Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nadrz na 80l - vejde se jen 70??

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepus

#1 Příspěvek od pepus »

tak sem neska dojel k pumpe s rucickou zalezlou az pod carou 0, tocil sem do toho co se veslo a hle, na stojanu pumpy 70L, pritom na palubce rucicka zalezla kousek za 80litru?!? Nevite co muze ukazovat spatne? zatim sem tam lil jenom tak po 30 litrech, poprvy co sem vzal uplne plnou.
mayklmaykl

#2 Příspěvek od mayklmaykl »

mno nevim ale me se tam vejde urco vic nez 80 litru....e34ka myslim 90 nebo tak .....kdyz leju plnou po hrdlo.. :?:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Doktor1 »

No,reknu to takhle,kdyz je s pr... odsavani par z nadrze,tak se stava,ze se nadrz(aspon co se tyce plastovych) scucne,cili se zmensi obsah a tim se priblizi cerpadlo ke stropu nadrze,zlomi se kontakty a nekdy se i odpoji. auto prestane jet. S touhle zavadou jsem se setkal nekolikrat. Ale u E34,ktera ma myslim plechovou nadrz jeste ne. Ale kdo vi. Taky muze byt v pr.... plovak :? Tezko rict,napadlo me jen tohle... Taky muze byt narazena,ze :D
fornax

#4 Příspěvek od fornax »

Doktor1 píše: S touhle zavadou jsem se setkal nekolikrat. Ale u E34,ktera ma myslim plechovou nadrz jeste ne. Ale kdo vi. Taky muze byt v pr.... plovak :? Tezko rict,napadlo me jen tohle... Taky muze byt narazena,ze :D

Nevím jak Ty, ale já měl na obou e34 plastovou nádrž :D
voko21
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od voko21 »

Dan Ďurček píše:
Doktor1 píše: S touhle zavadou jsem se setkal nekolikrat. Ale u E34,ktera ma myslim plechovou nadrz jeste ne. Ale kdo vi. Taky muze byt v pr.... plovak :? Tezko rict,napadlo me jen tohle... Taky muze byt narazena,ze :D

Nevím jak Ty, ale já měl na obou e34 plastovou nádrž :D

No je pravda, že plechových je hrozně málo a jsou jen pro benzíňáky, ale už jsem asi dvě viděl a myslim, že tady v klubu ji taky někdo měl. PEPUS má tdso, tak musí mít plastovou. :wink:

Mému známému se stalo na dieselovém Oplu, že se mu podtlakem vysála plechová nádrž a zbortila se. Teď se mu tam vejde jenom 45l místo 70l 8O . Ale to nebude tvůj případ, bude to podle mě někde v elektrice.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pivson »

On asi bude trosku proměřovat měřák, já taky nikdy nevemu do plný víc jak tak 76l Vzdy tam jeste neco zbyte to je normal.

10 litrů je docela dost.
Ted to tady resil mkalous, bude to asi něco podobného v počáteční fázi.
Ty plovaky blbnou.

Taky nedoporučuju takhle vyjíždět nadrž, je to poukazka na novou pumpu.
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

no, to sem teda zvedavej, co na to rekne mr. serviceman bohm, kolik by tak mela stat nova nadrz? (abych vedel, jestli si nerika moc). plovak bude mozna taky nakej divnej, protoze sem dycky vzal pulku, ruka se dlouho drzela nad 20 a jak to slo pod 20 tak sem byl hned na nule...
pepus

#8 Příspěvek od pepus »

to sem byl ja
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mkalous »

sice jsme to řešil, ale nic nevyresil... vlastne jo-novej plovak.... :lol: už se na nem pracuje.... ten puvodni jsem rozebral, vycistil, zkontroloval, vratil an ic. stale stejne... tak čekam na novej....
kontrolka hladovýho voka mi zacíná svítit při nějakejch 15 litrech nafty a průser je v tom, že nad 15 litru to meri sqele, ale pak z niceho nicspadne na nulu rucicka, kontrolka sviti a ja musim k pumpe...
proste vymenit, to bude nejlepsi... (snad) :lol:
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

jo tak to by docela odpovidalo, ze to meri dobre a pak to najednou spadne... to mame asi to samy. takze ne nadrz, ale plovak, ok. proto sem vzal jenom 70, protoze tam este 10 bylo.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pivson »

Jak jsem psal novej kolem 5000,-
Pouzitej kolem 1000,-
darmon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od darmon »

pepus píše:tak sem neska dojel k pumpe s rucickou zalezlou az pod carou 0, tocil sem do toho co se veslo a hle, na stojanu pumpy 70L, pritom na palubce rucicka zalezla kousek za 80litru?!? Nevite co muze ukazovat spatne? zatim sem tam lil jenom tak po 30 litrech, poprvy co sem vzal uplne plnou.
vyndej z toho tu kostku kokainu konecne
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od BMWAK »

no já mam 2 přístrojovky 1 digitální z 91 a jeden asi z 90 analogovej (nebo jak se to jmenuje) a u toho analogovýho ukazujě měřák uplně jinak naž u toho digitálního (ten do toho auta patří) takže by to mohlo být tim že jsi měnil prřístrojovku... :roll:
pepus

#14 Příspěvek od pepus »

nemenil :\ standard digital tds
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Mad Max »

Zdarec, mám také plastovou 80l nádrž. Myslím že 80l mají všechny E34, krom M5. Vaše auta mají rezervu cca 8l a moje má 10l. Beru vždy plnou 70-75l. Jak začne svítit hladové oko komp ještě chvilku ukazuje kolik KM ještě najedu a pak ----. To pak raději jedu k pumpě.
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Doktor1 »

OK mate recht,beru z5. Plastova ne plech,taky mi to pozdeji docvaklo :oops:
Návštěvník

#17 Příspěvek od Návštěvník »

pepus píše:tak sem neska dojel k pumpe s rucickou zalezlou az pod carou 0, tocil sem do toho co se veslo a hle, na stojanu pumpy 70L, pritom na palubce rucicka zalezla kousek za 80litru?!? Nevite co muze ukazovat spatne? zatim sem tam lil jenom tak po 30 litrech, poprvy co sem vzal uplne plnou.

Taky me napada 70l + 10l rezerva.
Milda

#18 Příspěvek od Milda »

U moji e34 530i jak začna svítit hladove oko tak 80 l naturalku se tam vejde.Hladove oko mě vydrží cca 70 km.
Odpovědět