufru či spínač ??? A kam ???
Budu rád za jakoukoli radu at nemusim zbytečně experimentovat.....
PS. Předem díky za rady typu:"prohoď okno cihlou"
Na něčí radu jsem dal 12V z druhého vozu na brzdovky , ale nic.(akorát brzdovky svítěj pěkně:)).Pak se už setmělo a pokračovat hodlám příště.
Mám to asi zapojit někam na světlo kufru či spínač ??? A kam ???
Budu rád za jakoukoli radu at nemusim zbytečně experimentovat.....
PS. Předem díky za rady typu:"prohoď okno cihlou"
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to tady nekde s podrobnym popisem,nemuzu to ale najit.
Kazdopadne se to otvira od spolujezdce.Otocis klickem na odemceno a zvednes kliku.Nebo zvednes kliku a pak teprv otocis klickem.
A vis co me zajima?jestli to budes zkouset(melo by to fungovat)tak to zkus i u ridice!Nejde me do hlavy proc by to melo fachat jen u spolujezdce.
Kazdopadne se to otvira od spolujezdce.Otocis klickem na odemceno a zvednes kliku.Nebo zvednes kliku a pak teprv otocis klickem.
A vis co me zajima?jestli to budes zkouset(melo by to fungovat)tak to zkus i u ridice!Nejde me do hlavy proc by to melo fachat jen u spolujezdce.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice ze starsi verze, ktera pri "poctivem" zamceni zablokovala zajistovaci vnitrni koliky ("novejsi" verze je uvolnni a pak chodi naprazdno) ale snad ti to bude neco platne.
Pod cernou sipkou pisou neco jako "zvednout kliku a klicem natvrdo otocit odemykacim smerem"
Pod cernou sipkou pisou neco jako "zvednout kliku a klicem natvrdo otocit odemykacim smerem"
- Přílohy
-
- e34locking.jpg (41.51 KiB) Zobrazeno 2874 x
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Všem díky za rady ,ale ted to bracha zkoušel a napsal toto:
"slizoun: jako pravda to je cudlik se hejba ale bud je to zamrzly nebo diky tvejm peknejm hlinikovejm se hejbne jenom malo a nestaci to na otevreni
( ale kdyby to bylo ok tak to urcite pude ! Rano to zkusim znova ale jak pisu cudl ma snahu ale poradne nevyjede je to jako ze by mel vyskocit ale zarazi se diky nevim cemu fuj a je tam pekna zima !!
heery: Hm kazdopadne diky a jim to hned preposlu ....
slizoun: jako jo kdyz tu kliku podrzis nahore tak ten klicek muzes otocit o kus dal nez normalne jo a u ridice to nefunguje to maj recht !!
)"
No tak co ???
"slizoun: jako pravda to je cudlik se hejba ale bud je to zamrzly nebo diky tvejm peknejm hlinikovejm se hejbne jenom malo a nestaci to na otevreni

heery: Hm kazdopadne diky a jim to hned preposlu ....
slizoun: jako jo kdyz tu kliku podrzis nahore tak ten klicek muzes otocit o kus dal nez normalne jo a u ridice to nefunguje to maj recht !!

No tak co ???
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
HEERY píše:... baterka je total ... 12V z druhého vozu na brzdovky , ale nic ... asi zapojit někam na světlo kufru či spínač ???
Na brzdovky by to slo, kdyby ti nekdo slapnul na brzdovy pedal

323ti stock condition
323ti stock condition

Já se do E34 taky vlámal přes dveře spolujezdce, šlo mi to i u řidiče. Prostě klíčkem úplně " odemknout ", potom zvednout a držet kliku a tím klíčem pootočit dál. Jde to fakt ztuha, je dobrý s tím chvíli kvrdlat, jinak je to opravdu o klíč. Až rozchodíš baterku, musíš ten zámek stejným způsobem vrátit do původní polohy, jinak nebude reagovat na centrál.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Tohle se mi stalo loni a do auta se dostaneš takto: Otevřeš zadní kufr a odendáš tapicirunk zadního víka. Stačí částečně. Odpojíš konektor od centrálního zamykání a připojíš k němu baterku. Při tom připojení (nesmí být moc dlouhé- stačí 2 sekundy) ti musí někdo otočit klíčkem v zámku u dveří. Já to zvlád úplně sám, protože mám dálkový centrál -jenom to bylo dost nepohodlné.
Další možnost je: Už tu někdo psal, že se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky. Osobně bych tuten způsob chtěl vidět v reálu.
Kaprfíld

Další možnost je: Už tu někdo psal, že se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky. Osobně bych tuten způsob chtěl vidět v reálu.

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Anonymous píše:... se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky...
Pokud je zamceno na "Diebstahlsicherung", klicem pri zamykani otoceno o 90°, tak koliky NEJDOU VYTAHNOUT !!! A nebo u novejsi verze jdou vytahnout ALE NEODEMYKAJI.
Diebstahlsicherung je obrana pred zlodeji rozbijejicimi okenko a prostrcenou rukou otvirajicimi si dvere.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Francis píše:Anonymous píše:... se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky...
Pokud je zamceno na "Diebstahlsicherung", klicem pri zamykani otoceno o 90°, tak koliky NEJDOU VYTAHNOUT !!! A nebo u novejsi verze jdou vytahnout ALE NEODEMYKAJI.
Diebstahlsicherung je obrana pred zlodeji rozbijejicimi okenko a prostrcenou rukou otvirajicimi si dvere.
Jojo, a dálka zamyká taky do téhle polohy, takže pokud tam vlezeš, tak jediný, co tam uděláš je, že můžeš připojit nabíječku

Nejjednodušší je fakt ta elektrika na osvětlení kuftu, a nebo pod autem v motoru - startér...