Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak se dostanu dovnitř ?? - vybitá baterka

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od HEERY »

Dlouho jsem stál a baterka je total takže se dostanu pouze do kufru.
Na něčí radu jsem dal 12V z druhého vozu na brzdovky , ale nic.(akorát brzdovky svítěj pěkně:)).Pak se už setmělo a pokračovat hodlám příště.
Mám to asi zapojit někam na světlo kufru či spínač ??? A kam ???
Budu rád za jakoukoli radu at nemusim zbytečně experimentovat.....

PS. Předem díky za rady typu:"prohoď okno cihlou"
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od 530DAT »

klickem do dveri to nejde (trosku sily)???
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

otocit klickem v zamku kdyz zatahnes za kliku (jen u spolujezdcovych dveri) nebo tak nejak to tady nekdo psal....
psena
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

Je to tady nekde s podrobnym popisem,nemuzu to ale najit.
Kazdopadne se to otvira od spolujezdce.Otocis klickem na odemceno a zvednes kliku.Nebo zvednes kliku a pak teprv otocis klickem.
A vis co me zajima?jestli to budes zkouset(melo by to fungovat)tak to zkus i u ridice!Nejde me do hlavy proc by to melo fachat jen u spolujezdce.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Je to sice ze starsi verze, ktera pri "poctivem" zamceni zablokovala zajistovaci vnitrni koliky ("novejsi" verze je uvolnni a pak chodi naprazdno) ale snad ti to bude neco platne.

Pod cernou sipkou pisou neco jako "zvednout kliku a klicem natvrdo otocit odemykacim smerem"
Přílohy
e34locking.jpg
e34locking.jpg (41.51 KiB) Zobrazeno 2882 x
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

jak rikal francis, na dverich spolujezdce, zvednout kliku a uplne doleva o cca 120stupnu otocit klicem, to je emergency unlock, proc to nejde u ridice je proto ze ne ve vsech to tak je udelany
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Doufám že se mě nevymlátí baterka...
U spolujezdce jsem z bezpečnostních důvodů dal zámek pryč a u řidiče jsem to zakitoval... Kufr mi nejde otevřít klíčem, asi je tam v háji zámek.
Nedá se nějak spravit? Zámky jsem zatím teda vždycky vrtal, spravovat je to už horší :(
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od HEERY »

Všem díky za rady ,ale ted to bracha zkoušel a napsal toto:
"slizoun: jako pravda to je cudlik se hejba ale bud je to zamrzly nebo diky tvejm peknejm hlinikovejm se hejbne jenom malo a nestaci to na otevreni :o( ale kdyby to bylo ok tak to urcite pude ! Rano to zkusim znova ale jak pisu cudl ma snahu ale poradne nevyjede je to jako ze by mel vyskocit ale zarazi se diky nevim cemu fuj a je tam pekna zima !!
heery: Hm kazdopadne diky a jim to hned preposlu ....
slizoun: jako jo kdyz tu kliku podrzis nahore tak ten klicek muzes otocit o kus dal nez normalne jo a u ridice to nefunguje to maj recht !! :o)"

No tak co ???
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

HEERY píše:... baterka je total ... 12V z druhého vozu na brzdovky , ale nic ... asi zapojit někam na světlo kufru či spínač ???

Na brzdovky by to slo, kdyby ti nekdo slapnul na brzdovy pedal :-) Musis to pripojit na neco pod stalym napetim, v kufru asi leda tak zminovane osvetleni.
323ti stock condition
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

:shock: SLIZ od Heery :shock: Auto jsem votevrel pomoci nadzvedly kliky, ale slo to fakt nahrubo ze jsem malem zlomil klicek. Musel jsem s tim trochu zaverblovat a pak uz jen hruby nasili. nakonec to povolilo :lol: . Timto zpusobem sem se dostal jen do dveri spolujezdce ostatni dvere bez proudu nejdou otevrit ani zevnitr !! Vyndat baterku ze zadni sedacky se me moc nechtelo takze do auta putovala nabijecka a po cca 15 min. se konecne probudil central a je vyhrano :P .Doporucil bych proto pro priste :evil: udrzovat baterku v pohode, myslim ze zlomenej klicek ve dverich neni nic moc :evil: Cau
Dan td

#11 Příspěvek od Dan td »

Já se do E34 taky vlámal přes dveře spolujezdce, šlo mi to i u řidiče. Prostě klíčkem úplně " odemknout ", potom zvednout a držet kliku a tím klíčem pootočit dál. Jde to fakt ztuha, je dobrý s tím chvíli kvrdlat, jinak je to opravdu o klíč. Až rozchodíš baterku, musíš ten zámek stejným způsobem vrátit do původní polohy, jinak nebude reagovat na centrál.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od HEERY »

Tak diky moc všem - uz je vše ok.
Anonymous

#13 Příspěvek od Anonymous »

Tohle se mi stalo loni a do auta se dostaneš takto: Otevřeš zadní kufr a odendáš tapicirunk zadního víka. Stačí částečně. Odpojíš konektor od centrálního zamykání a připojíš k němu baterku. Při tom připojení (nesmí být moc dlouhé- stačí 2 sekundy) ti musí někdo otočit klíčkem v zámku u dveří. Já to zvlád úplně sám, protože mám dálkový centrál -jenom to bylo dost nepohodlné.
Další možnost je: Už tu někdo psal, že se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky. Osobně bych tuten způsob chtěl vidět v reálu. :P :) Kaprfíld :) :P
voko21
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od voko21 »

To jsem psal Já. Zapoměl jsem se přihlásit. To jenom abys věděl kam máš psát děkovné dopisy. 8)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od voko21 »

Tyto možnosti jsem nabídl pro příště, protože se tak vyhneš zlomenému klíčku a dalších kravinek.
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ManyP »

Kdyz pripojit nekam kde je to stale pripojene na baterku tak snad alternator nebo strarter tam by to melo jit a v poho se tam dostanes. Snad aspon u jinech aut je to stale na baterce.
Pak de vedet
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Anonymous píše:... se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky...

Pokud je zamceno na "Diebstahlsicherung", klicem pri zamykani otoceno o 90°, tak koliky NEJDOU VYTAHNOUT !!! A nebo u novejsi verze jdou vytahnout ALE NEODEMYKAJI.

Diebstahlsicherung je obrana pred zlodeji rozbijejicimi okenko a prostrcenou rukou otvirajicimi si dvere.
323ti stock condition
charlie1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od charlie1 »

Francis píše:
Anonymous píše:... se protáhl myší dírou pro lyže. Pokud se ti tohle povede, tak už jenom zbývá vytáhnout kolíky...

Pokud je zamceno na "Diebstahlsicherung", klicem pri zamykani otoceno o 90°, tak koliky NEJDOU VYTAHNOUT !!! A nebo u novejsi verze jdou vytahnout ALE NEODEMYKAJI.

Diebstahlsicherung je obrana pred zlodeji rozbijejicimi okenko a prostrcenou rukou otvirajicimi si dvere.

Jojo, a dálka zamyká taky do téhle polohy, takže pokud tam vlezeš, tak jediný, co tam uděláš je, že můžeš připojit nabíječku :-)))

Nejjednodušší je fakt ta elektrika na osvětlení kuftu, a nebo pod autem v motoru - startér...
Mariom5

#19 Příspěvek od Mariom5 »

No ja som tam raz liezol cez ten vak na lyže :)) ale potrbuješ nejaký drát lebo rukov nehrozí vlezieš tam len do 1/3 (pokial niesi vietkong 150cm)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od darmon »

ach jo, vy si snad sedite s hlavou v hajzlu :) , nejmin tri lidi tu pisou jak otevrit dvere, pak uz pripojis elektriku do motoru na mista k tomu urceny.
mimochodem origo dalka to do tyhle polohy nezamyka.
Odpovědět