Tak o tom přemýšlím, že bych tam dal taky rezonátor, jen nevím, jak ho tam dostat. Rezonátor je rovný, jeden vstup, jeden výstup. No a do katu to jde ze šikma a dva vstupy Jak to tam dostat Jo a ještě jedna věc, nebude to hlučnější, mám přece jen rád klid
bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit
Maslista píše:bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit
kazdymu se libi neco jineho, jsou lidi co mi volaj s telefonem u vejfuku a nemuzou mluvit radosti pak jsou ti, kteri mi volaj, ze elektrikarska trubka je to nejlepsi pro jejich milacka a ze na nejakej rezonator se meli vykaslat...
Maslista píše:bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit
kazdymu se libi neco jineho, jsou lidi co mi volaj s telefonem u vejfuku a nemuzou mluvit radosti pak jsou ti, kteri mi volaj, ze elektrikarska trubka je to nejlepsi pro jejich milacka a ze na nejakej rezonator se meli vykaslat...
Se hned nerozčiluj.... GG měl dotaz zda to nebude hlučnější a já mu v rámci svých zkušeností odpověděl... věř nebo né, ale ani v nejmenším nemám v úmyslu ti jakkoli kazit kšefty prosim tě co znamená ta elektrikarska trubka...?
jen rikam, ze kazdej chce neco jineho, nejde o kseft, jde o princip, ze nejde dokola opakovat, ze bila je bila, protoze i bila se muze jevit jako cerna, zavisle na podminkach pohledu kdybych chtel trhnout prachy za kazdou cenu, tak tady nutim lidem horem dolem KM vyfuky s tim, ze je zbytecny davat vic za jiny drazsi (o cemz jsou nekteri skalopevne presvedceni)
Jo, tak do rezonátoru nejdu, před pár lety jo, sportovní zvuk byl good. Dnes dávám přednost tichu. A jak Maslista psal, páni inženýři z Mnichova věděli Koukal jsem Hanzi na tvé stránky, musím pochválit. Jen dotaz, nemáš možnost sehnat kat na 523i 97rok.