Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

katalizator...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ondarsh

#1 Příspěvek od Ondarsh »

Co se stane kdyz ho oddelama nahradim ho napr.rezonatorem??Nebo jak vlastne poznam,jestli ho mam v hajzlu???Diky za radu...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Když ho odděláš,zvíši se emise a mírně i výkon, doporučuji Ti před STK a kontrolou emisí vše vrátit..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Pavel H

#3 Příspěvek od Pavel H »

Asi zalezi na jakem aute. Ja na sve M5 katik nemam a emisema prosel legalne. Mam tam dva rezonatory z Corvety.
GG

#4 Příspěvek od GG »

Nestane se nic, jen to možná líp půjde do otáček.
GG

#5 Příspěvek od GG »

Tak o tom přemýšlím, že bych tam dal taky rezonátor, jen nevím, jak ho tam dostat. Rezonátor je rovný, jeden vstup, jeden výstup. No a do katu to jde ze šikma a dva vstupy :?: Jak to tam dostat :(
Jo a ještě jedna věc, nebude to hlučnější, mám přece jen rád klid :lol:
Maslista

#6 Příspěvek od Maslista »

bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit 8)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Maslista píše:bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit 8)

kazdymu se libi neco jineho, jsou lidi co mi volaj s telefonem u vejfuku a nemuzou mluvit radosti :-) pak jsou ti, kteri mi volaj, ze elektrikarska trubka je to nejlepsi pro jejich milacka a ze na nejakej rezonator se meli vykaslat...
“Ability is what you're capable of doing.”
Maslista

#8 Příspěvek od Maslista »

Hanz píše:
Maslista píše:bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit 8)

kazdymu se libi neco jineho, jsou lidi co mi volaj s telefonem u vejfuku a nemuzou mluvit radosti :-) pak jsou ti, kteri mi volaj, ze elektrikarska trubka je to nejlepsi pro jejich milacka a ze na nejakej rezonator se meli vykaslat...

Se hned nerozčiluj.... :D GG měl dotaz zda to nebude hlučnější a já mu v rámci svých zkušeností odpověděl... věř nebo né, ale ani v nejmenším nemám v úmyslu ti jakkoli kazit kšefty :wink:
prosim tě co znamená ta elektrikarska trubka...?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jen rikam, ze kazdej chce neco jineho, nejde o kseft, jde o princip, ze nejde dokola opakovat, ze bila je bila, protoze i bila se muze jevit jako cerna, zavisle na podminkach pohledu :-)
kdybych chtel trhnout prachy za kazdou cenu, tak tady nutim lidem horem dolem KM vyfuky s tim, ze je zbytecny davat vic za jiny drazsi (o cemz jsou nekteri skalopevne presvedceni)
“Ability is what you're capable of doing.”
GG

#10 Příspěvek od GG »

Jo, tak do rezonátoru nejdu, před pár lety jo, sportovní zvuk byl good. Dnes dávám přednost tichu. A jak Maslista psal, páni inženýři z Mnichova věděli :lol:
Koukal jsem Hanzi na tvé stránky, musím pochválit. Jen dotaz, nemáš možnost sehnat kat na 523i 97rok.
Odpovědět