Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diagnostika

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Maxiczech

#41 Příspěvek od Maxiczech »

kadlec píše:
Maxiczech píše:
RuDoSh píše:[quote="Maxiczech"][quote="kadlec"]97 E39 523i

Nepokecáme o výbavě? :lol: :lol: :lol:

a pak o motoru jo?

Jo můžem.. :D Nevíš na co reaguji :? Jinak motor mám v poho.. Ve velkém T.P. mám obsah motoru 2,171 cm3. Kolik má obsah 523? :)[/quote]
Zaráží mne že ty to nevíš, obsah mám 2494 cm3 (nevím teď jestli je to na kubik presně) dle mého přání. Jsou samo výkonnější motory ale prozatím jsem spokojenej.To co mám uvnitř to mám (bohužel v tom si moc vybírat nemůžem u starších aut)

S TEBOU už nebudu diskutovat o ničem protože rozumíš všemu ale přitom ničemu pouze dohledáváš info na webu a vykládáš si je po svém. Viz tvá hláška o pokrytí GPS nad ČR, aplikace tzv.halogen LED v tvé E39 a spousta dalších výlovů :lol: :lol: Myslím si že si mnoho lidí udělalo o tobě obrázek. Je zde nemálo odborníků, ale ty k nim určitě nepatříš .....alspoň ne v tom v čem jsi se dosud prezentoval na tomto webu. Moc bych si přál abych v životě takových rozumbradů potkával co nejméně. Jinak jsi opravdu MAXI.... alspoň kousek pravdy.[/quote]
Nikdy jsem netvrdil, že jsem odborník. Toto fórum je nebo mělo by být určeno majitelům BMW k diskuzi. Stejně jako ostatní, píšu pouze své názory a zkušenosti. Ne vždy zřejmě úplně ideální a konkrétní. Stejně jako ostatní. To, že napíšu svůj názor a sesype se na mě milion reakcí svědčí pouze o jednom. Jiné, rovněž né úplně konkrétní či přesně definované příspěvky nikdo nekomentuje. Pouze moje. Jinak s tím webem se mýlíš. Na to jsou tady jiní. Nemám čas a ani bych to nedělal hledat na netu informace o příspěvkách jiných. Jen abych byl přesnější, konkrétnější a tím nejchytřejší. To by mé příspěvky zřejmě vypdaly úplně jinak a ostatní by neměli šanci cokoliv komentovat. Vždy jsem psal názory obecně. Proto následovala smrš? útoků. Já přece nemůžu mít pravdu. :roll: Já založit "Jak ovládat klimu", nebo cokoliv jiného, tak bych byl okamžitě za negramota a dementa... :? 8O
kadlec

#42 Příspěvek od kadlec »

pkod píše:Rad bych si tu diagnostiku z prvniho prispevku postavil (a o vysledcich samozrejme poreferoval..) ale uz tam neni ten SW. Namte ho prosim nekdo stazenej? Budete prosim tak hodni a poslete ho pripadne na pkod zav email.cz Dik moc

sosnul jsem vsude mozne dost softu tak napis co hledas
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Fenri »

Maxiczech píše:tak bych byl okamžitě za negramota a dementa... :? 8O

Za to už tu jsi :lol: :lol:
Sry za OT.
pkod

#44 Příspěvek od pkod »

Kadlec: Dik, rad bych udelal diagnostiku na stare ODB na 2.5i z roku 93. Elektronika pro me neni problem ale SW nemuzu sehnat. Co jsem se tak rozhlizel tak Car*Scanner nebo neco podobneho by melo fungovat. Adapter pro 20ti pinovy konektor s K a L linkou snad nebude problem.
Predem dik Pkod zavinac Email.cz
Maxiczech

#45 Příspěvek od Maxiczech »

Za to už tu jsi :lol: :lol:
Sry za OT.[/quote]
FENRI.. Ty jsi taky jeden z těch, co mají ve sklepní kóji v paneláku tříkolku a dělaj tady vlny, co? :shocked: Máš kola nafukovací nebo klasik celoguma? :lol: :lol:
Odpovědět